Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yildiz Amerikan Futbolu Takimi Secmeleri - 8/12/2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 95 kiloyum 1.95 e. OG oynuyorum da, hızlı olduum için o da pull a falan çıkıyorum. şöyle başka pozisyonda koşsam falan dicem. bu sefer kafamı gözümü iyice dağıtacaklar. lineda bari adamın vuracağını kestiriosun önceden, kesinliği var hehe.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
ameriakn futbolu rugby gibi kosarak oynanmadigindan
yane turn base doldugundan 191 adam hele hele 70 li kilolardansa direk hedef olur
ortadan yararlar mazallah

cok doru tespit...
Mesaj tarihi:
hooker dediin iyi eğilcek dimi sonuçta bazı konularda tecrübeli sdfsffsd

ayrıca ne zaman ezdin lan beni sdfsfd sanki tek basına tackle yapıo bana :D
Mesaj tarihi:
valla tam benlik spor.1.81 boy 90 kilo 3 kişi ye karşı yıkılmam tam bi savunmacıyım ama yaş daha 17 :D ve katılsam bile sakatlık riskleri falan var.avrupa yakasından 4 leventten gelmeye kalksak neye binmek gerekio
Mesaj tarihi:
1. liseden yeni mezun bi oyuncumuz war
2. 4 senedir oynuyorum sakatliklarin 90% i insanin kendine yaptigi seyler. yane isinmazsan duzgun calismazsan yapmaman gereken seyleri yaparsan (darbe alirken elini araya koymak gibi ) sakatlik riski nerdeyse sifir
en buyuk sakatligim benim ayak bilegim donmustur ki camurda ayagim kaydi ondan gene
3. leventten en kolay mecidiyekoye gecer ordan 75 e binersin mecidiyekoy davutpasa
ya da taksimden 85 t ye binersin
arabayla gelceksende e 5 ten direk davutpasa tozkoparak sapagi war
tozkoparansan sapip yokusu indin mi en asagi kadar kampusu sorarsan herkes gosterir
Mesaj tarihi:
BonePART said:
sakatliklarin 90% i insanin kendine yaptigi seyler. yane isinmazsan duzgun calismazsan yapmaman gereken seyleri yaparsan (darbe alirken elini araya koymak gibi ) sakatlik riski nerdeyse sifir

Bu söze katılıyorum ben de, internette ara tackle yiyip de sakatlanan insanların hepsi kendi hataları yüzünden sakatlanmışlardır.

http://www.youtube.com/watch?v=PqGRZBPTlHM (Misal)

O videoda adam durması gerektiği gibi dursa çenesi kırılmayacaktı, hatta herhangi bir şekilde canı bile yanmayacaktı. (Kaldı ki amerikan futbolunda üzerine koruma giyiyorsun.)
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...