-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 TRT 1'de yayınlanan "Gönül Salıncağı" dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Ayşe Şule Bilgiç, "Oyuncuyum, her şeyi yaparım" fikrine sıcak bakmadığını açıkladı. Cüretkar sahnelerde rol alanların Altın Portakal kazanabildiğini ileri süren Bilgiç, "Altın Portakal kazanmış birçok oyuncu göğüslerini açtı. Benim ise asla bir Portakal'ım olmayacak, çünkü portakallarımı açmıyorum" dedi. burada
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de actim goguslerimi, portakal vermediler. demek ki yanlis.
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yok yere tartışma yaratıp rant yapma peşinde olan insanların verdiği klasik demeçlerden buda. gereksiz ötesi birşey bence ama daha çok meşhur olmak ve para kazanmak istiyor sanırım bilemedim. böle insanlar bu demeçleri verirler sonra magazin biraz üstüne gider bu insanların sonrada bu arkadaşlar "çekmeyin,röportaj vermek istemiyorum annamıyor musun?" gibi çıkışlar yaparlar.
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Portakali yok ondan acmiyordur. Mandalinaya ekmek yok memlekette.
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 portakalı güzel değildir açtırmıyorladır, buna dertlenip yapmıştır bu açıklamayı bence.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Illa acmasina da gerek yok acikcasi sdfsd
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gerekli arastirmayi yaptiktan sonraki yorum : Bunu portakal kurtarmaz. Manav reyonu gibi serse yine vermezler Altin Portakal. `u suck sorry, lol` diyorum kendisine, cirkin =[
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bi de böyle bişi çıktı ya di mi. kendinden bi alanda üstün olanlara, o soyunda da kazandı, o şuna verdi de kazandı fln demek. ziyan mısınız gençler?
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -Wissy said: Portakali yok ondan acmiyordur. Mandalinaya ekmek yok memlekette. asuhaushausha :D
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Erkekler için; muzumu açmıyorumki ki kazanayım olarak adlanabilcek önerme.portakılına başlatmasın ayrıca.
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tam olarak benzemiyor onermeler. Bir kadin portakallariyla ilgi toplayabilirken, bir erkek muzuyla ilgi toplamakta zorlanacaktir. [Off biliyorum hepinizin cikita muzlari var ve cok ilgi cekici ama ben genele konustum.]
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lol hande ataizi altın portakal almıs olaya bu acıdan bakınca portakalını acana portakal veriyolar gercekten ama diger bi tarafı daha var sanırım özgü namalda altın portakal aldı ve onun portakal gosterdigi bi filmi varmı bilmiyorum sadece görmek istedigi yerden bakmıs
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Neyse ki Hürriyet fotoğraf linki vermiş de "Portakal" iddiasını açıklığa kavuşturabildik.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 portakal açılarak ödül alınıyor olsaydı, sevda demirel altın greyfurt ve britney spears 40dalda grammy+10 AMA falan toplardı dediğim; işini iyi yapmadığı için ödül alamamış olması muhtemel ancak ve daha da önemlisi ödül alamadığı için feci ezilmişlik duygusu altına girmiş sağa sola sataşan ağlak hanım kızımız.. kendisine de hayde.. dükkanın önünü kapatma! diyorum, portakaaaal! limooon.. ablacım en taze ürünler burda! halden yeni geldi abla bunlar. washington mübarek!
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben başucuma koyuyorum portakalları.
Öne çıkan mesajlar