Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jumper

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulen yıllarıdr hayalinin kurduğum şeyin filmini çekmişler,izleyince şokella oldum kaldım...Lost 4.sezonla aynı zamanlara denk gelicek ama olsun fragmandan baya haz aldım umarım filmin bütünü de böyledir...

Buyrun videosu;Jumper movie
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
starwars'tan darth vader/anakin skywalker ile oc'den summer'ın filmi..

silverlight ile yapılmış bişileri daha olması lazım. orada japonya ayağında polislerden kaça kaça çekim yaptıklarını falan yazıyor. fragmanı pek bi güzel
Mesaj tarihi:
film guzel ama gereinden cok kisa... aksionlar daha guzel olabilirdi ama bi aksioyna basladimi cabuk bitio ama cok guzel oluo :D iki jedi karsi karsiya gelio (yine)... izlenmesi gerek :D
Mesaj tarihi:
Konusu çok saçma geldi bana ya.

Yani sadece teleport olabiliyor diye neden onu öldürmek istesinler ki? Ve neden yüzyıllarca teleport olanların kökünü kazıyacağım diye dolaşsınlar? Kıskançlıktan falan mı? İzlemedim tabi filmi imdb'de okuduğum konudan bahsediyorum. Zaten 6 almış. Yine de not belirleyici bir etkn olmamalı da senaryo çok saçma geldi bana. :)

Mesaj tarihi:
Samuelde her rolle gidiyor bea abi! Adam sağlam para harcıyor herhalde. Çünkü bu kadar yıllık aktor olmasına rağmen hala dandik filmlerde bile oynuyor(Jumperı izlemedim, kara yılan inliyordan bahsediyorum). Insan seçici olur!
Mesaj tarihi:

yorum

eheh aksiyon sahneleri dışında oldukça boş bir filmdi ya konu yok bişey yok, herşey çok hızlı gelişiyor felan vesaire, jumperları yakalayan insanların paladin olması beni şaşırttı oysa ki paladin kelimesi farklı anlamlar taşıyordu bende birçok kişide de öyledir tahminen. ana kahramanın sürekli olarak yakalanması beni delirtti yani son olarak kesinlikle sinemada izlenmemesi gereken bir film diyorum

• Yeni Oluştur...