Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Razien said: pkklı senin ülkeni bölmek ve türkleri öldürmek istiyorum demez.Halkımızın çoğunlukta yaşadığı bölgelerde yıllarca kimliklerini inkar ettirip ,bölgedeki köylere bile elektrik veremeyip, bizi dışladığınız için kendi kendimizi yönetmek istiyoruz der Şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ombakkombak said: Maddog35 said: tek bir sorum olacak.. Bir yerdesiniz.. Kimsecikler yok.. bi tane adam geldi. Ben PKK lıyım dedi.. senin ülkeni bölmek istiyorum siz türkleri öldürmek istiyorum dedi.. Ve senin o anda onu dövecek gücün var. baş başasanız herşey senin elinde.. Ne yapardın ? Cevabın evetse yukarda yazdıklarınızın hiçbirini dikkate almıyorum.. O siteyi hackleyen arkadaşda aynen bunun gibi ülkenizi bölmek istiyoruz diyenlerin bi açıgını bulmuş ve yapmış.. Ne yapardın sorusuna evet cevabını nasıl verelim? Herhalde düvermiydin sever miydin diye sormak istedin. Adam beni öldürmek istiyorum derse döverim herhalde. Peki siz gerçekten o adamların Kürt halkını korumak için bunları yaptıgına inanıyormusunuz ? Yok arkadaşım yok.. Benim anayasamda bana verilen hak Kürt vatandaşımada verilmiş.. Adam gibi siyasetlerini yapsınlar kimsenin bişey dediği yok.. Ama sen eğerki o mecliste yemin edip üstünede PKK lı kardeşlerimize nasıl terörist deriz dersen.. Dayağıda hakedersin.. Ölümüde.. !... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Birde bu eşitçi, faşizm'e karşı gençler ülkenin bulunduğu durumu anlayabilseler... Demokrasi diye öldüğünüz değer yüzünden ülkenin içine ediyorlar, hala "eşit olmalıyız, demokrasi gerek" diyorsunuz. Birgün onların açtığı kapıdan ülkeye doluşan demokrasi arkasına saklanmış gerçek faşistler boğazınızı yakaladığında acaba hala "eşitliiiğğğk" diye bağaracakmısınız bakalım. Aşırı milliyetçiliğe karşıyım ama ülkenin değişmez bütünlüğüne saldıranlara karşı hala "site hackleyerek olmaz, gidip konuşmak lazım adamlarla" mantığını güdemezsiniz. Karşında ki adam konuşmayacak senle çünkü. Siz herkesi bu forumda ki çoğu insan gibi mi sanıyorsunuz? Siz ona anlatsanız sizi anlayabileceklerini mi sanıyorsunuz? Bazı şeyler konuşarak halledilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PKK lilarin kurt olduklari icin baski gormeleri yuzundenmi savastigini saniyorsunuz? ehaha %80 i kacirilan veya aileleri tarafindan satilmis kisiler zaten o yuzden nefret edemiyorum siradan PKK lilardan yoentim akdrosu taraifndan kullanilan birer piyondan ote bisey dgeiller dagda zor sartlar altinda varolmayan bir etnik ayrim yuzunden catistiklarini sanmak komiklik olur apo ve gurubu 70 lerde kominist bir dava icin guruplasirken bu ulkede kimseye su kurt filan denmiyordu senle benle ayni haklara sahiptiler ki hala sahipler ancak 80 ihtilalinde bu guneydoguda kominist duzen egtirmek icin baslatilan kurtlerle sembolize edilen teroristlerle bas edilemeyince cuntacilar salak sulak isler yapti kurtlerin haklarina getirilen kisitlamalar bu zaman oldu ama isin komigi komunist olarak kurulan PKK bugun fasist milliyetci bir yapiya donsuturdu kendini ve kesinlikle samimi degiller trukiyede kurt sorunu yok 80 de getirilen kisitlamalar haric ki onalrda kaldiriliyor turkiyede sark sorunu var doguda asker haric devlet yok sirf kurt kokenlielr degil turk kokenlielrde bu yuzden surunuyor PKK da bu isin kaymagindan besleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pkknın %80i HALK bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eywallah viktor.. benimde anlatmaya çalıştıgım bu Nüfus cüzdanımız aynı.. Haklarımız aynı.. Zaten ben sadece ölen Türk askerinide savunmuyorum.. Pkk nın verdiği ölülerin çoğu ne için savaştıgını bile bilmiyor.. O gençlerede yazık. eline 15-16 yaşında kalaşnikof verilen çocuklarada yazık .. Ama biri gelipde bunların yapılmasını sağlayanların başını legal olmakla savunursa kimse kusura bakmasın onuda samimi bulmam .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 said: Pkknın %80i HALK bilmem anlatabildim mi analatamadin kaynak goster (dini kitap olmasin plz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bu ülkede devrimin başında beri sürekli yanlış politika izlendi halada yanlış politika izleniyor .Bir gün önce selam verdiğiniz adamı gırtlaklamadan rahatlamıycaksınız anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Viktor said: said: Pkknın %80i HALK bilmem anlatabildim mi analatamadin kaynak goster (dini kitap olmasin plz) Wikipedia kaynaklarını incele en basit olarak, Türkiye nüfusu 71milyon olarak tahmin ediliyor, dünyada en çok kürt bulunan ülke burası ve 15milyon civarı kürt olduğu tahmin ediliyor, nerdeysi %25'i eder bu halkının, şimdi birşeyler ifade ediyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 once imzani duzelt DynamicK: said: 11. İmzalar için genel kurallar aynen geçerli olup hiçbir şekilde imzalarda siyasi ve dini içerik bulunamaz. Yasa dışı hiçbir içeriğe, reklama ve her türlü propaganda unsuruna yer verilemez ve göz yorucu şekilde yazılmaması tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dövemedim bari küfrediyim diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kufur varsa sikayet edersin aha yuakrda unlem var kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bu imza meselesini banamı söyledin anlamadım? benim imzam kaybolmuş garip birşekilde de konuyla bir alakası yok. edit:düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yalnıs oldu sole bi yaklasımda bulucma topic kitlesin istemem gerci ama nekdar dtpli varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ellerine sağlık, dtp liler gene düzeltsin onlar da gene hacklesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ahaohaohahoha gaza bak... Delirdi millet iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 said: Pkknın %80i HALK bilmem anlatabildim mi Bence anlatamadın. %100'ü terörist bu ülke sınırlarında. Dış ülke destekli teröristler. Köylerdeki HALK'ı katleden teröristler. Kürt askeri vuran teröristler. Bilmem anlatabildim mi? edit: Bilmem kaç milyon kürdü pkk'nın kendisiymiş gibi lanse edene birşey demiyorum zaten. Pkk'nın öldürdüğü kürtler besleme o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sen hiç DTP mitingi görmedin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Şu çocuk katili posteri açılıp camekanlar indirilen değil mi? Evet terörist derken onu kastediyorum. Bu ülkede yasak arkadaşım pkk'ya destek çıkmak. İsviçre'nizden ahkam kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 iyimiş. leetlik yapmak yerine adam gibi tek fotoyla falan özetlemişler, hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Maddog35 said: Onlar faşist.. Onlar anarşist ? ok oldumu ? olmamış burası konsept kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Maddog35 said: Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir Klavye delikanlılarını forumtr ye alalım lütfen sir said: ben yazcaktım, ombak yazmış, abi terazin nerde? şey, site hacklemek bi tepki değildir, üstelik suçtur, üstelik de karşı tarafı susturmaktır, zorbalıktır, faşistliktir, hadi bakalım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bleda kimseye klavye delikanlılıgı falan yapmadım sanırım tamamını okumadın o sayfanın:) diğer mesajlarımı okusaydın o karakterde biri olmadıgımı anlardında neyse :) Orda bi kaç mesaj üstte tepki bölemi gösterilir dedi biri ona ithafen yazdım onu .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Açıkçası tüm topici okudumda yazdım, ombak gitmiş gayet düzgün bi şekilde açıklamış sen hala kendi çarpık yolunu doğru göstermeye çalışıo bu sırada bilinçli/bilinçsiz patlamaya çok hazır bir konuyu körüklüyorsun. Bu sıradaki tavırlarından hiç bahsetmiyorum. Bunu inkar etmeninse benim dediklerimi doğru çıkardıgındansa hiç bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 peki bu lamer ordusu boyle ovunuyo h4ck3d felan diye de neden salak gibi salak dtp domainlerini buluyorlar? ve pkk nin sitelerine birsey yap(a)miyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar