FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 http://wotlk.wowhead.com/?spell=47436 bunu zaten tanklarda atıyor, heleki artık raid buff oldu bu shout'ki arm'a hiç gerek kalması. http://wotlk.wowhead.com/?spell=46857 Bu güzel birşey ama kaç klass etkilenecek ki bundan. Tek başına retrodinin %3 crit bonusu bile ezer bunu. Yani bu buffların raide katkıları komik gerçekten. Diğer classlarınki ile kıyaslanamaz bile.. Warriora raid genelini etkileyecek doğru dürüst buff şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 heroic sadece, battle ve defansive stance'de threat bonus versin, biraz toplarlar aslında, gerisi yenı slam mekanikleri ve titans might'la duzgun calışıcak itemazation olup olmadığına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bunun bir avantajlı kısmı birde dezavantajlı kısmı var. Raid buff'ı olmadığından saf dps yapabilmesi lazım. Yani Top Melee DPS. Ayrıca http://wotlk.wowhead.com/?spell=12861 ile 687 AP veriyor DPS warrior. http://wotlk.wowhead.com/?spell=29859 ve http://wotlk.wowhead.com/?spell=46855 Utility'si az diye Warlocklar daha fazla dps yapacaksa aynı mantık ile dps warrior da xpack'te rogue dan fazla dps yapabilir :) Tabii bu verdiğim talentler Arms'ta bayağı bir aşağıda. Deep Fury'de böyle birşey yok orasıda safi DPS desek. Hoş hiç belli olmaz ama göreceğiz :) P.S: Hala Warrior talentlerine yapacakları polish'i bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bone said: Mighty_THoR said: ad3m said: Dps yapıyormuymuş sorusuna evet yanıtı verebiliyorsa geriye kalan fasa fisodur =) 4% lük hadise çıkarılırsa rogue almak sözkonusu warrior u almaktan daha iyi matematik>all du sanırım dediğim gibi aslında tank warrior, dps rogue ve healer priest dışında tüm classlar saçma ve gereksiz. geriye kalanları kapatalım, açılmasını ve kasılmasını engelliyelim, diğer classları almaktansa işini en iyi yapanı almak daha iyi logic>all sonuçta şakamısın sen... lol yok sadece tank olucakmış yok healer olucakmış... hadi pve yi geçtim bunu pvpsi var.. onuda geçtim sen hiç shadow priest görmedin heralde? yada sağlam bi dps warrior? o zman shamanda resto olsun sadece ne gerek var ench shamana elemental shamana falan.. drood da bi feral olsun tanklasın yeter kedi falanda olmasın ayı olsun bi.. komiksin hakketten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bir pati büyüğü, ben yenı nesilin ironiden anlıyanını severim mi demişti öle bişi demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @DeMiRMaSKe Arms-Fury warrior çok deli dps yapamaz agro sorunu yüzünden. Eeee bufflarda yetersiz. 2 yönden birini hemde çok ciddi bufflamaları lazım. Ya mage-rogue-hunter gibi agro reset gelmeli warrior'a, ki rahat rahat yardırsın. Ya da şöyle kallavi bir raid buff gelmeli ki insanlar "abi raide arms-fury warrior alalım" diye ağlansın. Warrior düzenlemesini dörtgözle bekliyorum. @Cuce (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ne dps warrior ı ya. Warrior dediğin tanklar işi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ekmekde yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 de ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Torondor said: Bone said: Mighty_THoR said: ad3m said: Dps yapıyormuymuş sorusuna evet yanıtı verebiliyorsa geriye kalan fasa fisodur =) 4% lük hadise çıkarılırsa rogue almak sözkonusu warrior u almaktan daha iyi matematik>all du sanırım dediğim gibi aslında tank warrior, dps rogue ve healer priest dışında tüm classlar saçma ve gereksiz. geriye kalanları kapatalım, açılmasını ve kasılmasını engelliyelim, diğer classları almaktansa işini en iyi yapanı almak daha iyi logic>all sonuçta şakamısın sen... lol yok sadece tank olucakmış yok healer olucakmış... hadi pve yi geçtim bunu pvpsi var.. onuda geçtim sen hiç shadow priest görmedin heralde? yada sağlam bi dps warrior? o zman shamanda resto olsun sadece ne gerek var ench shamana elemental shamana falan.. drood da bi feral olsun tanklasın yeter kedi falanda olmasın ayı olsun bi.. komiksin hakketten.. asgasdhahadhaasdhasdha this post rocks ciddimisin len ? shadow priest fln varmi öyle şeyler asfsadhdash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bufflar yetersiz değil aslında, hatta blood frenzy oyundaki en iyi bufflardan biriydi yeni wotlk talentları falan açıklanana kadar. ama blizzard ne yaptı, blood frneyzi alıp 2 tier yukarı çıkarttı. böyle kalırsa evet dps warrior yalan olcak. ama warrior değişiklikleri yakında, umarım biraz gelişme görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Torondor said: Bone said: Mighty_THoR said: ad3m said: Dps yapıyormuymuş sorusuna evet yanıtı verebiliyorsa geriye kalan fasa fisodur =) 4% lük hadise çıkarılırsa rogue almak sözkonusu warrior u almaktan daha iyi matematik>all du sanırım dediğim gibi aslında tank warrior, dps rogue ve healer priest dışında tüm classlar saçma ve gereksiz. geriye kalanları kapatalım, açılmasını ve kasılmasını engelliyelim, diğer classları almaktansa işini en iyi yapanı almak daha iyi logic>all sonuçta şakamısın sen... lol yok sadece tank olucakmış yok healer olucakmış... hadi pve yi geçtim bunu pvpsi var.. onuda geçtim sen hiç shadow priest görmedin heralde? yada sağlam bi dps warrior? o zman shamanda resto olsun sadece ne gerek var ench shamana elemental shamana falan.. drood da bi feral olsun tanklasın yeter kedi falanda olmasın ayı olsun bi.. komiksin hakketten.. sorry you fail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 radagast62 said: sorry you fail (td) hayır ben mi yanlış anladım olayı yoksa olay mı yanlış gelişti onu anlamadım? neyim fail yani? warrior bi tank priest bi healer olucaksa diğer talentleri niyekoymuşlar vardır bi amacı WoW'da raid yapan bi kişilik değilim daha çok pvp sever bi insanım ama Shadow priestların Warlocklara sağladığı deli bi buff var moblar üstünde warriorlarda sağlam dps yapabiliyor item yapabilmişler ise.. HC bulmak dps warrior ile gerçekten zor ama ben warriorum ile şü an BT yapan bir guilddeydim sonra arkadaşın azizliğine uğradı.. Arms olarak giriyodum raidlere ki DPS o kadar kötü değildi. her zaman için wow da pvp yi daha çok sevmişimdir fakat warrior sadece tank olsun priest healer olsun denirsede olay buna gelir.. paladinde holy kalsın heal versin bi nie tank olsun yada retri olup dps yapmaya çalışsın? bi nevi hybrid karakter bunlar bi amacı varki oyuna koyulmuş hepsinin farklı özellikleri var.. rog un olayı dps yapmaktır zaten ki pvp içinde bir dünya özelliği var bi yerde olay kısır döngüye giriyor o yüzden rog dps warrior tank paladin healer kısıtlaması getirmek olaya saçmalık katar.. he yine de fail diyosanız o size kalmış bişi patilerde benim kafamda insan yok demektir buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adam kinaeye yapmış ironi sarkazım yapmış sen celannenışsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 soyle desen daha dogru olurdu warrior tanklıkta iyidir dps i tanklıgı kadar iyi degildir priestin healı iyidir dps i o kadar iyi degildir MANA MANA! gibi bişey olsaydı dedigin tamam ama warrior=tank dersen bana sana derim ki .... yani muhattap olmam senle (uuu) umarım anlastık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 @Cuce pek ironi yapmış gibiye benzemiyor da o yüzden dedim bende ki çoğu cevaptanda muhabbet buna geliyo bi senden olumlu yanıt gelmiş bide bi kaç kişiden @mulgear6 yok hocam bende senin kafadanım zaten tanklığı güzel ama (ki PvE deneyimi yok o kadar tanklıkta) grup moblarda tanklamak zor oluyo hakketten tek mobda yada 2 mobda çok saglam tank karakter öyle pala gibi drood gibi alayını tutmak zor oluyo üstünde :) fakat dps te de hatrı sayılır bi class bence kestirip atmak olma SP muhabbetine gelince öyle imba dps SP görmedim ama direk priestlarıda healer olsun sade deyip kestirip atmakta olmaz adamlarım debuffları raid vide çok işe yarıor ki paladin ile oynarken partide SP + shammy olursa mana derdi hiç kalmıyo açıkcası raidde bütün olay dps değil manasına getirmiştim ben orda.. yanlış anlaşıldı olay ... edit: cevap güncellemesi üst üste post atmiim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hybrid class kadar eglencelisi yok valla özellikle druid öf ne eglenceliydi ne kadar loot varsa offspecden need :D ZA yaparken arka arkaya 3 hafta cloth dps omuzu düşmüştü ilk chestten hep need off! dedim ilk 2sini aldım 3. sünde biri uyandı sana vermemiş miydik geçen hafta diye sonra baska biri 2 hafta once vermemiş miydi? dedi benim de foyam meydana çıkmıs oldu ahah ama bi ara bankamda 67 tane epic gear parçası vardı sadece kara-za yaparak süferdi ya :D ayrıca druid'e ne diyiceksiniz peki? feral gayet güzel tanklıyo hatta archi tanklamıstı endless bi kaç kere restosu da aynı şekilde gayet güzel heallıyo balance desen orta seviye dps yapıyo ee? druid=xyz diyemiyo musunuz? @torondor: zaten ben de sana dememiştim onu ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bana da dün oldu o paladinle karazan yaptım can sıkıntısı... holy yaptım bide malum retri ile parti raid bulmak işkence.. 2 parça heal itemi aldım bide en son princeten gorehowl düştü hi bende stormherald var roll attım bana geldi çirkefe yatmak güzel olyo biriksin bankada ne de olsa yer var :D çeşit oluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi de kötü gün dostu o silahlar filan iyi para ediyo sattıgında :D sanırım en son bende 3 tane t4 hand 2 tane omuz tokeni vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yuh! sen gene baya toplamışın :D benim bu 2 falan oluyo heralde Shocakdin offspec için cloth almıştım bide gene karazandan para yoktu wipe yemiştik baştan sırf parası çıksın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 thats why I dont wanna play with turkish pug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 neden yanı? neden cidden. kötü kalplimisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 MMO'larda neden Türklere 2. sınıf insan muamelesi yapılır sorusunun cevabını da almış olduk tekrar :) Adamlara hak vermemek elde değil ben de olsam Türk'ten kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 türkler çıldırdı kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abi neden kimsenin ihtiyacı olmıyan itemlar DE edilse %90 DE için alan adam kaçıyo raidin ortasında ben de needliyorum zaten o raid için 50g respec veriyorum 50g da geri donus 100g ediyo... zaten her pugda yapılmaz bu olay guildle farm filan yaptıgımızda yapıyodum bu olayı zaten tam okusaydınız anlardınız... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar