Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Adamın ilk bileklerini sonra bogazını kesiyo doktorda en iyi cerrahtan daha iyi kesmiş dio ya koptum ehauaeh.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 "kalın olanı katana. çok özel bi tahtadan yapılmıştır" aahuhauha seppuku'yu biliyolarmış ama helal.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Abi düşünsenize, adamın biri oturup buna senaryo yazmış, diğeri gitmiş senaryoyu okuyup bu filme para yatırmış, birisi bu filmi çekmeyi kabul etmiş, onlarca adam oynamış... Ulan şaka gibi yemin ediyorum ya.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu filmde bi ninjanın, water jutsu kullanıp böle sudan sudan kızı kapıp kacma sahnesi vardırki muhteşemdir. Yonetmeni taktir ediyorum o sahne için
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aslinda dusununce son samurai bu filmden arak.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 buda son savaşçı zaten :)
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çok orijinal bir eser bu bence, yorum yazmıyorum o yüzden çünkü her saniyesi başlı başına yorumu hak ediyor açıkçası üşeniyorum ahha
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sonsuz acı vuruşu ne abi fdssfd tsubasa miymis assassin
Öne çıkan mesajlar