Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portakallarımı açmıyorum ki kazanayım

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

TRT 1'de yayınlanan "Gönül Salıncağı" dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Ayşe Şule Bilgiç, "Oyuncuyum, her şeyi yaparım" fikrine sıcak bakmadığını açıkladı. Cüretkar sahnelerde rol alanların Altın Portakal kazanabildiğini ileri süren Bilgiç, "Altın Portakal kazanmış birçok oyuncu göğüslerini açtı. Benim ise asla bir Portakal'ım olmayacak, çünkü portakallarımı açmıyorum" dedi.

burada
Sosyal ağlarda paylaş

yok yere tartışma yaratıp rant yapma peşinde olan insanların verdiği klasik demeçlerden buda. gereksiz ötesi birşey bence ama daha çok meşhur olmak ve para kazanmak istiyor sanırım bilemedim.
böle insanlar bu demeçleri verirler sonra magazin biraz üstüne gider bu insanların sonrada bu arkadaşlar "çekmeyin,röportaj vermek istemiyorum annamıyor musun?" gibi çıkışlar yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

portakal açılarak ödül alınıyor olsaydı, sevda demirel altın greyfurt ve britney spears 40dalda grammy+10 AMA falan toplardı dediğim; işini iyi yapmadığı için ödül alamamış olması muhtemel ancak ve daha da önemlisi ödül alamadığı için feci ezilmişlik duygusu altına girmiş sağa sola sataşan ağlak hanım kızımız..

kendisine de hayde.. dükkanın önünü kapatma! diyorum,

portakaaaal! limooon.. ablacım en taze ürünler burda! halden yeni geldi abla bunlar. washington mübarek!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...