heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 başka admlarla başka şehirlerde yürürken okuduğun ilk roman sevdiğin ilk adam yasal acuılarından hatta yanlızlıklarından belki dolar gözlerin sil gözünün yanlızlıklarını o an fısılda duvarlara adımı BİN BIÇAK VAR SIRTIMDA BİNİYLEDE ADAŞSIN HERBİRİ HAYRAN SANA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Buna cevabım şöyle olsun , Bütün sevgileri atıp içimden , Varlığımı yalnız ona verdim ben Elverir ki bir gün bana derinden Ta derinden bir gün bana ' Gel ' desin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Karalama defteri değil mi bunu yeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şarkıdır bu herhalde. kafası rahattır, dinliyordur. açmıştır, olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Senin yazdığın birşeyse hemen bizim bölüme alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şarkı bu be emre aydın belki bi gün özlersin açın dinleyin acaip koyuyo koyulmaya müsait bi yapınız varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 immortaldan girelim biz de greatest blaskryhk wait for me diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar