Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eskiden icq kullananlarınız bilir, otomatik mesajlar, site reklamları, spamler ve niceleri listemizden mesaj atıyordu. şimdi bu olay msndedemi başladı ya? listemdeki farklı kişilerden belli zaman aralıklarıyla aşağıdaki gibi mesaj alıyorum :) sizede oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Benim kuzenimden de geliyor aynı mesaj bana. Sebebini çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 şimdi geldi, daha önce de 2 kere gelmişti.. mesaj geliyo 2dk içinde yollayan offline oluyo :) siteye de girdim çok aptal bi site(umarım bana da bulaşmamıştır virus:p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 genelde saçma yerlere özellikle de sizi engelleyenleri görün!!1 tuzağına düşerek verilen (kaptırılan mı desem) şifreler sonucu sizin hesabınızdan mailler ya da msn üzerinden bu tarz mesajlar gidiyor.görmezden gelmek yeterli =) sahneye istedğin sanatçıyı çıkar naber selam hey! falan gibi konu bölümü olan mailleri de açmayınız çsanız da içindeki adreslere girmeyiniz derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 spy olsa gerek. ama böylece offline msne giren spylı kişiler kendilerini açık ediyolar ehueah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PrudenT said: spy olsa gerek. ama böylece offline msne giren spylı kişiler kendilerini açık ediyolar ehueah. xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eheh banada 250 kontor istermisin ?? tıkla diye geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hayır ben başkalarına atıyormuşum nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bana da arada bi mail olarak geliyor bunlardan. ama nadir.. şeytan kulağına kurşun.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 virüs degil mi o ya ben oyle dusunmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bizim arkada bulasti bu virus..basta mail olarak bana geliodu dana soona msn de 2sn online olup bu mesaji gonderip tekrar offline oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bunu nasıl temizliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ace ile.. ya da ayşe teyzeyi çağır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oper yapma bunu yapma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bana fistan'dan geldi bi kaç tane :) bu aralar bi de 250 kontor davası var, hem maile hem msn e sürekli bedava 250 kontor mesajları yagıyor son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar