Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ya ben bu patide insanların birbirleriyle gerçek ismiyle ifade etmesine kıl oluyorum.Oh ben herkessi tanıyom manyak ortam çocuğyumm mesajımı verilmek istenmektedir
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Shalafi said: yalansın kayfee :D sevmiyosun sen.. tamamen kimyasal senin duyguların >:D< yok be baba seviyorum ben ya yani ne bileyim karisik durumar ayrica kimyasal derken ne anlamda soledin? o yeah cmon anlamindaysa ole bi olay olmadiki bu kizla ole bi kiz diil belkide beni ceken bu? #sdasdfghas dindar oldum kapaticam kizi gormesin kimse sdsfd ha bu arada baristik =) bana hayirli uurlu olsun..mutluyum lan :D ayrica ortam cocugu olmakka alakasi yok bence ayrica topic icinde diilde ozel msj atman tercih sebebidir..!
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İnsanlar birbirini tanıyorsa niye nickiyle hitap etsin ki ? Kırk yıllık arkadaşıma niye nickiyle hitap edeyim mesela yeri geldiğinde ?
zydar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 posta derken başka bişi analdım ben oha falan oldumöyle bişi O_o
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bir dakika! netcafe sen emrellius musun lağ
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olum emre bırak şu çapkınlıkları artık çoluğa çocuğa karıştın ayıp..
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Farinal said: bir dakika! netcafe sen emrellius musun lağ değil
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nyse artık telefon çaldımı açarsın B)-
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yok ben anronum ayrica ett direk accam telefonu bundan sonra shewky sende cvarya kapat artik cocuk olayini be =)
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hayirli olsun emocum :D yengeye selamlar :D gerci bugun gordum yaninda biri vardı sarılmış yürüyolardı falan ama neyse... not : şakaydı lan do not be GAZ not 2 : ben dolmuştaydım sizi gördüm yürüyodunuz ramadanın oralarda :D napiyodunuz len :D sizi sizi...neyse :P
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 postu okumaya başlayınca surat ifadem degişti beee :P ne hırbo adamsın ya :D
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kilibiklik diil gercekten deger vermemden kaynaklanan bi olay bu...
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Dalga geçiyom alınma hemen kılıbık arkadaş. adasdasa =D
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu lafın üstüne tek diyebilecegim efsaneymiş :P
Öne çıkan mesajlar