Lethious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 J.J. Abrams'in yapımcılığını, Matt Revees'in de yönetmenliğini üstlendiği, bizim kod adı yüzünden Lost ile bağlantılar kurduğumuz film. Bir canavar filmi. 30 milyon dolar gibi düşük bir bütçesi var. (Normalde bu paraya filmlerin sadece fragmanı yapılıyor.) Şimdiye dek oluşmuş kadro: Michael Stahl-David as Robert Hawkins. Mike Vogel Odette Yustman Lizzy Caplan Jessica Lucas as a character named Lily. T. J. Miller Greg Grunberg Blake Lively JJ'in elinden çıkan herşey güzel oluyor. Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Heh yeni Godzilla filmi deniyordu buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bütçe çok düşük ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ne filmler gördük hayvani bütçelerle çekilip fos çıkan,ne filmler gördük karın tokluğuna çekilip efsane olmuş, Bütçeyi görüpte hiç dert etmedim nedense ama herkes nedense film hakkında değilde bütçesi hakkında konuşuyor. Filmi pek merakla beklemiyorum doğruyu söylemek gerekirse,klasik şehre yaratık saldırdı halk boka bastı filmlerinden olacak gibi gözüküyor şuan.Oyuncularına baktığımızda da pek ünlü olmayan,hatta hiç ünlü olmayan kişileri seçtiğini görüyoruz.Bakalım bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lost la bağlantısı varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 heh tamamen unutmuşum o konuyu,buradan devam edelim.Hem filmin ismi belli hemde daha çok bilgi var gibi :) Gerekirse iki konuyu birleştiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hayır. bağlantısı yok. ama ben jj'den herşeyi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Neresi düşük ya, isterse 2milyon$'a çeksin jj Abrams gene izlenir o film:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 o değil iki gün kaldı ya, izleyenler omfg demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 imdb User Comments: Amazing. Simply amazing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 30 milyon dolarlık fragman da ne ola uçmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Fragmanı parayla çekmiyorlar ki zaten? Yapıyolar filmi kırpa kırpa çekiyolar, az editliyolar. O edit de o kadar para değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 21 mart 2008 diyor imdb'de türkiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 o kadar amazing degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Güzel bir filme benziyor fakat marta kadar çoktan DVD-Ripleri çıkar. Sinemaya gitmez olduk anasını satıyım rapid iimi kötümü anlamadık. GEnçturkcell keşke bir ay rapid accountu alana bir ayda bizdene çevirse sinema kampanyasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 cok guzel bir filmdi, sevmedigim tek yani filmin konsepti geregince el kamerasiyla cekilmis gibi o yuzden surekli titriyor oynuyor goruntu insanin midesi bulaniyor 1.5 saat izleyince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 o degilde, binaya giriyolar ya bi yerde yana yatmis, orda ki yanip sonen alarm isigi beynimi yargiladi, onu filme koyan insan degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Super film. Boyle degisik bir film gormek istiyorsaniz gidin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 efsane bi film.. insanı bildiğin olayın içine sokuyo.. yani hakkaten sen de orda o heycanı yaşıyormuş gibi oluyorsun. Son derece kaliteli yapmışlar filmi. Kesinlikle uymanız gereken bir tavsiye: Bu filmi sakın indirip de izlemeyin. Sinemada izlenmesi gereken bir film. edit: surround sisteminiz falan varsa da süper olur tabi.. dev ekran lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 film bencede cok guzeldi ama sonu cok kotu bitti... bu kadar dusuk butceyle boole bi film beklemiodum :D ayrica akillarda bi suru soru isareti birakti... eer ikinci gelmezse o sorular hep kalcak... soru 1 yaratik nerden geldi? soru 2 yaratigi tetikleyen sey ne oldu? soru 3 yaratik nie butun film boyunca bas rol karakterlerinin pesindeydi? ozel bisimi var? soru 4 kiz hastalandiktan sonra nie askerler tarainda karantinaya alinip olduruldu? soru 5 o yaratiktan ben 2 tane saydim... acaba sayica cokmu yoksa bi disi bi erkekmi var cozemedim? aklima geldikce sorarim yine... lutfen elinizde bilgi varsa paylasin benle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 soru 1 yaratik nerden geldi? bu biraz zorlama olucak belki, tam da emin degilim ama en sonda kasette kizla konustuklari yerde arkaya dikkata ederseniz denize bisey dusuyo, en azindan ben oyle gordum, bunun yaratik oldugunu dusunuyorum, ama tamamen goz yanilgisida olabilir, nette baslamistir gerce her turlu spekulasyon belki vardir resmi. soru 2 yaratigi tetikleyen sey ne oldu? bunu bilemicez hic heralde. soru 3 yaratik nie butun film boyunca bas rol karakterlerinin pesindeydi? ozel bisimi var? karakterin pesinde degildi, bu hiyarlar hep onun oldugu yerlere gitti, zaten manhattan o kadar buyuk bi yer degil. yaratigin devasa oldugunu goz onunde bulundurursak. soru 4 kiz hastalandiktan sonra nie askerler tarainda karantinaya alinip olduruldu? askerler oldurmedi kanimca kiz patladi, sonucta yaratik tarafindan isirilmis, ne olucagi belli degil. soru 5 o yaratiktan ben 2 tane saydim... acaba sayica cokmu yoksa bi disi bi erkekmi var cozemedim? yok yav 1 tane vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 soru 5 film boyunca ben bi tane olduunu dusunuodum ama ilk baslardaki yaratia cok dikkat ettim. her neyse en son kameraman arkadasi yiyen yaratiin yanaklari bi sisio bi iniodu ayni kurbaga gibi... filmin basindaki yaratikda oole bisi yoktu die hatirliorum... acaba evrimmi gecirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sorulara cvp Yaratiktan 1 tane var cunku en son vuruldugunda radyodan "target down" falan diyor, demmekki 1 tane var. Kiz oldurulmedi patladi. Isirilmis oldugu icin. Ayrica bu filmin devami gelir diye dusunuyorum ben, cok bilinmeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 soru 2 petrol tankeri carpmis petrol akmis denize felan deniyordu, yaratigin denizden geldigini varsayarsak, petroldur heralde nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar