Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Objects in the mirror are closer than they appear . jurassic parkta t-rex kosarken vardi oyle bir enstantane. sen yokken izledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Akşam mortal combat dönsün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Objects in the mirror are closer than they appear . Meat Loaf denen adamın böyle bir şarkısı vardı yanlış hatırlamıyor isem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o adam da harbiden meat loaf gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Chuck çok güzel dizi , 10 bölüm izledim arka arkaya . Aliye söyledim o da 5 e geldi . FYI . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 EĞER BİRİNİ GERÇEKTEN SEVİYOSAN ÖZELSE VE ŞUAN AKLINDAN ÇIKARAMIYORSAN BU MESAJI 10 KİŞİYE 9 SAAT İÇERİSİNDE YOLLA YARIN SEVDİĞİN SANA BİR SÜPRİZ YAPACAK EĞER BU ZİNCİRİ KIRARSAN 1 SAAT İÇERİSİNDE KÖTÜ BİR HABERE SAHİP OLACAKSIN İNANMIYORSAN BİLE ALLAH RIZASI İÇİN YAP ALLAH RIZASI DENİLDİĞİ İÇİN YOLIYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Lan olm beni eklemişsiniz de konuşmaya, ben farkında değildim o sırada, başkasına da gönderemedim mesajı. Şimdi telefon geldi İstanbul'dan, kuzenim masadan düşmüş, Allah rızası için hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Düşmez kalkmaz bir Allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yatmaz kalkmaz bir orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 arada banlenmeyenler var yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 adeta katliam. bu şehitler anısına 1 dakika saygı duruşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Böyle bir olay vardı ya evet haha. Şehitere değil gazilere çalışın azıcık yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Orçun: EĞER BİRİNİ GERÇEKTEN SEVİYOSAN ÖZELSE VE ŞUAN AKLINDAN ÇIKARAMIYORSAN BU MESAJI 10 KİŞİYE 9 SAAT İÇERİSİNDE YOLLA YARIN SEVDİĞİN SANA BİR SÜPRİZ YAPACAK EĞER BU ZİNCİRİ KIRARSAN 1 SAAT İÇERİSİNDE KÖTÜ BİR HABERE SAHİP OLACAKSIN İNANMIYORSAN BİLE ALLAH RIZASI İÇİN YAP ALLAH RIZASI DENİLDİĞİ İÇİN YOLIYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 mulgear6 said: Orçun: EĞER BİRİNİ GERÇEKTEN SEVİYOSAN ÖZELSE VE ŞUAN AKLINDAN ÇIKARAMIYORSAN BU MESAJI 10 KİŞİYE 9 SAAT İÇERİSİNDE YOLLA YARIN SEVDİĞİN SANA BİR SÜPRİZ YAPACAK EĞER BU ZİNCİRİ KIRARSAN 1 SAAT İÇERİSİNDE KÖTÜ BİR HABERE SAHİP OLACAKSIN İNANMIYORSAN BİLE ALLAH RIZASI İÇİN YAP ALLAH RIZASI DENİLDİĞİ İÇİN YOLIYOM vatta fakin goink thöreeleyto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 afişe olduk ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hava alanı gibi topic http://www.biriz.biz/merak/nazar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 said: suphe etmeyinizki Allah (c.c.) onlarin cezasini siberalemde olsa bile vericektir yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahasdhgqwdasd güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar