adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 genelde erdal bey ve musluğu açtım tıpasını taktım la ilgili aehfuaehfuaehufae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yazık olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yoğuşmalı kazan eğer doğruysa bence Kâni Bey’in sorusu out of question yani ekonomi önemli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aralıksız 26 sattir çalışıyorum bitmedi hala kontroller.. offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 avt of kuesçın! en önemli E zaten çevredir. bunu unutmayın selman bey!! 25 dakika daha yaptım çok kötüydü bu çok zordu. tüm aykırılığıma rağmen beni bu topice çağırma cesareti gösterdiğiniz için tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 az önce bitti. duygularımı tarif etmekde güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 herkes delirdiii kanunuda da ezbelerdi ne deşifreymiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar