Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Üstüme gelirlerse bende benim bölümü kitleyip gidicem valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bırakmak ne oluyor anlamadım ki. Sen beni kovamassın ben istifa ediyorum gibi bişi mi? Bırakacağına yazı yazmassın, okumazsın olur biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yaw nie herkes gidio yaw... ben daha yeni geldim... balonumun parcalari hala duruo mesela :S uhu uhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Fin said: slm nbr asl pls.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Viktor said: birakiyorum varisim olarak secicegim kisiyi belirliycem birazdan aga özellik olarak ne arıyosun ? ben uygunmuyum =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 siz bu zamanlarda ki bırakmalara bırakma diyorsanız,eski paticikten haberiniz yok demektir, herkes bırakmıştı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ekşide bile yazıyo bi açın bakın bırakma nasıl olurmuş:) dpo yu bilen bilir :) hatırlayan kardeşlerime selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben gidiyorum agalar görüşmek üzere, a,b,c,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n... ve şu anda ismini hatırlıyamadığım bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Yahu ismini saydığın insanlarla zaten msn, öm falan konuşuyorsundur nedir bu kendini publice saçmalar. Beynin atar terk ediyorum bu diyarı dersin, sonra bir gün canın çeker lafının altında kalırsın. Gerekless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Madcat said: siz bu zamanlarda ki bırakmalara bırakma diyorsanız,eski paticikten haberiniz yok demektir, herkes bırakmıştı lan? -Claglaw-: yok lan haberim olmazmı sen tahmin et kaç yıllık bi sabrım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Madcat said: siz bu zamanlarda ki bırakmalara bırakma diyorsanız,eski paticikten haberiniz yok demektir, herkes bırakmıştı lan? diğer sitelerden bu bırakma olaylarını okuyabılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben çok gittim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar