Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasmin levy

Llama

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Bilmiyorum.. İspanyolca bilmiyorum arkadaş

Müzik kulağımda yoktur.Fonda çalardı müzik bende.

Yasmin Levy de bilmezdim .. bilmez olsaymışım.
İndirmez olsaymışım La Alegria yı..

Uzun zamandır bi şarkıda gözlerim dolmamıştı ki ev kalabalık olmasa ağlardım bile.

Muhteşem bir ses muhteşem bir yorum

Kalbi ses tellerinde atıyor diye bir yorum var.

İspanyolca bilmesenizde müzikten anlamasanızda öyle bir acıtıyor ki içinizi...
Sosyal ağlarda paylaş

la alegria'nın ingilizcesi buyrun:

i drink and drink and drink
to forget you
i sleep and sleep and sleep
so i don't have to think.
damned be the world,
i live to pay for the sin of loving you.

i leave you forever, my love
but don't forget that i exist only for you
and i give you the song of my life as a present
forever until i die
Sosyal ağlarda paylaş

vengo nun soundtrackleri hakikaten efsane.yasmin hanım ayrı efsane. ben de ''yo en la prizion'' tavsiye ederim,efkara birebir.az buz olan ispanyolcam da daha bir kotu etki yaratıyor uzerimde,evde yalnızsam banko ağlıyorum,nasıl bir insansın sen yasmin,neler yapıorsun bize?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Konsere gittim. Oldukça iyiydi performansı. Fakat, İKSV'ye birinin kalkıp organizasyon nasıl yapılır öğretmesi lazım. Film festivali 1, bu 2. FAzladan bilet satıyorlar, çoğu kişi oturması gerekirken ayakta kalıyor. Hadi onu geçtim, ayakta durmanın mantığı, rahatlıkla koltuk koyabileceğin yere koltuk koymmak değildir. Koy koltuğu doldur ehr tarafı koltukla kalan boşlukları ayakta sat. Yok efendim nedir, 10 lira fazla kazanacağım diye millete eziyet.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hemen yanımda tüm konser dudak dudağa bir çift vardı. İçkiyi de fazla kaçırmışlar.. öpüşürken muck muck sesler çıkıyor, bize dokunuyorlar. 200 kişinin ortasında oluyor bu olay, öyle karanlık kuytu biryerde de değil. Konsantrasyon bozdu, çok rahatsız ediciydi. Herkes rahatsız oldu, fakat kimse birşey demedi.

İnsanların nerde yiyişeceğini ve ne şartlarda yiyişeceğini öğrenmesi lazım. Kızın da çocuğu öperken boğmaması lazım. baah..!!!

irin sen onlardan biri değildin umarım:)

Her neyse. Evet, boğaz manzarası muhteşemdi. Ezan okunurken 5 dakikalık ara ilginçti... Ezan okunurken dinleyenlerin çoğunun içki içiyor olması daha da ilginçti.

Bir de.. Yalının içerisinde kokteyl vardı galiba. Ona giden oldu mu, giriş serbest miydi. Nedir ne değildir. Ortam o kadar elitistti ki bizim gibi öğrenci bileti bulamayıp da 40 ytlyi zar zor ödeyen ve ayakta beli kopan insanlar grand--tuvalet giyinmiş, elinde viskili erkek ve kadınların arasında biraz daha eziliyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...