Waqas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 - Isteyip, yapamamak - Cali$manin gerektigin halde cali$amamak - Calistigi halde yapamamak. - Bildigini kagida dokememek - Hicbir$eye konsantre olamamak - Surekli bir istek icinde olmak. - Kendisini bo$lukta hissetmek. - Planlarini uygulayamamak... Bu aralar boyle bir ruh hali icerisindeyim sanirim ben biraz aptalla$tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 öss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eğer öss ye hazırlanıyorsan normal ya da üni'de ilk senen ise o da normal. ikisi de değilse bilemiyorum neden ama sana bir kız lazım demek geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ritalin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Seni seviyorum ve sirf seni gormeye KOC'a gelecegim Waq. /big love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yok yaf, OSS geceli 2 sene oldu... Uni dersleri boyle bir$ey olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gel Wissy gel... O degil de sozde aksam 10 dan beri 30 sayfalik article okuyacagim , okumamak icin elimden geleni yaptim resmen. Okumam gerektigini biliyorum ama okuyamiyorum nasil bir$ey bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oldu crystal meth önerseydin bir de... bahsettiğin hap'ın ana maddesi eroin kadar tehlikeli... Mortis said: Ritalin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 içinden gelmeyince olmuyor, zorla okusan yine birşey anlamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ya sorunda zaten orda, okumam gerek biliyorum yani ne biliyim. Insanin normalde bir iradesi olmali ama benim her$eyde olmasina ragmen , ders konusunda olamiyor. Yada cevremdeki insanlar cok fazla cali$tigindan ben az cali$iyormu$um gibi hissediyorum. Ben bunlari bildigim halde ise hicbir atilim yapmiyorum. Bu koyuyor insana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hele vizeden sonra "şu soruyu yaptın mı çok kolay" demeleri ve senin o soruyu ile nicelerini boş geçmen daha fazla koyuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Of bu hafta sanirim herhangi bir dersten F almazsam bir daha ben bu okulda oldurseler F almam. Hey gidi lise hey ne kadar kolaymis peh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kertenkel said: oldu crystal meth önerseydin bir de... bahsettiğin hap'ın ana maddesi eroin kadar tehlikeli... Mortis said: Ritalin al eroin kadar tehlikeli değil bildiğin kokain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu ritalini nerden buluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 satılıyormu bilmiyorum üreticilerine dava açılmıştı hiç bi yararı olmadığından dolayı... öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kendine çeki düzen ver. böle bir ruh hali ile sağlıklı düşünemez, davranamaz hatta tabiri caizze hiçbir işe yaramazsın. sadece aman çok kötüyüm ben diyip durursun. emo musun? spor yap? sosyal bir klübe dahil ol? hayatı yaşa kısaca. böle hayfılanarak hiçbirşey elde edilemeyeceğini bilmen gerekir ki bunu anlayabilecek bir yaştasın. bir üniversite öğrencisiysen tüm bu sorunları aşmak daha kolay zaten. ders çalışmak dediğin şey o okulun bitince hep arıyacağın birşey öle düşün ve inan derim. iş hayatına atılıp patrondan yüzünü kızartıcak laflar duyduğunda keşke okuyo olsaydım diyiceksin çünkü. üniversite seni hayata hazırlıyor ama sen o hazırlık evresinde bile verimli bir öğrencilik yaşamıyorsan iş hayatında ne yapıcaksın onu düşünmeye başla ve kendine gel edit: kızıp iş bul demişim. ama okuyormuşsun ki asıl sorun buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 mont bul :D (iğrençliğe devam sdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kendine yakışanı giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gençler kaybolmuş uyuşturman olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar