Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTP resmi sitesi hacked / Yeniden

Maddog35

Öne çıkan mesajlar

Razien said:
pkklı senin ülkeni bölmek ve türkleri öldürmek istiyorum demez.Halkımızın çoğunlukta yaşadığı bölgelerde yıllarca kimliklerini inkar ettirip ,bölgedeki köylere bile elektrik veremeyip, bizi dışladığınız için kendi kendimizi yönetmek istiyoruz der

Şaka mı bu?
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Maddog35 said:
tek bir sorum olacak..

Bir yerdesiniz.. Kimsecikler yok.. bi tane adam geldi. Ben PKK lıyım dedi.. senin ülkeni bölmek istiyorum siz türkleri öldürmek istiyorum dedi.. Ve senin o anda onu dövecek gücün var. baş başasanız herşey senin elinde.. Ne yapardın ?
Cevabın evetse yukarda yazdıklarınızın hiçbirini dikkate almıyorum.. O siteyi hackleyen arkadaşda aynen bunun gibi ülkenizi bölmek istiyoruz diyenlerin bi açıgını bulmuş ve yapmış..

Ne yapardın sorusuna evet cevabını nasıl verelim? Herhalde düvermiydin sever miydin diye sormak istedin. Adam beni öldürmek istiyorum derse döverim herhalde.

Peki siz gerçekten o adamların Kürt halkını korumak için bunları yaptıgına inanıyormusunuz ? Yok arkadaşım yok.. Benim anayasamda bana verilen hak Kürt vatandaşımada verilmiş.. Adam gibi siyasetlerini yapsınlar kimsenin bişey dediği yok.. Ama sen eğerki o mecliste yemin edip üstünede PKK lı kardeşlerimize nasıl terörist deriz dersen.. Dayağıda hakedersin.. Ölümüde.. !...
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bu eşitçi, faşizm'e karşı gençler ülkenin bulunduğu durumu anlayabilseler... Demokrasi diye öldüğünüz değer yüzünden ülkenin içine ediyorlar, hala "eşit olmalıyız, demokrasi gerek" diyorsunuz. Birgün onların açtığı kapıdan ülkeye doluşan demokrasi arkasına saklanmış gerçek faşistler boğazınızı yakaladığında acaba hala "eşitliiiğğğk" diye bağaracakmısınız bakalım.

Aşırı milliyetçiliğe karşıyım ama ülkenin değişmez bütünlüğüne saldıranlara karşı hala "site hackleyerek olmaz, gidip konuşmak lazım adamlarla" mantığını güdemezsiniz. Karşında ki adam konuşmayacak senle çünkü. Siz herkesi bu forumda ki çoğu insan gibi mi sanıyorsunuz? Siz ona anlatsanız sizi anlayabileceklerini mi sanıyorsunuz?

Bazı şeyler konuşarak halledilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

PKK lilarin kurt olduklari icin baski gormeleri yuzundenmi savastigini saniyorsunuz?

ehaha

%80 i kacirilan veya aileleri tarafindan satilmis kisiler

zaten o yuzden nefret edemiyorum siradan PKK lilardan
yoentim akdrosu taraifndan kullanilan birer piyondan ote bisey dgeiller dagda zor sartlar altinda varolmayan bir etnik ayrim yuzunden catistiklarini sanmak komiklik olur

apo ve gurubu 70 lerde kominist bir dava icin guruplasirken bu ulkede kimseye su kurt filan denmiyordu senle benle ayni haklara sahiptiler ki hala sahipler

ancak 80 ihtilalinde bu guneydoguda kominist duzen egtirmek icin baslatilan kurtlerle sembolize edilen teroristlerle bas edilemeyince cuntacilar salak sulak isler yapti kurtlerin haklarina getirilen kisitlamalar bu zaman oldu

ama isin komigi komunist olarak kurulan PKK bugun fasist milliyetci bir yapiya donsuturdu kendini ve kesinlikle samimi degiller

trukiyede kurt sorunu yok 80 de getirilen kisitlamalar haric ki onalrda kaldiriliyor

turkiyede sark sorunu var
doguda asker haric devlet yok
sirf kurt kokenlielr degil turk kokenlielrde bu yuzden surunuyor PKK da bu isin kaymagindan besleniyor
Sosyal ağlarda paylaş

eywallah viktor.. benimde anlatmaya çalıştıgım bu

Nüfus cüzdanımız aynı.. Haklarımız aynı..

Zaten ben sadece ölen Türk askerinide savunmuyorum.. Pkk nın verdiği ölülerin çoğu ne için savaştıgını bile bilmiyor.. O gençlerede yazık. eline 15-16 yaşında kalaşnikof verilen çocuklarada yazık .. Ama biri gelipde bunların yapılmasını sağlayanların başını legal olmakla savunursa kimse kusura bakmasın onuda samimi bulmam .!
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
said:
Pkknın %80i HALK bilmem anlatabildim mi

analatamadin kaynak goster (dini kitap olmasin plz)

Wikipedia kaynaklarını incele en basit olarak, Türkiye nüfusu 71milyon olarak tahmin ediliyor, dünyada en çok kürt bulunan ülke burası ve 15milyon civarı kürt olduğu tahmin ediliyor, nerdeysi %25'i eder bu halkının, şimdi birşeyler ifade ediyormu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pkknın %80i HALK bilmem anlatabildim mi

Bence anlatamadın. %100'ü terörist bu ülke sınırlarında. Dış ülke destekli teröristler. Köylerdeki HALK'ı katleden teröristler. Kürt askeri vuran teröristler. Bilmem anlatabildim mi?
edit: Bilmem kaç milyon kürdü pkk'nın kendisiymiş gibi lanse edene birşey demiyorum zaten. Pkk'nın öldürdüğü kürtler besleme o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Maddog35 said:
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Klavye delikanlılarını forumtr ye alalım lütfen

sir said:
ben yazcaktım, ombak yazmış, abi terazin nerde?

şey, site hacklemek bi tepki değildir, üstelik suçtur, üstelik de karşı tarafı susturmaktır, zorbalıktır, faşistliktir, hadi bakalım.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası tüm topici okudumda yazdım, ombak gitmiş gayet düzgün bi şekilde açıklamış sen hala kendi çarpık yolunu doğru göstermeye çalışıo bu sırada bilinçli/bilinçsiz patlamaya çok hazır bir konuyu körüklüyorsun. Bu sıradaki tavırlarından hiç bahsetmiyorum. Bunu inkar etmeninse benim dediklerimi doğru çıkardıgındansa hiç bahsetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...