Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DPS Warrior

Bone

Öne çıkan mesajlar

iyi de azzinothlu bir rogue'un dps meteri parçaladıgını görmedik mi. Fury denen adamın 3k+ dps combatları boy boy vardı forumlarda.. nasıl warrior gear aldıkça coşuyorsa rogueda da aynı durum söz konusu.. hatta combat potency gibi scale olan başka bir talent yok :p
Sosyal ağlarda paylaş

heh şu dps warriorlarada rogue wannabe denmesini de bi türlü anlayamadım gitti. rage ile energy açıkçası çok farklı şeyler. TBC den önce arada guildden dps grubumdaki bir arkadaşımın roguesuyla değişirdik MC raidlerinde ama aynı keyifi alamıyodum rogue ile.

tamamen keyif meselesi bu. ama tutup ta dps warriorlara rogue wannabe demek sinir bozucu bi durum bi dps warrior olarak.

iki mavi setli bir warriorla rogueyu karşılaştırmak saçma cidden. evet mavi gearlı rogue , mavi gearlı warrioru damage meterda gözü kapalı geçer ama warriorun dps i gear iyileştikçe rogue ya oranla çok daha fazla artıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

combat potency bile olsa, energy gaini belli bi cizginin üstüne cıkmıyo işte rogue'un warriorda öle bi sorun yok ama,

en fazla harcıyabiliceğidnen fazla rage'i oluri oda anca offhand aralıksız heroic spam+bloodthirst+ww+rampage+ bok püsür destekliycek kadar rage üretirse mümkün, e oda cok mümkün değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce, şu an sizin buff getiri miktarınız kadar buffı aynı dpsle (üç aşağı beş yukarı) yapan, threat sorunu olmayan rogue buildleri var. Ama o roguelar nasıl ki combat rogue olmak zorundaysa hemo buff'ını bir kenara bırakıp warriorlar da tank ya da ot olmak zorunda kalıyor. Bunun en büyük nedeni de basit ve kullanışlı olması, playerların alışık olması vs. gibi manevi etkenler. Yoksa her buildin muhakkak vardır bir olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ha işte alışkanlık diyoruzya, mesela bende alışkanlığımdır fury warrior olması raidde, gerek tanklık yaptığım zamanlarda böleydi gerek dps yağtığım zamanlarda, bir sürü sebebi var bununda

hanı add tanklar o buu yu gectim, bak mesela:
aggro verimli kullanıldığında cok iyi bi koz, tankken benden sonra aggrosu en yüksek adamın rogue caster veya healer olamsını istemem acıckası, offtank olması zaten mümkün değil, ama dps warrior olması mümkün, ben yatarsam ss'e combat rese ardıdnan buff'a harcanan sürede birilerinin ölmesini engelliycek adamdır mesela dps warrior. acıkcası dps kaybı olmasını göz alarak 4. rogue yerine 1 fury veya arms warrior almayı tercih ederim rahat rahat, ki acıkcaıs dps kaybı olucağını düşünmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hemo dps + debuffın raide kattığı dps > combat dps olsaydı eminim bol bol hemo rogue görürdük, ama öyle değil maalesef. ya dps warrior olcak raidde ya da 2 prot alcaksınız roguelara battleshout için ki 2 prot en gereksiz şeydir bir raidde. rogue ne kadar dps yaparsa yapsın, warrior getirdiği bufflarla fazlasıyla hakeder raid spotunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

dps warrior boss un önünde duramaz abicim heal meal yalan hadi druid desen neyse dps i belki biraz daha iyi durur armor ve dodge dan kurtarir en azından ama evo su bitene kadar rg durdugunu farz edelim warrior nasıl durucak dps warrior un plate i olsa nolcak 1 kerede olmucek 2 kerede ölücek hangi heal yeter buna ?
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi tank ölüyosa zaten sorun vardır, ikincisi dps warrior hızlıysa shieldını alır hemen ve talentsız halde 16k armorumuz var sonuçta, boss da teron falan değilse gayet de dayanır normalden biraz daha fazla healle. ha rogue da dayanır evasionsuz dodge sayesinde belki ama pek alakasız bi örnek olmuş rogue ve dps warrioru karşılaştırmak için bu :P
gidip hyjal trashte yeterli tank yoksa rogue'a hadi güzelim git şu abominationı tankla demek kasar biraz mesela heh
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
quartz kur(addon).
iyi bi 2h silah al
142 hit rating al
shard of contempt al
2h ms-slam-bloodfrenzy build ol.
gayet güzel guild de buluyosun, her türlü dps fight da kafadan raid spot da buluyosun:) iyi yani. fury çok fazla gear istiyor yukardaki arkadaşın dediği gibi
kara gearli lock > mh-za-bt gearli fury war iken
sunwell - bt gearli fury war == bt gearli lock (2200 2300 dps)
gibi bişey vereyim örnek olarak.
dediğim slam build le 1600 1700 dps yapıyorum brutallus da. gayet de güzel gidiyor yani, 4% dmg increase ile 2k dps katkın oluyor raide.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 30 kadar dual wield git, imp heroic al cruelty al gerisi cok önemli değil, ardından ww axele beraber imp slam al yardırda yardır bi kez cözünce dps cycle'ını super oluyo, imp execute tavsiye ederim, lvl 60 lara doğru tekrar dual wield'e dönersin, blodthirstten sonrası lvl'ın için efektif değil naıslsa berserkerda mob kesmediğin için
Sosyal ağlarda paylaş

benim eski guildimde (3/6 snwl)
bir dps warrior arkadasımız wardı
gayette iyi dps yapıyordu , sonradan zaten dual warglaive verdiler
(http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Wafele)
dps warriorlar gm kıyagıyla sunla bunla 25 mande raid spotu bulamaz diyen arkadaslar baya alakasız gelmişler
ha belki karazhana giriceksekseniz almayabilirizsiniz , orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

WoLK ile ortalıkta pek dps warrior göreceğimizi sanmıyorum. Nerdeyse her dps class birbirini bufflayacak şekilde (üstelik raid çapında) ayarlanırken dps warriorlar kendine müslüman bir dps anlayışına sahipler. Üstelik agro sorunları hala yerinde duruyor (artık pala blesside yok).

Dahası tanklarında ciddi dps yapacakları bir ortamda ben bir raid master olsam dps warrior yerine retrodin alırım daha iyi. En azından raide mana sağlar, %3 crit sağlar, meleeye ciddi heal sağlar vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...