Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip Bir Rüya

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle "Götün açıkta kalmıştır" demeyin, gerçekten komik değil artık (ve hakkaten de açık kalmış ki hasta oluyorum), ikinci olarak da sırf "demeyin" dediğimden dolayı onu yazacak arkadaş, allah seni bildiği gibi yapsın.

Şimdi arkadaşlar çok fantastik bir gece geçirdim, cins cins rüyalar gördüm. (Hayır kız falan yoktu rüyada) Üç kısmını hatırlıyorum rüyanın, ilk kısmında, köşe başındaki bakkala gidip tam 21 YTL'lik abur cubur alışverişi yapıyorum. Rüyada aldıklarımı gördüm böyle, gelsin çikolatalar, gitsin pudingler falan. Bir garip yani. İşin kötüsü yiyemedim de, neyse.

İkinci kısmında da, bir evdeyiz, artık biz mi misafiriz, misafir mi gelmiş bilmiyorum da, annem falan vardı, bi teyzeyle muhabbet ediyolardı ve ben o sırada gidip hayvanlar gibi kadayıf yiyorum. Yani hakkaten, sanki yemek yermişcesine bi tepsi kadayıf yedim rüyada. O kadar da hastası değilimdir kadayıfın oysa ki.

Üçüncü kısımda da, dayımlar falan vardı, ağaçlık bir tepeden aşağı yuvarlanan -boş bir şekilde- bir araba, etrafta inanılmaz çok sayıda bal arısı vardı ve ben ninjalık yapıyordum biraz. Bu kısmı pek hatırlayamıyorum.

Hani ilk iki kısım için "Karnın acıkmış" dersiniz de -ki acıkmamıştı, kalkıp bir simitle yaptım kahvaltımı, doydum- o son kısım nooluyor be ya?

Son derece derin yorumlarınızı ve analizlerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle "Götün açıkta kalmıştır" demeyin, gerçekten komik değil artık (ve hakkaten de açık kalmış ki hasta oluyorum), ikinci olarak da sırf "demeyin" dediğimden dolayı onu yazacak arkadaş, allah seni bildiği gibi yapsın.

Götün açıkta kalmıştır.(gerçekten yapabileceğin hiçbirşey yok bunu söylememem için kusura bakma =/.

Şimdi arkadaşlar çok fantastik bir gece geçirdim, cins cins rüyalar gördüm. (Hayır kız falan yoktu rüyada) Üç kısmını hatırlıyorum rüyanın, ilk kısmında, köşe başındaki bakkala gidip tam 21 YTL'lik abur cubur alışverişi yapıyorum. Rüyada aldıklarımı gördüm böyle, gelsin çikolatalar, gitsin pudingler falan. Bir garip yani. İşin kötüsü yiyemedim de, neyse.

Öncelikle fantastik bir rüyada kız olmaması iyiye işaret değildir. Rüyabilimciler ve manavlar tarafından genellikle gaylik şeklinde yorumlanır. 21 ise dota ile ilgili olabilir diye düşündüm ben. Asla level 25 olamamana dayalı bir kompleksin bilinçaltındaki karminolojisi olabilir bu pek ala.
Rüyada çikolata görmek insanların guvenini kazanacaksınız demekmiş. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaslıklar kuracaksınız anlamındaymış. Senin çikolataları alıp yiyememen ise arkadaş çevrenden dışlanmakla ilgili olabilir.

İkinci kısmında da, bir evdeyiz, artık biz mi misafiriz, misafir mi gelmiş bilmiyorum da, annem falan vardı, bi teyzeyle muhabbet ediyolardı ve ben o sırada gidip hayvanlar gibi kadayıf yiyorum. Yani hakkaten, sanki yemek yermişcesine bi tepsi kadayıf yedim rüyada. O kadar da hastası değilimdir kadayıfın oysa ki.

Anneme ettiğin küfürler bilinçaltına işlemiş hayvan herif.

Üçüncü kısımda da, dayımlar falan vardı, ağaçlık bir tepeden aşağı yuvarlanan -boş bir şekilde- bir araba, etrafta inanılmaz çok sayıda bal arısı vardı ve ben ninjalık yapıyordum biraz. Bu kısmı pek hatırlayamıyorum.

Aşşağı yuvarlanan boş araba elaidi yi, ninjalık yapman ise çaldığın killeri temsil ediyor.

Hani ilk iki kısım için "Karnın acıkmış" dersiniz de -ki acıkmamıştı, kalkıp bir simitle yaptım kahvaltımı, doydum- o son kısım nooluyor be ya?

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kaynak:http://www.ruya-tabirleri.com/
Sevgilerle,
Ekmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadayıf başarıyı temsil eder. Son zamanlarda bişeyler başarmışsın bundan memnunsun, onun rüyana yansıması. Mesela vizelerin falan iyi geçmiş, buna sevinmiş olabilirsin.

Arabanın yuvarlanması da kötü alamet değil, ama yakın zaman içinde hayatında bişeyler değişecek. Köklü bi değişim. Artık ailenle mi ilgili olur okulunla mı sosyal yaşamınla mı bilemiyorum. Bal arısı bu değişimin seni iyi etkileyeceğini, daha doğrusu üretkenliğini arttıracağını gösteriyor. Ninja konusuna bi yorum yapamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyalarla ilgili yorum yapma kapasitesine sahip değilim açıkcası. Fakat senin için 21 sayısını onluk tabandan ikilik tabana çevirdim ve 101010 sonucu çıktı ortaya. Yani beynine +5 V bir geliyor bir gelmiyor.. Led de bu şekilde yanıp sönüyor.. Elektronikle mi uğraşıyorsun? Belki 101010 lar ikilikten onluğa çevrilip rüyana girmiştir..
Sosyal ağlarda paylaş

benim gördüğüm bir rüyada korsan gemisi vardı. geminin yelkeninin bir ismi vardı (osman diyelim misal öyle abuk bir şeydi). Denizciler sohbet etmesini beceremiyordu, yelkenin üzerinde bir sürü geyik yazıyordu, o yelkenden okuyarak sohbet ediyorlardı. hadi bunu da açıklayın hadi? daha devamı var da rüyanın burası bile yeterince fantastik zaten çok hatırlamıyorum gerisini. ne kadar çok okuyup muhabbet ederlerse o kadar hızlı gidiyordu gemi galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...