PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çok biliyosun gel yarın yalattırıyım da o mükemmel tadı yakala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 b rh+ çok ağır geliyo bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yoğunluğu 1,41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 biraz sulandırırız olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cıvıyo abi olmaz öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hayatımda sadece büyük kapının sadece çerçeveden oluştuğunu sanıp içinden geçmek için atlayınca burnum kanadı çok açımıştı acile filan götürmüşlerdi(: Yalnız bunu yaparken annen içeri girse komik olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 genelde banyodayken annem içeri girmez yani ehue. ayrıca sen dikkat et abi 30 kilo adamsın ölürsün burnun kanarsa, ben göbeğimde kan biriktiriyorum yağ yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 akıcak kan durmaz derlerde bu durmasaymıs kan kaybından gıdıcektın herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bi hematoloji uzmanına, bi kulak burun boğaz uzmanına görün bence... normal değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 doktora filan git. bir sakatlık olmasın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hardter said: akıcak kan durmaz derlerde bu durmasaymıs kan kaybından gıdıcektın herhalde :) o durana kadar kesinlikle durduramıyorum, peçeteyi tutuyorum işte arada arkaya yatırıyorum genzime akarsa devam ediyo diye tutmaya devam ediyorum taa ki akmayana kadar. 1 saati hiç geçmedi bugüne kadar, rekorum 57dk. doktora gittim arkadaşlar, 1 sene önce falan komple çekap yaptırdım hiçbi şey çıkmadı kan testlerinde falan. burnumun özelliğiymiş işte, kılcal damarları yaktırma olayını da yaptırdım, acıdı ve yanık koktu 2 gün, işe yaramadı bi de üstüne, kötüydü yani. yok bi şeyim merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aynı sorun bendede var ama insan bi saatten sora alışıyo ben kafayı geri verip sıvı içermiş gibi yutuyorum kanı daha temiz oluyo en azından yerleri temizlemiom senin gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 GORE! YEAH! METAL! çocukken kanardı hergün böyle. hoş bişey değil. burundaki kılcal damarların yüzeye yakın olmasından kaynaklanan bişey. soğuk olunca çatlayıveriyor. gayet de normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kağıda damlatsaydın keşke.. scan eder ve güzel bi blood splatter brush hazırlardın.. iyi olurdu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kan görünce benim elim ayağım tutmuyo sinirlerim bozuluyo gülmeye başlıyorum ama dayanamayıp yine bakıyorum offf çok kötü oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ahahahaha KingOfLoss said: GORE! YEAH! METAL! ooooo jeeeeeeeee @dasaaa, bidahakine artık 2-3 güne yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Sen kedi kesip yiyormusun uauaha bune lan denesemmi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 fazla kan emdin, artıklar mı bunlar. ne la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Sinüzitler yüzünden benim de kanıyo arada, durdurmak için burun kökünü sıkıp kafayı öne eğmek lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Enseye buzda konuyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 7thBreath said: Sinüzitler yüzünden benim de kanıyo arada, durdurmak için burun kökünü sıkıp kafayı öne eğmek lazımmış. yemiyo abi bana burnumun ağrıdığıyla kalıyorum eheh. enseye buz koy falan hurafe abi bence o ne öyle ya skdjfhkjsdf. evet kedi kesip yiyorum ayrıca. telefonumda resimlere bakan insanlar kan fotoğraflarıyla birlikte bi de bunları görünce bana bi acaip bakmaya başlıyolar: [spo=çamurlu araba nasıl şeytanın arabasına çevrilir?][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PrudenT said: - Kan çabuk pıhtılaşır, ne kadar pıhtılaşırsa temizlemek o kadar zor ve iğrendirici olur, elinizi çabuk tutun. Kan yerde pıhtılaşmaz yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Satanist haraket iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Laorx said: PrudenT said: - Kan çabuk pıhtılaşır, ne kadar pıhtılaşırsa temizlemek o kadar zor ve iğrendirici olur, elinizi çabuk tutun. Kan yerde pıhtılaşmaz yavrum. hehe dikkate 10 puan verdim. rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kuruyo diyelim o zaman, teknik terimleri bilmiyorum sfd. evet evet, yerde çabuk kuruyo kan, dikkat edin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar