Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Oyungezer mesela direk geçen ay yapmıştı D3'ü kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 turkieyde netten haberleri takip etmiyen pek cok kisi oyungezer ile d3 u duydu bence oyungezerin basarisindan cok WWI oldugunu ve blizz in biseyelr acikliyicagi bilinmesine ragmen beklemeyip baskiya giden dergilerin yetersizligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 EGM türkiyedeki elemanlar incelemeleri, köşeleri kendileri mi yazıyor yoksa ingilizcesinden tercüme mi ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bu ay Level Etherlords oyunu veriyor. EGM ise Command & Conquer Red Alert : Gold Edition oyunu ve Clone Wars posteri veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 40 yıl düşüncem Oyungezer alacağım aklıma gelmezdi. Oyungezer dergisi 1 Kasım'da çıkacak sayısında SPLINTER CELL : PANDORA TOMORROW oyununu veriyor. Gerçi bu sayısını alır yine de de devam etmem gibime geliyor. PC Gamer'ın bitişinden bu yana Türkiye'de oyun dergiciliği de bir süre sonra öldü çünkü, maalesef şu an sadece ve sadece geyik dergiciliği yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 gameshow hala olsaydı da geyik dergiciliği görseydik, bunların yaptığı geyik velet geyiği. ya adam gibi ciddi takıl pcgamer gibi ya da gameshow gibi ultra mavra yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bu oyungezer eski level tayfasi dimi ? sinan akkol falan eheh. adami sinanpasada korsan oyun alirken gormustum. enteresan bi andi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 haha iyiymiş ben de bi keresinde ram kazanmıştım dergiden, gittim ofise bunun dolabında kitliymiş o da gelmeyecekmiş aslında o gün başka işi varmış ama sağolsun geldi ram için açtı verdi bi de yemekhanelerine davet etmişti dsdf. iyi adamdır ya o =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 failed-Level dergisi bu ay Fallout 2 veriyor da daha önce verilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 fail fln diosunda bence akıllıca bi pazarlama stratejisi pandorra tomorrowdan daha akıllıca olduğu kesin hani ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Xenocide said: nebilim wow zaten gündemde olan bi oyun. gerçi doğru diyorsunuz D3'ü geçen ay kapak yapabilselerdi anlamlı olurdu bu ay yapmaları bişeyi değiştirmezdi. hm doru la bu açıdan bakınca mantıklı geliyor :) boşverrr zamanı gelince diablo tüm dergilere kapak olacak zaten ben baya ümitliyim 2 nin o cancanlı havasından sonra sanki wow'un şirinliği wow'a kalsin demeyi akıl etmişler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 3 dergiyide aldim efm bu ay robinson buralardaysa gene kizicak ama EGM fail olmus biraz, TR angel of darkness gibi epic fail in otesinde bir oyun vermelerini gectim alelacele herkesten once cikarmaya kastiklari icin fallout 3 yok icinde lol level fallout 2 vermis iyi guzelde cok yapmacik olmus iyice zaten kacaydir almiyordum, blizzcon guide yapmislar iyi hos bir ay gec yaptiniz bari lich king e witch king diyip diyip yazinin ortasindada turkcelestirip cadi kral demeseydiniz be tamam koskoca lich king i 25 capulcu kesicek 1 sene sonra filanda bu kadarda vurulmazki asffsd oyungezeri bugun aldim okuyorum hala pandora tomarrow u filan gectim gene cok iyi olmus icerik olarak birde birinci yas kutlamasi filan birde sayfa sayisini arttirmislar egm 98 sayfa 4.9 ytl level 154 sayfa ki cogu oyunculukla alakasiz reklamla dolu 6.5ytl oyungezer 162 sayfa 6.5ytl bu arada ayin en epic fail reklamini gedikgross kazandi "wrath of the lich king: 17 kasim 2008" buyuksunuz beaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bu ay Level'de FLATOUT Oyungezer'de ise BROKEN SWORD 2 oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gelecek sayida another world ve flashback bundle verecekler heralde.. 15 senelik oyun vererek mi promosyon yapmaya cali$iyorlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Out of this World ile Flashback nasıl bir combodur of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şunlar batsa güzel olacak. içerikleri berbat ikisinin de. oyungezer 90'lardaki level'dan kalma birkaç yazarla iş yapıyor azıcık ama level felaket artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ne eksik mesela Oyungezer içeriğinde, forumlara yazıp yazarları uyarsana? Bu sayede daha dolu bir içerik hazırlama fırsatı bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 pekaziz said: Ne eksik mesela Oyungezer içeriğinde, forumlara yazıp yazarları uyarsana? Bu sayede daha dolu bir içerik hazırlama fırsatı bulurlar. Ne Level'in ne de Oyungezer'in değişeceğine inanıyor musunuz ki? "Aralık sayısı çıktı" topic'inde bile "WOW oynamayanları şöyle böyle yapmalı" yazdıklarını görünce alma hevesim tümden gitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ocak ayında Level'de Disciples II + Expansionları var Bu ay da Level almıyorum, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şu an göktuğ yüksel oyungezerdemi leveldemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Oyungezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 level almıyorum artık ama bugün nezihte disciples 2yi bedava verdiklerini görünce dayanamadım aldım. ama princein son oyununa 7/10 vermişler, bi daha almam ben bu dergiyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aynen beleş oyun uğruna aldım ben de içerik, sayfa sayısı/kalitesi, yazı kalitesi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Saglam bir takvim veren yokmu acaba:)?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Oyungezer veriyor takvim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar