pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Objects in the mirror are closer than they appear . jurassic parkta t-rex kosarken vardi oyle bir enstantane. sen yokken izledim ben.
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Objects in the mirror are closer than they appear . Meat Loaf denen adamın böyle bir şarkısı vardı yanlış hatırlamıyor isem.
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o adam da harbiden meat loaf gibi adam.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Chuck çok güzel dizi , 10 bölüm izledim arka arkaya . Aliye söyledim o da 5 e geldi . FYI .
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 EĞER BİRİNİ GERÇEKTEN SEVİYOSAN ÖZELSE VE ŞUAN AKLINDAN ÇIKARAMIYORSAN BU MESAJI 10 KİŞİYE 9 SAAT İÇERİSİNDE YOLLA YARIN SEVDİĞİN SANA BİR SÜPRİZ YAPACAK EĞER BU ZİNCİRİ KIRARSAN 1 SAAT İÇERİSİNDE KÖTÜ BİR HABERE SAHİP OLACAKSIN İNANMIYORSAN BİLE ALLAH RIZASI İÇİN YAP ALLAH RIZASI DENİLDİĞİ İÇİN YOLIYOM
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Lan olm beni eklemişsiniz de konuşmaya, ben farkında değildim o sırada, başkasına da gönderemedim mesajı. Şimdi telefon geldi İstanbul'dan, kuzenim masadan düşmüş, Allah rızası için hem de.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 adeta katliam. bu şehitler anısına 1 dakika saygı duruşu.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Böyle bir olay vardı ya evet haha. Şehitere değil gazilere çalışın azıcık yeter artık.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Orçun: EĞER BİRİNİ GERÇEKTEN SEVİYOSAN ÖZELSE VE ŞUAN AKLINDAN ÇIKARAMIYORSAN BU MESAJI 10 KİŞİYE 9 SAAT İÇERİSİNDE YOLLA YARIN SEVDİĞİN SANA BİR SÜPRİZ YAPACAK EĞER BU ZİNCİRİ KIRARSAN 1 SAAT İÇERİSİNDE KÖTÜ BİR HABERE SAHİP OLACAKSIN İNANMIYORSAN BİLE ALLAH RIZASI İÇİN YAP ALLAH RIZASI DENİLDİĞİ İÇİN YOLIYOM
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 mulgear6 said: Orçun: EĞER BİRİNİ GERÇEKTEN SEVİYOSAN ÖZELSE VE ŞUAN AKLINDAN ÇIKARAMIYORSAN BU MESAJI 10 KİŞİYE 9 SAAT İÇERİSİNDE YOLLA YARIN SEVDİĞİN SANA BİR SÜPRİZ YAPACAK EĞER BU ZİNCİRİ KIRARSAN 1 SAAT İÇERİSİNDE KÖTÜ BİR HABERE SAHİP OLACAKSIN İNANMIYORSAN BİLE ALLAH RIZASI İÇİN YAP ALLAH RIZASI DENİLDİĞİ İÇİN YOLIYOM vatta fakin goink thöreeleyto
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hava alanı gibi topic http://www.biriz.biz/merak/nazar.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 said: suphe etmeyinizki Allah (c.c.) onlarin cezasini siberalemde olsa bile vericektir yaaaa
Öne çıkan mesajlar