Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ya ben bu patide insanların birbirleriyle gerçek ismiyle ifade etmesine kıl oluyorum.Oh ben herkessi tanıyom manyak ortam çocuğyumm mesajımı verilmek istenmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Shalafi said: yalansın kayfee :D sevmiyosun sen.. tamamen kimyasal senin duyguların >:D< yok be baba seviyorum ben ya yani ne bileyim karisik durumar ayrica kimyasal derken ne anlamda soledin? o yeah cmon anlamindaysa ole bi olay olmadiki bu kizla ole bi kiz diil belkide beni ceken bu? #sdasdfghas dindar oldum kapaticam kizi gormesin kimse sdsfd ha bu arada baristik =) bana hayirli uurlu olsun..mutluyum lan :D ayrica ortam cocugu olmakka alakasi yok bence ayrica topic icinde diilde ozel msj atman tercih sebebidir..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İnsanlar birbirini tanıyorsa niye nickiyle hitap etsin ki ? Kırk yıllık arkadaşıma niye nickiyle hitap edeyim mesela yeri geldiğinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 posta derken başka bişi analdım ben oha falan oldumöyle bişi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bir dakika! netcafe sen emrellius musun lağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olum emre bırak şu çapkınlıkları artık çoluğa çocuğa karıştın ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Farinal said: bir dakika! netcafe sen emrellius musun lağ değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nyse artık telefon çaldımı açarsın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yok ben anronum ayrica ett direk accam telefonu bundan sonra shewky sende cvarya kapat artik cocuk olayini be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hayirli olsun emocum :D yengeye selamlar :D gerci bugun gordum yaninda biri vardı sarılmış yürüyolardı falan ama neyse... not : şakaydı lan do not be GAZ not 2 : ben dolmuştaydım sizi gördüm yürüyodunuz ramadanın oralarda :D napiyodunuz len :D sizi sizi...neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 postu okumaya başlayınca surat ifadem degişti beee :P ne hırbo adamsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Kılıbık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kilibiklik diil gercekten deger vermemden kaynaklanan bi olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Dalga geçiyom alınma hemen kılıbık arkadaş. adasdasa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu lafın üstüne tek diyebilecegim efsaneymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aşiksan vur saza, soforsen bas gaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar