mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Çok küçük bir şeyden mutlu oldunuz. Mesela ben küçükken çamurdan robot yapmaktan acayip zevk alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Biraz önce TR içinde canlı balık satan bir dukkan bulup sipariş verince mutlu oldum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 az sonra duş alıp kafayı kazıdıgımda mutlu olcam mesela :) gerçi sonrada dif denk sınavım var ordada mutsuz olcam ertesi gün ekonomi sınavı var onda mutlu olcam cumada lineer cebir var ondada mutlu olcam cuma günü sınavlar bitiyo ozm da mutlu olcam notlar açıklanıcak 26 sı gibi ozamanda mutsuz olcam sonra böle gidecek heheh[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 en son dün birkaç yeni cd ve çizgi roman alıp eve gidip çizgi romanları okuyup nwn'ı kurup oynuyunca mutlu oldum ejheheh..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ben kız arkadaşımı her gördüğümde çok mutlu oluyorum sayılır mı? :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ah bi SX1 alabilsem o zaman mutlu olucam, bir de şu anki görüştüğüm hatun kişi güzel bir ilişki başlarsa 2 kat mutlu olucam. üstüne üstlük doğum günüm olduğu için bugün zaten mutluyum. evet hatta şu hatun ve telefon işi de bugün olursa dünyanın en mutlu insanı oluyorum heuhe[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 uzun zamandır mutlu olamıyorum buyuzden de hatırlamıyorum neden mutlu oldumu ya mutluluk nedır kı?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Sabaha kadar uyumadım :P Uyuyamadım.. mmm açıkcası..her gün =] Basit şeylerden mutlu olmak iyidir..Büyük bir şeye gerek yok,yolda giderken bir kızın bana gülümsemesi,Bisikletle 30-35 hız yapmam,Kar yağması... a-b... basit şeyler..ama mutlu ediyorlar..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bazen en güzel mutluluk acaip şıkıştıgın bir anda tuvaletini yapabilmektir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Umduğundan fazla insan küçük şeyler den mutlu oluyor burada. Gayet ii. Ama benim bahsettiğim mutluluk o yapmak istediğiniz şeyi yapmakiçin sabırsızlanıp hep onu düşünmenizi sağlayacak şekilde mutlu ve huzur getiren küçük. Öyle anlık şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Allah izin verirse 2.5 ay sonra hayalini kurduğumuz birşey gerçekleşecek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 oyoyoy bayanlar damlar birazdan :P[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 2 gün sonra yeni arabam geldiğinde çoookkkkkkkkk mutlu olcam .... :D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 annem dun gece masaj yapmı$tı en son o zmn[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: PsycHeDeLIC, 20 January 2004 12:20 tarihinde demiş ki: Ben kız arkadaşımı her gördüğümde çok mutlu oluyorum sayılır mı? :D "Küçük mutluluk" demiş adam =] *!Aşıktır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 benim kız arkada$ım yoookh bohuuee ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ben en son kendi evimdeyken güzel muziğimi koyup gazozumu alıp kitabımla beraber verandaya çıkıp kitap okuyup gazozumu yudumlarken mutlu ve huzurluydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Kız arkadaşım bana yemek yedirirken *Utanır*[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 İlişkimiz sallantıda iken, dün gece sefkilim şevkatle gözlerimin içine bakıp bana tüm içtenliğiyle gülümsediğinde... Gözleri mutluluktan dolar[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Nefr, 20 January 2004 14:38 tarihinde demiş ki: "Küçük mutluluk" demiş adam =] *!Aşıktır* Ay ay, ben küçük kısmını görmemişim ki :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 *hayatının en kötü günlerinden birisini geçirir*[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions [Bu mesaj Deli333 tarafından 20 January 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ayrıca birşeyi planlayıp beklemek ise olay, bu c.tesi doğumgünümü kutlıcam, ve bu kutlamayı dört gözle bekliyorum, zira geçen sene yeni bi şehre taşınmanın ve arkadaş azlığının da etkisiyle tek başıma geçirmiştim dogumgünümü, ama bu sene aşık olduğum insan başta olmak üzere en yakın arkadaşlarım benimle olucak. Şimdiden heycanlanıyorum :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 aslında her zaman. küçük şeylerden mutlu olabilmek kadar güzel bişi olamaz.. daima mutlu olabilecek bişeyler bulabiliyor insan o zaman.. belki biraz pollyanna olunuyor ama genede fena diil tabi.. aslında bunu arseniğe benzetebiliriz. belli bi doza kaadar insana kuvvet veren fakat doz aşımında insanı öldüren bişey.:)[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Astral eskisini unutup.. Yeni bir tane kız arkadaşı bulmuşsun.. Tebrikler Show must go on..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 O içimde hala..... ama evlendi artık.... Life Goes On[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar