Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Waq the Fool

Waqas

Öne çıkan mesajlar

- Isteyip, yapamamak
- Cali$manin gerektigin halde cali$amamak
- Calistigi halde yapamamak.
- Bildigini kagida dokememek
- Hicbir$eye konsantre olamamak
- Surekli bir istek icinde olmak.
- Kendisini bo$lukta hissetmek.
- Planlarini uygulayamamak...

Bu aralar boyle bir ruh hali icerisindeyim sanirim ben biraz aptalla$tim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sorunda zaten orda, okumam gerek biliyorum yani ne biliyim. Insanin normalde bir iradesi olmali ama benim her$eyde olmasina ragmen , ders konusunda olamiyor. Yada cevremdeki insanlar cok fazla cali$tigindan ben az cali$iyormu$um gibi hissediyorum. Ben bunlari bildigim halde ise hicbir atilim yapmiyorum. Bu koyuyor insana :S
Sosyal ağlarda paylaş

kendine çeki düzen ver. böle bir ruh hali ile sağlıklı düşünemez, davranamaz hatta tabiri caizze hiçbir işe yaramazsın. sadece aman çok kötüyüm ben diyip durursun. emo musun?
spor yap?
sosyal bir klübe dahil ol?

hayatı yaşa kısaca. böle hayfılanarak hiçbirşey elde edilemeyeceğini bilmen gerekir ki bunu anlayabilecek bir yaştasın.
bir üniversite öğrencisiysen tüm bu sorunları aşmak daha kolay zaten. ders çalışmak dediğin şey o okulun bitince hep arıyacağın birşey öle düşün ve inan derim.
iş hayatına atılıp patrondan yüzünü kızartıcak laflar duyduğunda keşke okuyo olsaydım diyiceksin çünkü. üniversite seni hayata hazırlıyor ama sen o hazırlık evresinde bile verimli bir öğrencilik yaşamıyorsan iş hayatında ne yapıcaksın onu düşünmeye başla ve kendine gel

edit: kızıp iş bul demişim. ama okuyormuşsun ki asıl sorun buymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...