Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye ve Amerika'dan cahillik manzaraları

karabocek

Öne çıkan mesajlar

KahnX said:
ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo.

"gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben

------------------
ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey.

ben yurdum insanına genelleme yapmadım,bu video'yu koymuşlar bende izledim güldüm,bence komik,kendinde diyosun bak "iptal" olmuşsun bi bölümde senin deyiminle..Yurdum insanının azınlığı diyorsun da bu insanlar Avrupa'daki sistemi anlatıyor bak nasıl bir bilmiş havayla..bu insanlar aramızda ve sen onun ne kadar doğru söyliyip ne kadar attığını anlayamazsın..Ağzımdan şöyle bişey kaçtımı "ayyy ne kadar cahil bir toplumuz" , evet şey dedim ama ve hala da diyorum gülüyorum ağlancak halimize çünkü bu cahillikten değil,bilmediğini söylemeyi utanmaktan ve komik cevaplar vermekten..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Thaumiel said:
KahnX said:
ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo.

"gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben

------------------
ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey.

Şimdi milliyetçiliğe gerek yok. Türk milletinin %90 ı cahildir Bence! Atatürk ''Türk milleti zekidir, çalışkandır.'' derken ciddi miydi sanıyonuz. Yoo... Sadece milleti gaza getirmeye çalışıyordu. Ehh gaza gelmiş miyiz? Gelmişiz. Hala aynı yalanlarla yaşıyoruz. Belli seninde yazdığından.

Genelleme yapmamışlar. Türkiyede ki bir hastalıktan bahsetmişler. Genelleme benim yaptığımdır.

Ayrıca çok piste genellerim.

ups yavaş genelle, türkiyede olan bir hastalık falan değil bu her toplumda bilinçsiz insanlar olabilir mesela sen bilinçsizsin diye türkiyedeki insanlar bilinçsizdir diye bi yargı öne sürersek bu yanlış olur ok.

sturmvogelin koyduğu videoyu koycaktım bunu okurkende o koymuş zaten bilmiyorum bunu videodan önce sana sorsaydık usa insanları hakkında ne düşünüyosun diye o zaman über süperler dermiydin merak ediyorum bunuda açıkcası..

sonuç olarak bir tek genelleme daha yaparsan seni rencide ederim askdfksdafkdskfsakflsdal lol
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkın dışarı mikrofon uzatın millete: "Büyük İskender nereliydi?" diye %50den fazlası merzifonlu keşanlı bayburtlu vs diyecektir.

Hatırlayın: Kim 500 Milyar İster'de adam soruya kararsız kalıyor 50-50 jokerini kullanıyor, yine bilemeyince Kenan Işık'dan seyirciye soralım jokerini istiyor. Ve şok: İzleyicilerin %30ı elenmiş seçeneğe oy veriyor.

demem o ki her toplumda var böyleleri. Ama yüzdeleri tartışma konusu olabilir. Girmemek lazım kanımca. (%47 olabilir mi?)
Sosyal ağlarda paylaş

1:20 zamanındaki adama kadar ii güzel bu kadar bilgisiz olur die düşünüyordumda adama mısır pramiti nasıl kaldırıp kacırmıslardır dedi adam gümrükle ilgisi bağlantısı olanlar yapmıstır dio. bide böle nasıl desem cool ayagı yapar tarzı var düzgün seyler söyledigini zannediyor ama harbiden acıdım bee.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...