Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nocom said: MacLeod said: bütün topici oturdum okudumda yani böyle bişey olamaz. ulan her gs maçı topiğinde fenerlilerin mesaj sayısı gslilerden daha fazla ve genelde ehe mehe hakem şeklinde mesajlarının şekli. post mu kasmaya çalışıyosunuz provoke mi etmeye çalışıyosunuz anlayamıyorum ama burda adam gibi maçın yorumunu bile yaptırmıyosunuz. arkadaş eğer hakemlerden yana derdiniz varsa gidin ayrı topic açın "GS-BŞB hakemi" die orda tartışın sıkıldım artık bu tahrik edici yazılardan.Son 3-4 topictir takımın nasıl oynadığını tartışamıyoruz bazı fenerliler yüzünden. bir de gilean gibi size cevap verenlerede BAN PLX şeklinde cevap vermişsiniz.hem GS maçı topicinde ona buna laf atıp sonrada üste çıkmaya çalışıyosunuz.bir yanlış ya da hakaret gördüysen şikayet butonuna basarsın beklersin.sayenizde burda hakemlerden başka bişey konuşamaz olduk. fenerlilerden başka ne bekliyorsun ki ....Açalım fener maçı konularını bakalım isterseniz kimin çok mesajı var. Beşiktaş'lı fanatikler de gelip Fener maçı konularında konuşuyor sürekli. Burasının forum olduğunu sokun kafanıza. Ha eğer rahatsızsanız söylersiniz yönetime, açılır 3 ayrı bölüm daha FB,GS,BJK diye gül gibi geçinir gideriz. "Fenerliden ne bekliyosun ki" derken gidip aynaya bakıcaksın önce. Provokasyon'un kralını yapıyosun ayrıca dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 cado said: mokoko said: sizde ne cabuk unuttunuz ARİF i ve tayfasınıtayfası kim ki arif ve tayfasının avrupada neler yaptıgını bilmio herhalde mokoko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar