antikor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bende pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 holy bileginden sakat degil miydi en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 abi yalniz esh ve bathory gibi zayif elemanlari karsima koymayin, yerden kalkamiyoalr sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 toggie said: eski derken? zorlama aga almıyolar seni işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 toggie said: eski derken? once eski olmak sonra adam olmak lazim maca gelebilmek icin, ikisinden de kaldin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 pwnbot said: abi yalniz esh ve bathory gibi zayif elemanlari karsima koymayin, yerden kalkamiyoalr sonra. e tabi sen maça geldiğinde adamlar 55dk eksik kişi oynamanın zorluğuyla çok koştukları için yorfun oluyolar sen de 5dk çok dinç bi şekilde kırıp geçiriyosun hepimizi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cavanagh said: fizban cavanagh sly(belki) bathory griz khala dela esh +2(kender/holy) kaleciler onay verirse 9 kişi falan oluyoruz arcane oynayabilicek duruma gelirse onu da eklicez sabo belki gelebilir eksik çıkarsa wishmaster da geliyo ilk yedek te subzero başka bi arkadaş özel msg attı 2. yedek onu yazdım kaleciler onay verirse 10 kişi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 onay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yiğitçim senin kol ne vaziyette kalede mi oynamak istiyosun yoksa defans fln mı olim diyosun bi de sahayı sen alabilirmisin, saha organizatoru seni seçtik artık v.40'dan beri sen alıyon zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 beyler ben kaleci olarak oynarım ama herhalde kaleciler hazır yetişemedim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Benim hala oynamam yasak sözde de sallamıyorum artık battı balık yan gider dedim sakat sakat çıkıyorum yani kaledeyim. Sahayı da yarın alırım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 lucifel eger kadro eksik kalırsa seni kaleci olarak alabiliriz ben sana özel mesajla ulaşırım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cavanagh said: hala mı sakatsın be tuna=) oynayabilicek olursan sölersin yer ayarlarız abi Yok abi siz beni komple GG sayabilirsiniz çünkü sağlam bacağımı da sakatladım. Sahada eksikliğimi hissedeceksiniz ama olsun o kadar :P Gelir izlerim, sonrasında takılırız. Tezahürat yaparım fizboz gol gol gol diye, atamazsa da kızarım ehueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kenderin telefon birinde varsa sorabilirmi gelcekmiymiş maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Sahayı almadan önce şöyle bir imkanımız var onu da belirtiym. Göztepe benzinci'nin arka sokağında Hilal Halısaha var. Öğrenciye 70 ytl gece-gündüz farketmiyo sanırım. Saha çok büyük 7-7 oynanıyor. İsterseniz orayı da alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bathory'i oraya kadar tüketmeyelim derim hem çıkışta koko-dota-winning için kadıköy daha iyi olur gibi düşünüyorum ama çoğunluğa da uyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 goztepe benzincini orasi cok iyi kral orasi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 off o saha cillop cidden. herkese uyarsa orada oynayalım harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eksik varsa oynayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 benim ordan gec kalma ihtimalim bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lol orda geç kalırsan zaten fena olur ama sabriye zor olucak=) gerçi kadıköyden 15dk fln ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aa 2 gün bakmadık neler olmuş. tamamdır uyar bana saha pek fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kender holy fizban cavanagh sly(belki) bathory griz khala dela esh babacum sabo belki gelebilir eksik çıkarsa wishmaster da geliyo ilk yedek te subzero başka bi arkadaş özel msg attı 2. yedek onu yazdım 11 kişi sly'ın belkisi ile beraber garanti sahaya karar verelim ona göre +1 ya da+3 alıcaz bence bathory karar versin=) bu arada maçı nerde yapacağımıza karar verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aynı gün fb - gs maçı var gençler, halı sahayı alırken özen gösterin pls. hatta yakınlarda bi yer varsa çıkışında maçı izlemeye gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar