Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Karşı cinsten dost olmaz tost olur diyerek son noktayı koyuyorum.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 dost olur ama erkekler genelde buldukları her fırsatı değerlendirmeye çalışırlar geçenlerde bi yazıda olduğu gibi hanı der olarak prezervatifinizi arabanızda taşıyın diyen varya aynen o olay işte[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Pakize, 17 January 2004 22:47 tarihinde demiş ki: selamlar arkadaslar... bir bayan olarak karsi cinsten pek cok dostum var yani bir insana dost gozuyle bakmissam duygularim degismez yani sabittir... acaba ben bayan oldugum icin bayan gozuyle mi goruyorum olayi ama unlu bir yazar arkadasim aynen soyle demisti... "karsi cinste dostluk aranmaz,zaman ilerledikce yani samimilik arttikca dostluk zannedilen duygular yerini daha baska duygulara birakir..." sizce nasil? Olur.. [signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 18 January 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 karşı cinsten süper dost olur benimde var zaten (erkeğim) ayrıca yazarımız hep yanlış yaşamış galiba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Önce arkadaş olur, sora dost, sora sevgili, sora da bi bok değilmiş dersiniz..[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bencede olur.Kanka bile olur yani.Ama hiç bi zaman erkeksen karşındakini "dişi" olarak gormicen.Mesela benimde var bi iki tane kanka derecesinde kız arkadaşım ve oyleyiz . Ben ona nası bi erkekle konuşuyosam ayni oyle davranırım.Arada konusur dalgasini bile geceriz. mesela sorar bana bana hiç aşık felan olmuyomusun gibilerinden onun bile dalgasini yapariz.yani boyle ise olur.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya önemli olan cins mins değildir karşındakinin karakteridir işte. o kadar :)[signature][hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesela ben Mılla Jovovıch le dost olabılırmıyım? Bence olamam baska bı sey olurum...Horace da cuss demıs bana olsun kabulumdur yalan soyleyecegıme dogruyu soyler cuss yerım daha ıyı .... Rıght shall prevaıl!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hayattttttttttttttttta olunmaz (erkekte) %100000 arkasındayım bu düşüncenin !! Kız olarak böyle birşey düşünebilir ama eğer dost olduğun herif yakışıklıysa gittikçe duyguların değişecektir mutlaka..[signature][hline]Yaşıyorum, öyleyse başka problemim yok Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 karşı cins falan felan bunlar hayvan yakıştırması izlenimi bırakıyor neyse... Kadınlar daima savaş içindedir.Nasıl der iseniz şöyleki; *Arkadaşlarıyla bir savaş *Etrafındakilere karşı güçlülük savaşı *Erkek arkadaşını diğer gözlerden sakınma savaşı *BEn kıskanmam diyerek trip i atarken içindeki kuşku savaşı *Diğer kızlardan daha çekici dünyanın merkezinde olmak gibi olan kaygı savaşları Yani doğa üzerindeki en çok savaşçı olabilicek bir konumdadırlar ama dikkat edin iyi savaşçı demedim.Sadece savaşçı... Erkekler hiç bir zaman bu kadar savaş vermez erkekler daima kapı arayan izcileri andırırlar yada karda iz süren bir izciyi... Şimdi bu hiç değişmez ilkelere dayanarak şunu söyleyebilirim. Eğer kız dostunuzun erkek arkadaşı sizin de bir sevdiğiniz varsa bu dostluk sizin sevdiğinizden ayrılmanızla yada kız dostunuzun erkek arkadaşı ile ayrılması ile sonlanır ve yavaş yavaş hoşlanmanın zincirleri sizi sarar bu değişmez bir ilkedir. Ve güzel bir laf vardır bu P.boyun sözüdür. ''kadınlarla erkekler asla dost kalamazlar...'' Haklı..çünki yaşadım...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 "hiç okumadan post atma" konusunda örnek olarak çerçeveletilmesini öneriyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 duruma göre deişir çünkü her erkek aynı diildir her kız da aynı diildir. biz kızlar arada birbirimizi kıskanabildimiz için bizi kıskanmıcak cinsle arkadaşlıımız cok sağlam olabilio. benim oluo mesela. erkek arkadaşlarım kızlardan fazla. bide bize karşı cins konusunda yardım da edebiliolar.[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: BoDrUmLu, 18 January 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Önce arkadaş olur, sora dost, sora sevgili, sora da bi bok değilmiş dersiniz.. kısa ve öz[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bence olmuyor karşı cinsten dost most çok iyi arkadaşım diyorsun ama sonuçta o erkek dimi biyerde patlak veriyor ya aşk giriyor ya hede giriyor hödö giriyor illaki bozuluyor sonuçta olmaz bence.Tabii kafa yapısına da bağlı benim de erkek arkaşalarım fazladır ama illaki biyerde seviyeyi koyuyolar hep ''o kız'' gözüyle bakıyorlar yani biz de içinizden biriyiz dimi.. [Bu mesaj Jasco tarafından 18 January 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 kısaca söylemek gerekirse, karşı cinsten dost olmaz diyen kişi hasta ruhludur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Benden size bir öğüt herzaman bir gerçektir bu! Bu dünyada kanki ayağı döt ayağıdır! 3 tane çok iyi arkadaşım var 2 si eski çıktığım diğeride arkadaşımın çıktığı o yüzden bişey olmadı :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Pakize, 17 January 2004 22:47 tarihinde demiş ki: selamlar arkadaslar... bir bayan olarak karsi cinsten pek cok dostum var yani bir insana dost gozuyle bakmissam duygularim degismez yani sabittir... acaba ben bayan oldugum icin bayan gozuyle mi goruyorum olayi yazar arkadaş dogru demiş ama unlu bir yazar arkadasim aynen soyle demisti... "karsi cinste dostluk aranmaz,zaman ilerledikce yani samimilik arttikca dostluk zannedilen duygular yerini daha baska duygulara birakir..." sizce nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 "karsi cinste dostluk aranmaz,zaman ilerledikce yani samimilik arttikca dostluk zannedilen duygular yerini daha baska duygulara birakir..." insan bir hayvandır.. dürtüleriyle karşı cinse hayranlık duyması normaldir.. onla konuşurken vücut hatlarına felan dikkat edersin hormonların harekete geçer.. bu anormal bir durum değil.. ama dostluk bambaşka birşey.. dost dediğin erkekle başka bir gün kavga edebilirsin dost dediğin kızla da başka bir gün birlikte de olabilirsin.. bu havyan dürtülerinden ve zamanın akışından dolayı olan durumlar.. insan mutlaka kendini düşünür. Dostken çok yakın olduğunuz bir kişiye basit bir yamuk yaptığınızda aranız açılabilir.. ya da dost olduğunuz bir kız gözlerinizin önünde büyüdükçe size daha güzel gelebilir... zamanın akışı ve hormonlar sonucu olan şeyler.. Ama gerçek "dostluk" bambaşka birşey.. Aranızın açılmayacağı, yardıma ihtiyacınız olduğunda koşup gelebilecek kişidir "dost" birçok kişi arkadaşlıkla karıştırıyor.. Hepimiz zaman zaman yapıyoruz.. Oysa o karşısınızdaki sadece arkadaşınızdır, yakın bir arkadaşınız.. Aranız açıldığında da "dost" kavramına karşı bir tepkiniz olabiliyor.. "dost" ve "mükemmel" kavramı birbirine çok benzer.. ikisi de dört dörtlük kavramlardır, ikisi de imkansızdır.. hiçbirşey mükemmel değildir. hiç kimse tam dost olamaz.. mükemmelliğe yanaşabilir. Kıyasladığımız diğer şeylerden çok daha iyi olabilir, mükemmeliğe o kadar yaklaşabilir.. Ama mükemmel değildir.. Dost da öyle.. Hiç kimse tam dost olamaz.. Ama diğer arkadaşlarınızdan "dost" kavramına daha yakın nadir insanlar olabilir.. "dost" diyebiliriz onlara.. mükemmel değildir ama "best of the best" birisidir.. ---------------- bence karşı cinsten dost olur. Benim en iyi dostum bir kız.. Sıkıntım olduğunda arayıp konuşabiliyorum dertleşebiliyorum.. Belki 10 sene kapı komşuluğu yapmamızın da etkisi var, bir nevi abi - kardeş ilişkisi oldu.. Ama istanbulda şimdi.. buna rağmen yazın istanbula giderken sarımsaklıdaki yazlığına davet etti bana yatağını verdi, uzun uzun sohbet ettik felan.. hatta istanbula gidince babasıyla birlikte evlerinde kaldım kız gelse gezdirirdi.. neyse.. demek istediğim şu. Hormonlar bizim havyan gibi davranmamızı sağlıyor... neden, çünkü ürememiz lazım.. buna rağmen diğer insanlar daha yakın olabileceğiniz, dertlerinizi paylaşabileceğiniz birileri vardır.. Aşık da olsanız nefret de etseniz o sizin dostunuzdur..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Valla kadınlar için nasıl olur bilemiyeceğim ama erkekler için şu kesindir herşey çok iyidir dostum dersin ama zamanla o duygular değişir aşk başlar zaten bi karşı cins dostunuz olacak kadar iyiyse aradığınız herşey onda vardır buda dostluğun aşka dönüşmesi için geçerli nedendir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Olmaz.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Soulbringer, 18 January 2004 17:53 tarihinde demiş ki: karşı cins falan felan bunlar hayvan yakıştırması izlenimi bırakıyor neyse... Kadınlar daima savaş içindedir.Nasıl der iseniz şöyleki; *Arkadaşlarıyla bir savaş *Etrafındakilere karşı güçlülük savaşı *Erkek arkadaşını diğer gözlerden sakınma savaşı *BEn kıskanmam diyerek trip i atarken içindeki kuşku savaşı *Diğer kızlardan daha çekici dünyanın merkezinde olmak gibi olan kaygı savaşları Yani doğa üzerindeki en çok savaşçı olabilicek bir konumdadırlar ama dikkat edin iyi savaşçı demedim.Sadece savaşçı... Erkekler hiç bir zaman bu kadar savaş vermez erkekler daima kapı arayan izcileri andırırlar yada karda iz süren bir izciyi... Şimdi bu hiç değişmez ilkelere dayanarak şunu söyleyebilirim. Eğer kız dostunuzun erkek arkadaşı sizin de bir sevdiğiniz varsa bu dostluk sizin sevdiğinizden ayrılmanızla yada kız dostunuzun erkek arkadaşı ile ayrılması ile sonlanır ve yavaş yavaş hoşlanmanın zincirleri sizi sarar bu değişmez bir ilkedir. Ve güzel bir laf vardır bu P.boyun sözüdür. ''kadınlarla erkekler asla dost kalamazlar...'' Haklı..çünki yaşadım... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Ra_d, 17 January 2004 23:52 tarihinde demiş ki: hiç bi zaman ikisinden birine yan gözle bakmadım(gece bende kaldığında,benim yatağımda,bana sarılarak uyuya kalmasına rağmen.) Ben de aynısını yaşadım birkaç kez, benim de dostum dediğim insanların yarısı (ki tam olarak 6 da 3 oluyor) hatun kişilerdir ve çok iyi anlaşırız. Hatta şu anki sefkilimle ilişkimizin başlarında (peey, eski zaman, çoğunuz kısa pantolonla geziyordunuz o zamanlar =P), bu hatun dostlarımdan birinin ziyaretinden sonraki sabah "o nerede yattı?" şüpheci sorusunu gayet rahat ve düşünmeksizin doğallıkla "benim yatağımda tabii" diye cevapladığım için, neredeyse şu anda 7. senesinde olan bir ilişkiyi kaybedecektim. said: Ra_d, 18 January 2004 00:28 tarihinde demiş ki: ben niye kendimi açıklamak zorunda hissediyorum yaw. :) Aman ha, tereddüte düşecek zamanı çoktan geçmişsin bence, "ulan 10 senedir tanıdığım kıza platonik duygular besliyor muyum, o bana besliyor mu" moduna girmek anlamsız sırf bu durum normal gelmiyor insanlara diye. Sevgili olsaydınız muhtemelen çok iyi anlaşırdınız, ama değilsiniz, olmak zorunda da değilsiniz; anormal birşey değil yaşadığınız. Yani evet normal değil belki ama kötü veya zararlı da değil =] said: Ra_d, 18 January 2004 01:51 tarihinde demiş ki: said: fizban, 18 January 2004 01:32 tarihinde demiş ki: arkaadaşlar genellemeleri kendiniz için yapın. içilse de öyle dost olan dost kalabiliyo. siz kalamıyosanız sizin iradesizliğiniz yani kusura bakmayın. niyetiniz kötüyse yapacak bişe yok. yürü be koçum be. asil azmaz bal kokmaz derken anlatmaya çalıştığım buydu. Bu güzel sözmüş cidden. =] said: horacegoesskiing, 18 January 2004 01:12 tarihinde demiş ki: dragon orda nokta olsa da sana Ç.ŞŞŞ diyesim geldi. Benim de aynı şey içimden geldi, dozu kaçırmasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Nefr, 19 January 2004 12:32 tarihinde demiş ki: Aman ha, tereddüte düşecek zamanı çoktan geçmişsin bence, "ulan 10 senedir tanıdığım kıza platonik duygular besliyor muyum, o bana besliyor mu" moduna girmek anlamsız sırf bu durum normal gelmiyor insanlara diye. ya yok ben kendimden eminim zaten.ama pink öle bi kesin konuştu ki.hani "onda acaba böle bi durum söz konusu mu?" diye düşündüm bi an.ama olamaz.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 karsi tarafa asik olmak iradesizlik diil de belki de duygularinin farkinda olmaktir? ha bu iliski ileri gider veya gitmez o ayri ama karsi tarafa asik olmanin niyeti kotu olmakla ve ya iradesizlikle alakasi yok[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bencede olmaz, olursa nası diyim ailesel bi platformda olur,yani senin sevgilin var onun ki var yada ikiniz evlisiniz ki bu noktada da partnerinizden büyük anlayış gerekir diğer türlü iki insan free agent iken gidilicek yol sevgili ilişkisidir sadece süreç değişir bence, ama varılıcak yol budur he bu süreç çok uzun olursa araya başka ilişkiler girme ihtimali büyük olduğundan,başka bi ilişki olursa arada bu süreç tamamlanamaz ve sonraki aşamaya geçilemez taaki ayrılana kadar benim fikrim bu yöndedir[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar