Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Healer Priest 'in pvp de ki durumu

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Alt char olarka healer bir sınıf açmayı düşünüyorum (mainim kadar ilgilenirim sanırım)

Druidde daha önceden oynadığım için yeniden kasmak istemiyorum.

Paladin... Herkez paladin olmuş. Biraz farkım olsun istiyorum. Açıkcası paladin oynamak istemiyorum.

Shaman... Priestden daha iyi gibi görünüyor ama.. Oynama stilini sevmiyorum.

Geriye Priest kalıyor. (birazda zoru başarma hevesi var sanırım. Bu yüzden priesti merak ediyorum )

Bg lerde heal atan prieste pek denk gelmiyorum. Bu yüzden açıp açmamakta kararsız kaldım.

* Bg lerde heal atabilmek için Discipline / Holy mi olmak gerekiyor?

* Pvp için Priest uygunmudur? (Cloth giymesi.. ne bileyim gözümü korkutuyor. Paladine yeri geldiğinde 3 kişi dalıyoruz iplemiyor.. )

* Verebileceğin bi kaç video adresi varmı acaba? (BG lerde çekilmiş olması önemli.. Hazırlıksız olaylara tepkisini görmek lazım. )
Sosyal ağlarda paylaş

discipline/holy priest ile hem bg de hem de arena da çok rahat iş yaparsın. ayrıca 5v5 arenalarda direk main healerlık değil daha çok dispel ve mana burn üzerine olacak görevin büyük ihtimalle. ama illa healer oynamak istiyorum diyorsan bence bir resto druid oyna önce yada bir kaç resto druid arena moviesi izle. emin ol çok hoşuna gidecek resto druid. özellikle blade's edge arenasında imkansız gibi birşey yakalamak adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Biz Druidler en cok Nagrand seviyoruz.

Biz warlocklar nedense hiçbi yerde sevilmiyoruz :P

Arena healer için bence druid oldukça iyi, her türlü kaçıyor, HOT olarak heal attıgından Counter Spell yemiyor, CC si oldukça etkili ve manası bitmiyor.

Dicipline/Holy priest genelde warriorlar tarafından kolayca saf dışı bırakılıyor, güzel bir resilence ile, mana bitene kadar kafan rahat ancak, o mana resmen eriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Priest' im ile tüm bracketlarda oynadım neredeyse. 2300 görüyordum az kala neyse. Demek istediğim priest ile tecrübem mevcut. O accountumu sattım şimdi yeni bir priest kasıyorum düşün artık :) Sağlam class, kesinlikle pvpsi zevkli. Ama sen benim derdim rating diyorsan, en iyi 2v2 3v3 healerı druid classını tercih etmen daha mantıklı olur sanırım. Kesinlikle mükemmmel, 2v2 de hele durdurulmuyor namussuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...