Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaş Sınırı Olan Filmlere Küçüklerin Alınması ...

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

musallata biz de gittik ilkokul bahçesi gibiydi içersi. bazı sahnelerde önce huuhhhhh efektiyle korkup sonra korktuğunu belli etmemek için ehauhhahehehehehahe diye hönküren afacanlar aşırı sinir bozucu. film arasında görevli herif uyarı yaptı bura sınıf deil adam olun diye, 10 dk sustular yine aynı olay. bütün film boyunca konuştular ekikkikiki gülüşmeler iğrenç espriler sinemada konuşanı atacan dışarı gerzekler. biz çocukken böyle değildik, sinemada çıt çıkarmazdık, şimdiki anneler çok şımartıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
musallata biz de gittik ilkokul bahçesi gibiydi içersi. bazı sahnelerde önce huuhhhhh efektiyle korkup sonra korktuğunu belli etmemek için ehauhhahehehehehahe diye hönküren afacanlar aşırı sinir bozucu. film arasında görevli herif uyarı yaptı bura sınıf deil adam olun diye, 10 dk sustular yine aynı olay. bütün film boyunca konuştular ekikkikiki gülüşmeler iğrenç espriler sinemada konuşanı atacan dışarı gerzekler. biz çocukken böyle değildik, sinemada çıt çıkarmazdık, şimdiki anneler çok şımartıyolar.

Bakıyorum yeni nesle (5-6 yaş küçüklerime)
Bakıyorum.
Gene bakıyorum.
Vay anasını diyorum, gene bakıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

18+ nın çözüm olacağını sanmıyorum. Abi tek kural olacak ses çıkaran atılacak. Kapıda da iri kıyım adamlar olacak. Ses çıkarını tutup fırlatıcaklar. Yoksa yanında kız olunca 20 yaşlarındaki gruplarda da ben benzer şeyleri görüyorum.
Nasıl bir tiyatro kültürü varsa, sinemada da böyle olması lazım. Gerekirse patlamış mısırıda yasaklasınlar. Ben oraya 10 ytl para verip giriyorum. Kusursuz bir biçimde filmi izlemeyi hak ediyorum.

Birde konuyu okuyunca Zopik abinin bir anısı geldi aklıma.
Kendisi hiç sevmez sinemada konuşma olayını.
Birgün bir arkadaşıyla gitmişler sinemaya. Yanlarında böyle bir genç grup varmış sürekli konuşan. Zopik abinin arkadaşı ses çıkaran çocuğun kulağına eğilip: ''Susmassanız yanımdaki ayı ağzınızı yüzünüzü öpecek'' demiş. Çocuklar bir daha konuşmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Buradaki olaylara ek olarak bir de hormon havuzunda yüzen bizim neslimizin ergen gençleri haftada 3 kere sırf yiyişmek için anlamadıkları anlayamayacakları filmlere giriyorlar, gözler filmde olmuyor tabi o esnada, karşısındaki vücudu yeni oturan kızın b00bzie'lerinde oluyor seans boyunca. Hayır yiyişin öpüşün ona kızmam da, sırf ama sırf yiyişmek için verdiğiniz paraya değmez, filmi izlemeyecekseniz ne diye giriyorsunuz anlamadım. Kafede açık alanda sahilde bankta bilmemnede doyasıya yapın da, değmez yani verdiğiniz 20 liraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...