porsuk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 arkadaşlar aoc oynamak için 128bit ekran kartı yetrlimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sitemlerini oblivionla karşılaştırıyorlar devlerin kendi ağzından çıkan açıklamaya göre oblivion u çalıştıran makina bizimkinide çalıştırır hesabını ona göre yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Test Bu adresten age of conan a bakabilirsin. Ufak bi dosya yüklüyo sonra analiz yapıyo, az çok doğrudur. 128 bit olması tek başına önemli değil, kartın diğer özellikleri de önemli. 8800GT'yle falan gayet iyi performans alırsın. Yeni yılda çıkacak olan 9 serisi herşeyi max oynatır tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 9000 serisinin fiyatıda maxtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 8800gt ile rahat çalıştırırsın gtx tavsiyedir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 artislik yapma nen :D tavsiye edermiş.. hele bi alalım önce sonra tavsiye ederüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tavsiye ederim demedim zaten tavsiyedir dedim xD nerde bende o şans xD olacak bigün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 8600 gt ve 2 gb ramla su özellikle sehirde büyük fps düsüleri oluyor.tabi oyunun daha cok optimize edilecegini düsünüyorum.2 gb dan cok raminiz olursa rahat edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 debug mode dandır o düzelir fazla ram göz çıkarmaz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 birde söyle bisey var oyunda.ilk girdiginizde oyun akici denebilecek bir seviyede calisiyor.sanirim memory leak cok fazla var.bir süre sonra yavaslamaya basliyor.su anda benim en büyük sorunum bu betadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 2 gb ram ve 8800 gts performansını 2 gün sonra yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yazmayan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 6,85 gb dl bitti şimdi bide patch çıktı başıma bakalım nolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yeni sistem alıcam bu aralar, acaba diyorum şu oyunun betası çıkana kadar (open beta? şansım yok benim ühü) beklesem mi yoksa bu aralar alıp bitirsem mi? Donanım piyasası ne alemde hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dx10.1 takıntınız yoksa ve aceleniz varsa 8800gt iyidir fiyat/performans açısından fiyatı 350-400ytl arası değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ati hd 2900xt öneririm..kullanıyorum memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1928 fiyat ve perfonsta buda çok iyi ama benim merak ettiğim 128 bitte nasıl çalışıyor mesela 128 bit olan farklı iki ekran kartı var birini kabul ediyor diğerini kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 said: Graphics Galore, bleed your eyes or burn your eyes? We all know that graphics aren’t everything in a game, and good gameplay can easily offset poor graphics. However, as you can see from the screenshots the game is visually stunning. Now, as I said, we were given VERY good PCs to play the game on (XPS desktops with nVidia 8800s and Core 2 QUADS with nice large widescreen monitors to be precise) but that doesn’t mean you have to have top of the line equipment to play the game and still have it look stunning. They also had the game running on a mid-range laptop (sorry no clue on the specs) and it was running quite well, and still looked great. The reason for this is that the game engine is easily scalable, much like EQ2’s, and even on a lower end machine it still looks great. Just about everything can be changed, and they also offer preset performance profiles, so you can easily customize it to run on your PC and still look good. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 porsuk said: http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1928 fiyat ve perfonsta buda çok iyi ama benim merak ettiğim 128 bitte nasıl çalışıyor mesela 128 bit olan farklı iki ekran kartı var birini kabul ediyor diğerini kabul etmiyor e elbette bir ekran kartının performansını gösteren tek şey 128 bit veya 256 bit olması değil. chipset'i, işlemci hızı vs bunlar da etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar