mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 iyi wr olur bence ince hizli adamlardan :D
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben 95 kiloyum 1.95 e. OG oynuyorum da, hızlı olduum için o da pull a falan çıkıyorum. şöyle başka pozisyonda koşsam falan dicem. bu sefer kafamı gözümü iyice dağıtacaklar. lineda bari adamın vuracağını kestiriosun önceden, kesinliği var hehe.
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 acaba ben ne oynarım :D 184 boy 94 kilo :D ayrıca Rugby de hooker oynuyorum syn'i eze eze bi hal oldm
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 BonePART said: ameriakn futbolu rugby gibi kosarak oynanmadigindan yane turn base doldugundan 191 adam hele hele 70 li kilolardansa direk hedef olur ortadan yararlar mazallah cok doru tespit...
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Charsi ya sen o boyla nasıl hooker oynuyorsun? Gerçi sizin takım genel olarak uzun ama scrumda zor olmuyor mu?
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hayırlısı tight end falan oynarsam bonep e 1-2 çakarım =(
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gayet rahat oynuyorum çünkü problar bnden uzun ayrıca sağlam da eğilebiliyorum
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hooker dediin iyi eğilcek dimi sonuçta bazı konularda tecrübeli sdfsffsd ayrıca ne zaman ezdin lan beni sdfsfd sanki tek basına tackle yapıo bana :D
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 syn'cm eğilmekten bahsediorz domalmaktan diil :) senin o konularda nkdr yetenekli olduun bütün takım tarfından bilinior :D
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 abi amerikan futbol topigini rugby'e cevirmeyin lan :P
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 saol azmocum eauheuah arkadaslar secmelere yetisemeyecek arkadaslar olursa ban aozel mesajdan ulasirlarsa bisiler yapmaya caisiriz
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 1.70 65 kilo ekmek veya ekmek runner olurum herhalde ancak ben =)
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 170 65 kilo hmm bu tipte bi kac oyuncumuz war wala ama calisman gerekcek yane isik hizinda felna olman
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Azmodai said: abi amerikan futbol topigini rugby'e cevirmeyin lan :P Hakem konuştu xD
KýzýlcuK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 valla tam benlik spor.1.81 boy 90 kilo 3 kişi ye karşı yıkılmam tam bi savunmacıyım ama yaş daha 17 :D ve katılsam bile sakatlık riskleri falan var.avrupa yakasından 4 leventten gelmeye kalksak neye binmek gerekio
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 1. liseden yeni mezun bi oyuncumuz war 2. 4 senedir oynuyorum sakatliklarin 90% i insanin kendine yaptigi seyler. yane isinmazsan duzgun calismazsan yapmaman gereken seyleri yaparsan (darbe alirken elini araya koymak gibi ) sakatlik riski nerdeyse sifir en buyuk sakatligim benim ayak bilegim donmustur ki camurda ayagim kaydi ondan gene 3. leventten en kolay mecidiyekoye gecer ordan 75 e binersin mecidiyekoy davutpasa ya da taksimden 85 t ye binersin arabayla gelceksende e 5 ten direk davutpasa tozkoparak sapagi war tozkoparansan sapip yokusu indin mi en asagi kadar kampusu sorarsan herkes gosterir
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 BonePART said: sakatliklarin 90% i insanin kendine yaptigi seyler. yane isinmazsan duzgun calismazsan yapmaman gereken seyleri yaparsan (darbe alirken elini araya koymak gibi ) sakatlik riski nerdeyse sifir Bu söze katılıyorum ben de, internette ara tackle yiyip de sakatlanan insanların hepsi kendi hataları yüzünden sakatlanmışlardır. http://www.youtube.com/watch?v=PqGRZBPTlHM (Misal) O videoda adam durması gerektiği gibi dursa çenesi kırılmayacaktı, hatta herhangi bir şekilde canı bile yanmayacaktı. (Kaldı ki amerikan futbolunda üzerine koruma giyiyorsun.)
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 adamın çenesi kırılmadı o pozisyonda bidahaki maçta tekrar oynadı bilgin olsun.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Hmm ben çenesi kırıldı diye okumuştum. Videolarda da ağzını burnunu kan içinde görünce ve videonun başlığı da broken jaw olunca :) .
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 heh çok geç oldu ama hala katılabilme gibi bi şans varsa gelebilirim aklıma yattı baya 1.84 boy 95 kilo :)
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ahah "Soccer" demiş ya. Its called football mate.
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 izmirde olsa koşa koşa giderdim ben de eheh.
Öne çıkan mesajlar