Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arayıp da Bulamadığınız Şeyler...

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
SturmVogel said:
SturmVogel said:
SturmVogel said:
İstanbul'da ve Ankara'daki Remzi kitapevinde Gundam SEED mangaları satıldığını öğrendim fakat eksiklerim var:

Gundam SEED volume 2 ve 4
Gundam SEED DESTINY volume 3 ve sonrasını arıyorum

Bulan/gören olursa lütfen temasa geçsin.

up!

2. up!

3. up!!
Mesaj tarihi:
Kenjuro said:
Kenjuro said:
Kenjuro said:
17 veya 19'' lcd arıyorum
Halaa ve elektro gitar arıyorum yeni başlıcam ama uzun bi sürede kullanırım heralde bide yardım etsin satan kişi ehue
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
spompas said:
laptop soğutucusu aradım buldum fakat gittigidiyordan almak istemiyorum..

Ben de arıyorum, usb ile çalışan, laptopun altına konulan, soğutan, işe yarayan bir soğutucu. Var mı bilen, gören, haber verebilecek :D?
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
iriver t60 2 yada 4gb arıyorum uygun fiyata. gittigidiyordan adamı aramıştım 140 milyon demişti bana, 140 milyonu denkleştirdim, ertesi gün aradım tekrar, gittigidiyora koydum onu dedi. baktım 165 milyona koymuş. içimden küfür ettim, dışımdan bu parayı denkleştiremedim dedim. iki gün sonra satıldı zaten ürün. bidaha getirtirseniz haber verebilirseniz sevinirim dedim. o getirtene kadar buradan satan bulursam alırım. amerikadan tanıdığı gelecek olanlara karşı aşk beslerim hatta(amerikada alet 55-60$ falan, burda 1gbyi 120ye satıyolar, 2yi de 160a sattılar işte)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
spompas said:
laptop soğutucusu aradım buldum fakat gittigidiyordan almak istemiyorum..

Ben de arıyorum, usb ile çalışan, laptopun altına konulan, soğutan, işe yarayan bir soğutucu. Var mı bilen, gören, haber verebilecek :D?

bende var bi tane kullanmadıgım laptop soğutucusu usbden çalışan hatta fazladan usb kazandıranından kaliteli bişiy deil ama
Mesaj tarihi:
nokia 6230 cep telefonu arıyorum. benimki çok eskidi ve hafıza kartınıkendi hafızasını artık okumuyor, doğal olarak kamerasını da kullnamıyorum kaydedecek yer olmayınca.
sıfır satan bir dükkan bilen yada "almıştım hiç kullanmadım" diyen arkadaşlar lütfen irtibata geçsin.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...