RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Merak ettim nickleriniz nereden geliyor? Yani hepimizin bir tarihçesi vardır heralde.. Not: Nicklerinizin anlamı nedir demedim. Umarım açılmamıştır bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bilmem nerden geliyor ? sda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Dsf dakka bir gol 1 golün adı kingpün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yaratıcı zekama güvenip sallamıştım, sonra araştırdım, gaulishçede kutsanmış anlamına geliyormuş. megoloman ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 benimkü illusionist filminden gelme ordaki sihirbazın adı ayzınhaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 benim nickimin geldiği yer gene benim. anlamını bilmeyen varsa karanlıkduvar anlamında asdfdasfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bakkaldan (hadi hadi bundan kötüsünü yapın da göreyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 soul reaverın çok gazında kalmıştım bir ara ulan raziel olsa çok özenti durur bari razien olsun dedim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 heryerden tamam farkındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ilk okula mı ne gidiyodum yada orta okula yalan olmasın ole bi yerden gordudum yada bakmısmıydım fln seytan anlamı gelir almanca hatta wowdakiler sorardı almanmısın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 // sansürleyince küfür olmuyor mu ? dikkat edelim lütfen. king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eski sevgilimi aramıştım biraz konuşmuştuk akşam nete geldiğinde dediki yanımda sevgilim vardı sordu o kim diye bende "adamın biri" işte yaa dedim demişti o günden beri işte adamın biriyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cs'de Ranger olan nickimi değiştirme kararı almıştım. costomize bölümünde nick düşünürken altta voice tweak bilmem ne yazıyordu. dedim voice yazayım gireyim değiştiririm sonra. neyse yazdım girdim pek güzel oynadım. güzel bi clana çağırıldım bu nıckle girdim. kaldı nick öyle. sonra patiye bu nickle üye olacaktım baktım voice alınmış voic3 aldım bende. insanlar voyik üç , voys üç, voic üç, vöyüç falan diye okuyunca allah belanızı diye bela okumak yerine direk okunuşunu yazdım. O zamandır Voys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Oha be ehuehue Voys iyimiş hiç düşünmemiştim bunu :D Bu arada bende yazmayı unutmuşum topic açmışım ama eheehu; inandırıcı gelmeyecek bu 8mil dalgasına ( uyus olurum ) ama çok sevdiğim beni büyüten kutsal kadın babaannem bana hep tavşanım derdi önceden hala der gerçi ama yatalak ve felçli :( öyle işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Voys said: insanlar voyik üç , voys üç, voic üç, vöyüç falan diye okuyunca allah belanızı diye bela okumak yerine direk okunuşunu yazdım. O zamandır Voys Ben de vardım o insanların arasında üzgünüm (voyiküç diyodum ben) :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 daha önce rebellious soul u kullanıodum aslında yine kullanıom ama nadiren neyse daha kısa ve orijinal bişe olsun istedim GW de char açarken gelişigüzel tuşlara bastım ortaya Laskhael çıktı sonra a yı attım Laskhel oldu ii de oldu zevkle kullanıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 walla gayet herkes heryerde istediğini yazmış ben en azından sansürledim tatlım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Normalde Deicide yi kullanırım. Deus ve Homicide nin cide si birleşerek Tanrı Katili anlamını verir. Şöyle düşünelim. Tanrıyı göremiyoruz. İçimizdedir Tanrı. Ben bir ateist olarak içimdeki tanrıyı öldürmüşüm demektir. O halde ben bir Deicide ım. Burdan kullanırım. Lakin burda bir Deicide varmış. Kafam attı. Thaumiel ise çok karışıktır. Basitçe ''Hainliği, acımasızlığı ve despotluğu ile bilinen ölüm meleğidir. Kether'in gölgesidir. emrindekiler ağır cezalar ile korkutarak yönetir.'' dir. Ama karışığa dönersek; Thaumiel (twins of God) is the name of one of the Qliphoth in the Kabbalah, the shadow side of the Kabbalistic Tree of Life. It is the shadow of the Sephirot Keter (the crown). While Keter is concerned with the unity of God, Thaumiel represents the dual contending forces, struggling, and it is represented by 2 giant heads with bat-like wings. Keter de bir sephirottur (hayat ağacının öğesi). Kabbala da Hayat Ağacının öğelerinin ilkidir. Thaumiel de Keter in gölgesi, zıttıdır. Yani ölüm ağacının ilk öğesidir. Yani ölüm meleklerinin başıdır. Öyle bişi işte... Umarım anlatabilmişimdir derdimi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Benm nickim: Cehenneme ynalışlıkla düşmüş/girmiş/alınmış iti ruhların toplandığı bir azınlık partisinin lideri bu İblis. İblis ama melek gibi biri. Tek zaafi bebek yemesi. dayanamıyor işte ne olsun başka tercihi yok. Tam adı Zydar Hellfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 night906 said: walla gayet herkes heryerde istediğini yazmış ben en azından sansürledim tatlım ;) bosver canim sen, ben hak veriyorum sana istersen msn den butun gun dinleyebilirim nickinin anlamini. ne dersin ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Benim nickimin nerden geldigini bulana veya getirene yüzbinlira. Mirc olayi ilk cıkgıtından beri kullandıgım icin kendim de unuttum ne oldugunu veya neyle alakalı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 benimkini hususı olarak neptunden getirttim idare edin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 swg ye baslicaam zamanlarda eragon kitabini okuodum ama bendeki nasil bi hafizaysa eragon un nasil yazildiini unuttum(nick olarak yazcaktim) soona vaz gectim dedim aragorn olsun aklim eragon a kaydi ve sonu valaa: EREGORN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ananem koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 benim nickim yurt içi kargoyla gleiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar