Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Herhangi bir healer classı öldürmek imkansız gibi bir durum zaten. ES nin nerflenmesi iyi olmuş ama druidin hotları dururken onun nerflenmesi saçma olmuş...Ama doğru karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kimse burda shamana cc gelsin demiyorki, gelirse dengesiz olur evet. ama arenadan bahsedilen bir konuda water shieldı bufflıdalar konuşmayın falan tarzı yazmakta gayet komikmiş. resto shamanın hayatta kalmasına en çok yardımcı olan olay her ne kadar dispellense bile earth shielddır ve bir healer olarak survivala ihtiyacımız var evet. shaman nuker demekte ayrı bi olay, restoration specden bahsediyoruz burda şuna bi lightning atayım bunada bi shock basayım diyecek kadar vaktimiz olmuyor genelde heallamaktan. 5v5dede karşı takım armut toplamıyor ilk nukelanan hedef ben oluyorum her zaman ve ne kadar yaşadığıma göre kazanıyoruz veya kaybediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sezon 2'de 2200 ratinglerde oynamış bir resto shaman olarak bir kaç şey söyleyeyim. her şey dışardan görüldüğü gibi değil. herkes earth shield hakkında bir şeyler söylemiş, ancak shamanın yediği en büyük nerf grounding totem nerfidir. iyi oynayan bir shaman spellcasterın korkulu rüyası oluyordu eski grounding totem ile. ancak artık dispell edilse yada dot atılsa bile totem tarihe gömülüyor. hatta o kadar çabuk ortadan kalkıyor ki sana cast eden birine karşı koyarken, başka alakasız bir şeyden dolayı yıkılıyor. zaten anlaması güç olan asıl nokta; 2 yıldır oturmuş bir totem sistemini değiştirmektir. bunca zaman istikrarlı ve shamanı shaman yapan bir özelliği değiştirmek, inanın çok şeyi etkiler. grounding totemsiz bırakırsan shamanı, fear dışında(eğer dikkatli tremor kullanan biri ise!) yemeyeceği cc yoktur. gelelim earth shield meselesine. açıkcası earth shield eskidende kullanışsızdı, mana costu çok fazla olduğu için ve dispellenmesi kolay olduğu için arenada zırt pırt atmak gibi bir hataya düşersen manasız şekilde dans edersin. kıssadan hisse; 2 yıldır resto shamanım, gladiator rankı alacak ratingde oynadım 2 ay. ve şu anda elemental shaman oynamak yada charımı satmak dışında bir seçeneğim yok. resto shaman malesef bir çok setupla uyumsuz. ayrıca mana pool'u en zayıf class. bana mana tide demeyin, etrafında ışıklar saçarak ben burdayım diye bağıran mana tide'ı yıkmayan oyuncular zaten oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yeni talent yapısı olarak bunu kuruyoruz ve 2 kişi almadan ölmüyoruz :P bi 70 olayım ilk arenada deneyeceğim bakalım benimle beraber ölecek olan 2 kişi 2 kişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tek olayı support olanın elinden survival alınırsa yerim böyle oyunu. ağlamayın diyen adamda vaktinde her tarafından bal damlayan bi shamandan 3x wf crit yedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Buyse said: 2 vs 2 de 3 vs 3 cok nadir 2 healer olur.. evet tek healer benim. rakipten kastım bir kişi değil en az 2 kişi benimle uğraşıyor o anda. bizimkiler de ya benimle uğraşan biriyle ya da karşı tarafın healerıyla uğraşıyor. misal karşıda paladin var. o da nuke yiyor benim gibi. bir bakıyoruz ikimiz de ölmek üzereyiz artık tüm cd lar skiller kullanılmış hoop o arkadaş balona basıyor tekrar hp full arenaya devam. ben o ara elbette ölü. azıcık mantıklı konuşsanız.. 2vs2 & 3vs3 için yakınıyorsan zaten her zaman ofansif dispel olmayacaktır rakipte bir kere. paladinle kıyaslıyorsan resto şaman kesinlikle daha uzun dayanan bir sınıf, %10 phsyical dmg mitigation herşey değil. tırnak kadar heallemeyen flash heal çok daha önemli. otomatik hooop hiçbirşey yapamasan da healleyen talent ve earth shield daha önemli. paladini hatta öldürmeye gerek yok zaten, cc'le gitsin. şamanın kafasına kafasına vuruluyorsa bunun nedeni kolay cc yememesi, 5vs5'te dersen zaten şamanın yanında defansif dispeller paladin veya priest olduğundan bunların onu dispelleyecek olması. yoksa şamanın ezikliğinden ötürü millet dalmıyor şamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kolay cc yememesi mi? yapmayın noolur ya. yani cooldown'lu es'ye de alışılır ama kolay cc yemez demeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Caster belası bir class shaman. Grounding totem, earth shock, tremor, bunları atıyor aynı anda. Blizzard bariz bir şekilde shaman'ları tekrar elemental'e zorlamış. Bence gayet iyi olmuş. Zaten resto shaman'ın dönemi bitti gibi. Druid varken, priest varken gereksiz. zırt pırt dispel olan, yenilemesi dünyanın manası eden bir spell'di kanaatimce. Aynı totemler, aynı avatajlarla gerçek bir hybrid olarak oynar artık shamanlar. Yani resto zayıfladı, ama bunun amacı elemental'e zorlamaktı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 resto shaman'ın dönemi bitti ne demektir ya? tamam oldu hemen topluyoruz elemental gearı lol, 5v5 dışında elemental oynamakda gereksiz bi olay ayrıca. ama earth shocka DR koyamamak çok içinde kalmış heralde blizzardın hemen başka yerden acısını çıkardılar. shamanı en az oynanan class haline getirmek yetmiyor adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 caster belası mı? bir warlock veya mage için ne kadar zor olabilir shaman öldürmek. tbc öncesi mage'e ölen shamana shaman demezdim de tek patchde tepetaklak oldu (tbc). warlock için tremor range'inde durman lazım ki, her shaman bilir tek fear'da range'den çıkarsın. görüldüğü kadar kullanışlı değil totemler. ben druid reroll yaptım kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 knoxville aka ero'nun da dediği gibi druid rerolladım kafam rahat. arenanın şahı olacam 3-4 parça daha toplayınca. şurda herkes 2 dakka da shamanı imba cc blocker falan yaptı ya totemlerle çok biliyormuş gibi ona çok güldüm. neyse gircem travel forma dönenip duracam arenalarda fiti fiti. bu kadar çok süper özelliği olduğunu düşünen arkadaşlarda bizim yerimize shamana rerollasınlar, gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 şu andaki ptr lerde es cd si 30sn değilmiş belki de yapılmayacaktır? ha ben elemental geldim elemental gideceğim benimiçin bir problem yok da resto seti kasıp reroll yapacak olanlara olan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Darklight1903 said: ayrica adamin buyuyu tam bitirirken groundingi koydun mu her turlu oraya gider ayrica groundingin olayi sheep silence gibi olaylara immune olmaktir bence buyuyu ustune cekmesi ikinci ozelligi. neyse... Arenayla alakalı konuşuluyo sanırım sen grounding i koydugunda senin dişinda grubuna gelicek herhangi bi spell ile o totem inebilir , ayrıca merak etme o cok abarttıgın earthbınd toteme tükürsen iniyo hani tükürmedin melee classlar bi sekilde acıyolar onu sen ne kadar hamstringden kurtulabiliosan (intercept , CloS vs)sonuçda ben şimdiye kadar kafama binen 1 warrior 1 rogue dan asla kaçamadım shaman olarak sadece out heal etmeye çalıştım, ha earth shield güçlümü ewt gerçekden cok güçlü ZA trinket+essence of martyr le 3k healing e çıkıp atınca 1.2k reactive heal ediyo 0 resiliencela hemo/AR roguela 9 dakika 1vs1 yapıp sonunda sıkılıp fire elementalle kesebiliosun :) ama 30 saniye cd arena gibi bi ortamda sürekli arcane shot ıvır zıvır yediğini hesaba kadarsan gerçekden 0 survival ortamı yaratıyo sana unutmaki shamanlar paladin gibi aura acıp %100 spell interrupt avoid edemiyolar tek sanşın earth shield :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 knoxville said: caster belası mı? bir warlock veya mage için ne kadar zor olabilir shaman öldürmek. tbc öncesi mage'e ölen shamana shaman demezdim de tek patchde tepetaklak oldu (tbc). warlock için tremor range'inde durman lazım ki, her shaman bilir tek fear'da range'den çıkarsın. görüldüğü kadar kullanışlı değil totemler. ben druid reroll yaptım kafam rahat. Bir saniye şimdi, shaman kolay lokma mı mage'e? Lock'a herşey kolay zaten(mana drain bile var, inanılmaz bir sınıf). Mage olarak resto shaman'ı kesmen için bütün CD'leri kullanman gerekiyor, yine kesemeyebiliyorsun. Resto diyorum bak, elemental alayına bile kayabilir gayet mage'in. Bu arada 3 tane pvp'yle alakalı iddaandan 2'si kolpa çıkıyor knoxville. Biraz tartıp yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 neresi tutarsız? casterın belalısı dedin sonra warlock zaten op diyip geçtin. ben miyim tutarsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Evet, bütün classları domine eden bir sınıfı örnek vermen mantıksız, shaman mage de keser priest de keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 " I am aware that there are already a couple of threads talking about this, but as there has been alot of concern over this change I thought we could do with a blue one. In the most recent 2.3.2 patch notes we added a 30 second cooldown to earth shield and lowered the mana cost. We have decided to temporarily revert these changes until we can address the dispel issue, which will most likely be in patch 2.4. Earth shield will not change at all in patch 2.3.2." ağlamanın gücü adına :) blue post şu yukarda gördüğünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Hadi gözümüz aydın değişiklik geri alındı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 lol divine illumination da dispellenmesin madem. var mı böyle bedava iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sam said: lol divine illumination da dispellenmesin madem. var mı böyle bedava iş? divine shield de dispellensin o zaman o nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dispelleniyor zaten ama "41 puanlık talent dispelleniyor ühühüüü" deniyorsa bizimki de dispelleniyor, hem de 3dk cd olduğu halde. son derece alakasız bir kıyaslama yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 2.4'te değişecek yalnız, fazla ümitlenmeyin, kesin bi CD koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dispellenmedikten sonra no porplem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sam said: dispelleniyor zaten ama "41 puanlık talent dispelleniyor ühühüüü" deniyorsa bizimki de dispelleniyor, hem de 3dk cd olduğu halde. son derece alakasız bir kıyaslama yapmışsın. sizin dispellenmeyen balonunuzun ismi divineshield değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum? ayrıca o skil talentten falan gelmiyor. gayet de train edilen skil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sizin trainer ability olan windfury vs dispellenebiliyor mu? mass dispel ile belki? biraz mantık lütfen, earth shield kıyaslanabilirse ancak gene healing 41-point talent olan divine illumination ile kıyaslanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar