Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Alt char olarka healer bir sınıf açmayı düşünüyorum (mainim kadar ilgilenirim sanırım) Druidde daha önceden oynadığım için yeniden kasmak istemiyorum. Paladin... Herkez paladin olmuş. Biraz farkım olsun istiyorum. Açıkcası paladin oynamak istemiyorum. Shaman... Priestden daha iyi gibi görünüyor ama.. Oynama stilini sevmiyorum. Geriye Priest kalıyor. (birazda zoru başarma hevesi var sanırım. Bu yüzden priesti merak ediyorum ) Bg lerde heal atan prieste pek denk gelmiyorum. Bu yüzden açıp açmamakta kararsız kaldım. * Bg lerde heal atabilmek için Discipline / Holy mi olmak gerekiyor? * Pvp için Priest uygunmudur? (Cloth giymesi.. ne bileyim gözümü korkutuyor. Paladine yeri geldiğinde 3 kişi dalıyoruz iplemiyor.. ) * Verebileceğin bi kaç video adresi varmı acaba? (BG lerde çekilmiş olması önemli.. Hazırlıksız olaylara tepkisini görmek lazım. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 BGler pvp degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 niyeki orda bot mu kesiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bg = honor farming PVP = competition Competition = arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 BG ler eğlenceli bana göre. Arena ise stres :P (honor farm olarak bakmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o zaman (honor farming/competition)x(arena)= BG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 discipline/holy priest ile hem bg de hem de arena da çok rahat iş yaparsın. ayrıca 5v5 arenalarda direk main healerlık değil daha çok dispel ve mana burn üzerine olacak görevin büyük ihtimalle. ama illa healer oynamak istiyorum diyorsan bence bir resto druid oyna önce yada bir kaç resto druid arena moviesi izle. emin ol çok hoşuna gidecek resto druid. özellikle blade's edge arenasında imkansız gibi birşey yakalamak adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Biz Druidler en cok Nagrand seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -Wissy said: Biz Druidler en cok Nagrand seviyoruz. Biz warlocklar nedense hiçbi yerde sevilmiyoruz :P Arena healer için bence druid oldukça iyi, her türlü kaçıyor, HOT olarak heal attıgından Counter Spell yemiyor, CC si oldukça etkili ve manası bitmiyor. Dicipline/Holy priest genelde warriorlar tarafından kolayca saf dışı bırakılıyor, güzel bir resilence ile, mana bitene kadar kafan rahat ancak, o mana resmen eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Priest' im ile tüm bracketlarda oynadım neredeyse. 2300 görüyordum az kala neyse. Demek istediğim priest ile tecrübem mevcut. O accountumu sattım şimdi yeni bir priest kasıyorum düşün artık :) Sağlam class, kesinlikle pvpsi zevkli. Ama sen benim derdim rating diyorsan, en iyi 2v2 3v3 healerı druid classını tercih etmen daha mantıklı olur sanırım. Kesinlikle mükemmmel, 2v2 de hele durdurulmuyor namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Güzel class priest healer olarak son disc tree buffından sonra çok daha güzel oldu.Mana burn dispel ve mdispel doğru zamanda kullanıldığında baya bi sakat tavsiye edilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 En güzeli priestle locklara dispel spam çekmek. Hele ki druid ile birliktiyse. Zaten druid-lock kombosuna karşı ya süper CC niz olması lazım ya da, priest ya da shaman. Hoş mana burn > shaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yıllar önce bir atasözü kulağıma çalınmıştı ''Priesta priest demem priest shadow olmayınca'' dfsafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 PvE' de güzel de, pvp de nedense (arena olarak) bi esprisi göremedim oynarken. Çok bayık abi çok az tuş var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bayıktan öte bence arenada diğer 2 treeye göre çok zayıf olan bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Abi TBC öncesi PVP yi hakkaten çok özlüyorum ya. Arena kadar iğrenç birşey olamaz. Priest ile BG yapardım o zamanlar. Premade AB grubunu veya WSG'de flag carrieri heallemek çok eğlenceliydi. O bayrak taşıyan ayıyı 7 kişinin arasından sağ çıkarırdım... Hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ayı falan ayıp oluyor yanlız asdhasjkh. haklısın eski bglerin tadı yok ama arena bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar