A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ulen yıllarıdr hayalinin kurduğum şeyin filmini çekmişler,izleyince şokella oldum kaldım...Lost 4.sezonla aynı zamanlara denk gelicek ama olsun fragmandan baya haz aldım umarım filmin bütünü de böyledir... Buyrun videosu;Jumper movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 fena değil gibi gözüküo.izlrnir hertürlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Eğlenceli ve aksiyon dolu bir filme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Güzel olabilir gibi duruyor . Enteresan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 subtitle istirem ing turkce ne olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 boku çıkıcak gibi bu sene böyler filmlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Guzelmiş! Başroldeki elemanı nerden tanıyorum onu çözemedim bir turlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bana starwars anakini hatırlattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konu enteresan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 starwars'tan darth vader/anakin skywalker ile oc'den summer'ın filmi.. silverlight ile yapılmış bişileri daha olması lazım. orada japonya ayağında polislerden kaça kaça çekim yaptıklarını falan yazıyor. fragmanı pek bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bourne Identity'nin yönetmeninden... Doug Liman'ı pek severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cam çekim torrentler düştü bile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 summers var lan izlenir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Kotu film, efekte yardirmislar ortada ne duzgun bir hikaye ne kendi capindada olsa bir mantik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 film guzel ama gereinden cok kisa... aksionlar daha guzel olabilirdi ama bi aksioyna basladimi cabuk bitio ama cok guzel oluo :D iki jedi karsi karsiya gelio (yine)... izlenmesi gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nightcrawler lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Abi camden izlerken rahatsız olmuyormusunuz. Böyle koltuğun altına saklanmış, kulaklarını tıkıyarak film izlemeye benziyor :P En azından R5 surumunu beklemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yok ben sinemada izledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konusu çok saçma geldi bana ya. Yani sadece teleport olabiliyor diye neden onu öldürmek istesinler ki? Ve neden yüzyıllarca teleport olanların kökünü kazıyacağım diye dolaşsınlar? Kıskançlıktan falan mı? İzlemedim tabi filmi imdb'de okuduğum konudan bahsediyorum. Zaten 6 almış. Yine de not belirleyici bir etkn olmamalı da senaryo çok saçma geldi bana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Zheld said: nightcrawler lan bu nightcrawler tamam da arkadaş marvel da her süperkahraman alternatifini yaratmış ki yani anlamadım ben bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 stan lee'den bahsediyosun ama yanı, adam The Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oyunculuk hafif gg geldi bana, samuel jackson harici elbette ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Samuelde her rolle gidiyor bea abi! Adam sağlam para harcıyor herhalde. Çünkü bu kadar yıllık aktor olmasına rağmen hala dandik filmlerde bile oynuyor(Jumperı izlemedim, kara yılan inliyordan bahsediyorum). Insan seçici olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aksiyon sahneleri gayet başarılı valla, neler yapıyo ingiliz psikopat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yorum eheh aksiyon sahneleri dışında oldukça boş bir filmdi ya konu yok bişey yok, herşey çok hızlı gelişiyor felan vesaire, jumperları yakalayan insanların paladin olması beni şaşırttı oysa ki paladin kelimesi farklı anlamlar taşıyordu bende birçok kişide de öyledir tahminen. ana kahramanın sürekli olarak yakalanması beni delirtti yani son olarak kesinlikle sinemada izlenmemesi gereken bir film diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar