-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 TRT 1'de yayınlanan "Gönül Salıncağı" dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Ayşe Şule Bilgiç, "Oyuncuyum, her şeyi yaparım" fikrine sıcak bakmadığını açıkladı. Cüretkar sahnelerde rol alanların Altın Portakal kazanabildiğini ileri süren Bilgiç, "Altın Portakal kazanmış birçok oyuncu göğüslerini açtı. Benim ise asla bir Portakal'ım olmayacak, çünkü portakallarımı açmıyorum" dedi. burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de actim goguslerimi, portakal vermediler. demek ki yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yok yere tartışma yaratıp rant yapma peşinde olan insanların verdiği klasik demeçlerden buda. gereksiz ötesi birşey bence ama daha çok meşhur olmak ve para kazanmak istiyor sanırım bilemedim. böle insanlar bu demeçleri verirler sonra magazin biraz üstüne gider bu insanların sonrada bu arkadaşlar "çekmeyin,röportaj vermek istemiyorum annamıyor musun?" gibi çıkışlar yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Portakali yok ondan acmiyordur. Mandalinaya ekmek yok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cok bos konusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 portakalı güzel değildir açtırmıyorladır, buna dertlenip yapmıştır bu açıklamayı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Illa acmasina da gerek yok acikcasi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gerekli arastirmayi yaptiktan sonraki yorum : Bunu portakal kurtarmaz. Manav reyonu gibi serse yine vermezler Altin Portakal. `u suck sorry, lol` diyorum kendisine, cirkin =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Röportajı yapan hatun daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bi de böyle bişi çıktı ya di mi. kendinden bi alanda üstün olanlara, o soyunda da kazandı, o şuna verdi de kazandı fln demek. ziyan mısınız gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Herkes soyunsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -Wissy said: Portakali yok ondan acmiyordur. Mandalinaya ekmek yok memlekette. asuhaushausha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Erkekler için; muzumu açmıyorumki ki kazanayım olarak adlanabilcek önerme.portakılına başlatmasın ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tam olarak benzemiyor onermeler. Bir kadin portakallariyla ilgi toplayabilirken, bir erkek muzuyla ilgi toplamakta zorlanacaktir. [Off biliyorum hepinizin cikita muzlari var ve cok ilgi cekici ama ben genele konustum.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 muz nedir ki? acur acur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Seviye lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 acur da değil.. patlıcan onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lol hande ataizi altın portakal almıs olaya bu acıdan bakınca portakalını acana portakal veriyolar gercekten ama diger bi tarafı daha var sanırım özgü namalda altın portakal aldı ve onun portakal gosterdigi bi filmi varmı bilmiyorum sadece görmek istedigi yerden bakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Neyse ki Hürriyet fotoğraf linki vermiş de "Portakal" iddiasını açıklığa kavuşturabildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 portakal açılarak ödül alınıyor olsaydı, sevda demirel altın greyfurt ve britney spears 40dalda grammy+10 AMA falan toplardı dediğim; işini iyi yapmadığı için ödül alamamış olması muhtemel ancak ve daha da önemlisi ödül alamadığı için feci ezilmişlik duygusu altına girmiş sağa sola sataşan ağlak hanım kızımız.. kendisine de hayde.. dükkanın önünü kapatma! diyorum, portakaaaal! limooon.. ablacım en taze ürünler burda! halden yeni geldi abla bunlar. washington mübarek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben portakalları destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sütyenle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben başucuma koyuyorum portakalları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ne portakalı bundaki üzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar