FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 geçen saw4 e gittik maltepeye, almadılar.. evet almadılar 90 doğumlusun büyü de gel dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 O yaş sınırları sevişme sahnelerine gülüyorlar diye değil yani bug varmış o çocukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 valla ben 15 yaşındayken giriordum her türlü filme :D ama oda biraz boydan fln kaynaklanıor :D ozamanlar bile 1.85 flndım euhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 heh abi bende boyda var,sakalda bırakmıştım.Gören 20 yaşlarında sanıyordu yine de kimlik sordular geri çevirdiler. B.düzü AFM bileti satmadan kimlik soruyor,tutmuyorsa almıyorlar hiçbir şekilde.Biz gişede adam bulmuştuk tam bilet kesiyordu 18+lara bakılmıyordu bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bundan önce sinamada patlamış mısır, envai çeşit hışırdayan, kıtırdayan şeylerin satışına yasak konusunu tartışmamız lazım. sırf bu yüzden nadiren gidiyorum sinemaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 birde sinemada sevişme konusu varki o da çok vahip. Filmlerde izleyip izleyip sinemada uyguluyorlar olmuyor. Geçen(geçen dediğim geçen sene =)) amcamın biri çinli bir hatun götürmüş sinemaya hatun adamı yedi vampirmidir çinlimidir çözemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gece gece saçmaladm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oha 01:54-04:51 yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Syn said: bende 12-13 yaşında emoydum american pieda ağlamıştım =((((((((((((88888:( :( :( :( :( :( Türk polisi yakalar sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sen yine iyisine denk gelmişsin veledlerin :D avukat filmine gitmiştik kız arkadaşımla, 2-3 sıra önde türbanlı bi kız filmin sonuna kadar bağıra bağıra güldü. sorunları vardı sanırım. bende ağzını burnunu kıracaktım da, içerisi çok karanlıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 şimdiki çocuklar harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 syn kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 musallata biz de gittik ilkokul bahçesi gibiydi içersi. bazı sahnelerde önce huuhhhhh efektiyle korkup sonra korktuğunu belli etmemek için ehauhhahehehehehahe diye hönküren afacanlar aşırı sinir bozucu. film arasında görevli herif uyarı yaptı bura sınıf deil adam olun diye, 10 dk sustular yine aynı olay. bütün film boyunca konuştular ekikkikiki gülüşmeler iğrenç espriler sinemada konuşanı atacan dışarı gerzekler. biz çocukken böyle değildik, sinemada çıt çıkarmazdık, şimdiki anneler çok şımartıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dip not : musallat güsel film, sonunu iyi bağlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 DoruK said: musallata biz de gittik ilkokul bahçesi gibiydi içersi. bazı sahnelerde önce huuhhhhh efektiyle korkup sonra korktuğunu belli etmemek için ehauhhahehehehehahe diye hönküren afacanlar aşırı sinir bozucu. film arasında görevli herif uyarı yaptı bura sınıf deil adam olun diye, 10 dk sustular yine aynı olay. bütün film boyunca konuştular ekikkikiki gülüşmeler iğrenç espriler sinemada konuşanı atacan dışarı gerzekler. biz çocukken böyle değildik, sinemada çıt çıkarmazdık, şimdiki anneler çok şımartıyolar. Bakıyorum yeni nesle (5-6 yaş küçüklerime) Bakıyorum. Gene bakıyorum. Vay anasını diyorum, gene bakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 18+ nın çözüm olacağını sanmıyorum. Abi tek kural olacak ses çıkaran atılacak. Kapıda da iri kıyım adamlar olacak. Ses çıkarını tutup fırlatıcaklar. Yoksa yanında kız olunca 20 yaşlarındaki gruplarda da ben benzer şeyleri görüyorum. Nasıl bir tiyatro kültürü varsa, sinemada da böyle olması lazım. Gerekirse patlamış mısırıda yasaklasınlar. Ben oraya 10 ytl para verip giriyorum. Kusursuz bir biçimde filmi izlemeyi hak ediyorum. Birde konuyu okuyunca Zopik abinin bir anısı geldi aklıma. Kendisi hiç sevmez sinemada konuşma olayını. Birgün bir arkadaşıyla gitmişler sinemaya. Yanlarında böyle bir genç grup varmış sürekli konuşan. Zopik abinin arkadaşı ses çıkaran çocuğun kulağına eğilip: ''Susmassanız yanımdaki ayı ağzınızı yüzünüzü öpecek'' demiş. Çocuklar bir daha konuşmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben 23 yasindayim hala sevisme sahnelerinde ooooooo auheahuea yapiyorum utanmyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 musallat 13+ yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hehe bende beuwolfa gittim 20 25 yaşlarındaki adamlar film boyunca konuştu gülüştü bişeyler yaptı tabi sinema boştu 4-5 kişi vardı ondanda kaynaklanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Buradaki olaylara ek olarak bir de hormon havuzunda yüzen bizim neslimizin ergen gençleri haftada 3 kere sırf yiyişmek için anlamadıkları anlayamayacakları filmlere giriyorlar, gözler filmde olmuyor tabi o esnada, karşısındaki vücudu yeni oturan kızın b00bzie'lerinde oluyor seans boyunca. Hayır yiyişin öpüşün ona kızmam da, sırf ama sırf yiyişmek için verdiğiniz paraya değmez, filmi izlemeyecekseniz ne diye giriyorsunuz anlamadım. Kafede açık alanda sahilde bankta bilmemnede doyasıya yapın da, değmez yani verdiğiniz 20 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 o.O noolmuş olm vizyona böle :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 sakin bi şekilde çocuğun kulağına eğilip "bir daha gülersen burayı dar ederim sana biliyor musun?" de. ben denedim işe yarıyor.sakin olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 kalkip doveceksin yiyosa biri gelip durdurmaya calissin, soylersin polisi cagiralim isterseniz yas alti insanlari sinemaniza soktugunuzu ogrensinler dersin herkes oturur yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar