sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 60 darbesi ve ardından gelen anayasa fazla özgürlükçüydü, neyse ki 80 darbesiyle düzelttiler =) süper şeyler bu darbeler ya, bisürü idam falan da oluyo, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 demokrasiyi korumak için antidemokratik hareket ironiye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paticik'te insanların kendilerinin araştırıp ta öğrenmesi gereken bilgileri yazmayı sevmiyorum, o yüzden let the cehalet flow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Razien said: demokrasiyi korumak için antidemokratik hareket ironiye bak sence bugün darbe olsa,demokrasi içinmi yapılır? "halk için,halka rağmen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 rağmen bişey nasıl için yapılır ya. biri anlatırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 küçük çocukla parka gittinmi hiç hani atlar gider aptal birşeyler yapar. elini bırakır fln karşıdan karşıya geçerken tutarsın bırakmaya ısrar eder sen bırakmassın ama onun için iyisi odur. istedği kadar şikayet etsin ha ben darbe yapalım demiyorum ama demogoji yapmayalım demokrasi kurtarmak için anti demokrat hareketlerde bulunulmaz diyen adamın kulağunu cekmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 darbe hoş değil tabii.. ama darbeye fırsat vermemek gibi bir olaydan da bahsedilebilir elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yav iyi güzel de bu yapılan mantıklı değil eğer akp ye karşı bir hareket yapılıyorsa gitcen adam gibi parti kurcan dicen ki akp ye oy verme bana oy ver ben bunları bunları yapcam Türk kürt diye ayırmicam, sağcı solcu diye ayırmicam, müslüman müslüman olmayan diye ayırmicam, müslümanları kendi içinde ayırmicam bu ülkeye vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes en az benim kadar Türktür ve bu ülkeyi kuran Atatürk kimseye kafatasına dayalı milliyetçilik yapma izni vermemiştir sen kimsin de Türk müsün vs diye soru sorabiliyorsun yaptık aylar önce de miting vs ama ne oldu yani insanlara dedik ki akp ye oy verme tü kaka o ama insanlara başka seçenek vermedik akp ye oy vermicek de kime oy verecek?boş oy mu kullanacak yoksa artık toplumun çoğunu temsil edemeyecek duruma gelmiş chp ye mi oy verecek yoksa milliyetçiliğinin durumu kesin olmaması sebebiyle mhp ye fln mı neyse çok siyasete kaçmayayım eğer birine şunu yapma vs diyorsanız karşısına alternatif koyacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 AKP bir sonraki secimde %75. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 inşallah bir sonraki seçim diye birşey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Olur olur merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bir aksilik olmazsa orada olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 TC vatandaşı işine gelince küçük çocuk işine gelince çalışkan zeki. ben bu anlayışa hastayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tc vatandaşı diyince ben aziz nesinin haklı olduğunu düşünüynorum. ha bu sadecer benim inancım,için ve rağmen nasıl aynı anda olur gibi garip bir soru sordun...bende cevabını verdim..örneği çok..düşünsen benim verdiğimden daha iyi örneklerine ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 `Aziz Nesin hakli.` tribine girerek kendinizi %40'dan gosteremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben %40dan olduğumu iddaa etmedim bugün bu tartısmanın yaşanmasının nedenininde aziz nesninin haklı olmasından kaynaklandığını düşündüğümü söylemedim. binbir türlü demogojiye başvurabilirsiniz şu an,ama biraz mantıklı olun. fede arkadasımız,rağmen ve için beraber olmaz dedi,babayı olmaz dedim bende,örnek verdim.halka işinize geldiğinde zeki işinize geldiğinde aptal diyorsunuz dedi,ağzıma laf tıkadı,oysa ben hiç bi zaman zeki demediğimi söledim.olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Halka rağmen halk için ibaresi iyi. Bu ülkeyi Atatürk kurdu ve onun vizyonu ile devam etmek zorunda. Halk istiyor diye değiştirilemez özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Niye zorunda? Nerede devrimci genclik? Ataturk'un doktrinleri outdated oldugunda update etmicek miyiz? Osmanli geri kaldi gelismeleri takip edemedi, zayifladi bidi bidisini biz yapmiyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LathspeLL said: Halka rağmen halk için ibaresi iyi. Bu ülkeyi Atatürk kurdu ve onun vizyonu ile devam etmek zorunda. Halk istiyor diye değiştirilemez özür dilerim. ne için değiştirilebilir özür dilerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olay şimdi Atatürkün doktrinlerimi oldu? bugün ülkede karşıdaki tarafın savunduğu değerlerden korkan ve kendi değerlerini tehlike altında hisseden 2 taraf var...bu 2 tarafta atatürkün doktrinleri yüzündenmi çarpışıyor? halka rağmen,halk için,çünkü demokrasi eşit değildirki çoğunluğun diktatörlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Nitekim Churchill'in söylediği gibi: "Demokrasi iyi değildir, fakat kötü de değildir. Kötünün iyisidir.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Atatürk'ün ilkeleri outdated olamaz? Çünkü sürekli modern, çağdaş toplumu destekleyen ilkeleri var. Outdated olacak birşeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 şu outdated olmuş bunu update yapmak lazım dediğin bişi var mı? yoksa gelecek ile ilgili şunu update yapmak lazım dediğin bişi var mı? yoksa devam edelim plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Razien said: @Çokakıllıadam, söylediklerini zaten biliyorum ama madem bu kadar masum bir durum bu ideolojiye ırk ismi koymak garip durmuyor mu Evet ırk ismi konması garipsenebilir ama sadece ideoloji bir ırkla aynı isimleri paylaştığı için kötü diyemeyiz. İsmini değiştirsek ideolojimizin. 'Ben kemalist değilim, Atatürk egosuna yenilmiş, tayyip süperdir' diyenler. Süper Kemalistler olmayacaktır. Birde lütfen söyler misiniz. 60 darbesinin Said Nursinin elini öpenler, çoğunluğun diktatörlüğünü yapanlar, hilafet yanlıları, karşı devrimciler, arap sempatizanlarından başka kime zararı dokunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar