PiNk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 itina ile ilgilenilir... Ilgilenenlere duyrulur...:lol: Bu konu beni gulme krizine soktu ....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hepimiz ilgi istemiyor muyuz aslında :) Her şey buradan başlıyor zaten :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 There you go!!!!!;-)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... [Bu mesaj PiNk tarafından 18 January 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 olabilirler sanirim. :) ama samimi dostun olucak kadar kafanin uyustugu bi kiz buldugunda arkadasin olmasi yerine sevgilin olmasi istegi agir basiyo bence. onun icin cok rastlanir bi durum degil. :) ancak azmodai gibi olabilir sevgilinlede kafan uyusuyodur,diger kizlada uyusuyodur boyle olur. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 valla azmodainin olayı benim için biraz yaş. hemen kıskanma olayları başlıyo hatunda.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bal gibi olur!benim bissürü var mesela hemde sağlam dost,sırdaş.[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 zaten "sevgilin" ve "karşı cinsten dostun" arasında çok az fark var diye düşünüyorum paylaşılanlar açısından bakarsak olaya. o yüzden her zaman gayet mümkündür dostun sevgili olması... ama hep bir ukte vardır insanların içinde o da uzak tutar onları kimi zaman, "ya bir gün biterse ve ben onu kaybedersem"[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 vallla simdiye kadar dost oldugum kızlarla ya ben onlara kapildim yada onlar bana en kötüsüde bazen karsi taraf (bazen siz bazen karşısı) bu duygulari görmüo işte o zaman kötü olyo (bi kız arkadasim benden nefret etmişti bu yüzden.. o günden beridir cok dikkat ediom valla..)[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bır sozumuz vardır A.dan dost olmaz dıye,kızlardan arkadas olur maxımum,yoksa yakınlasma ve guven arttıkca ufak bı kac ıckıden sonra bıle yeterlı cesaret alınır ve sevısılebılınır..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben kıskançlık durumuna yeni bi çözüm getirmeyi düşünüyorum. onunda yakın diyebileceği bi arkadaşı vardı.bu kızla yeni tanıştımda :).hoş kız.bakalım işe yarıyacakmı[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? [Bu mesaj Ra_d tarafından 18 January 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dragon orda nokta olsa da sana Ç.ŞŞŞ diyesim geldi.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 var benimde birkaç tane kız dostum ama şöle bişi de var çevremde nekadar kız - erkek dost olan tip varsa nerdeyse tamamına yakını bi müddet sonra birlikte olmaya basladılar kimisi 1-2 yıldan uzun birliktelik de yaşadı kimisi 1 ay sonr ayrıldı falan , ama sunu gördüm dost ken birliktelik yasamaya baslayanlar birbirlerini iyi tanıyıp begendikleri için daha uzun bir ilişki yasayabiliyorlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: fizban, 18 January 2004 01:32 tarihinde demiş ki: arkaadaşlar genellemeleri kendiniz için yapın. içilse de öyle dost olan dost kalabiliyo. siz kalamıyosanız sizin iradesizliğiniz yani kusura bakmayın. niyetiniz kötüyse yapacak bişe yok. yürü be koçum be. asil azmaz bal kokmaz derken anlatmaya çalıştığım buydu.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben olmaz diyorum[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bir olay anlatırdım ama şimdi çok uzun eğer okadar olaydan sonra bir kızla arkadaş olunabiliyorsa normal durum altında kardeş bile olunur hehe.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Azmodai, 18 January 2004 01:31 tarihinde demiş ki: said: Dragonutopia, 18 January 2004 01:09 tarihinde demiş ki: Bır sozumuz vardır A.dan dost olmaz dıye,kızlardan arkadas olur maxımum,yoksa yakınlasma ve guven arttıkca ufak bı kac ıckıden sonra bıle yeterlı cesaret alınır ve sevısılebılınır.. Yok ya biz cok ictik. bisi olmuo :P +1 genelde kızlı erkekli iceriz.Kızların hepsiylede uzun süredir cok iyi arkadasım*!pakizeye göz kırpar* insanın kendini bilmesi yeter.Karsı cinsten cok iyi dostta olur arkadasta zaten oluyoda..[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Ra_d, 17 January 2004 22:56 tarihinde demiş ki: olur abi. her karşı cins'i muhtemel hatun kişi olarak gören adam ilkeldir. . nokta...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bir kız bir erkekten az da olsa hoşlanmıyorsa ve o erkek de o kızdan az da olsa hoşlanmıyorsa, bi kere o arkadaşlık başlamaz. Yani neymiş, karşılıklı hoşlaşma sonucu arkadaşlık başlar. Bu ilerlerse de zaten ilişkiye dönüşür. Bunun doğruluğunu yaklaşık 10 kere falan gördüm yani. (arkadaşlık derken ortamda görünce aa naber deyip muhabbet etmek diil, hergün birbirini aramaktan, günlük program falan yapmaktan bahsediyorum)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 size karşı cinsten, dost olur mu? olmaz... bana karşlıysa olmaz, bana her daim muhalefert eden ve her şekilde karşı çıkan cins biriyle nasıl dost olabilirim ki? olmama kimse olaman ne yani şimdi Bin Laden'in dostu Bush olabilir mi? Şu nasıl "Laden dosru bush geldi, kampanyamız stoklarla sınırlıdır" olmadı olmaz sürekli muhalefet eden ve bana hep karşlı olan cinslerden dostum olamaz...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben oldum mutluyum ve onun yanında ne erotizm nede romantizm aklıma gelmior ama kız gerçekten güzel. olmaz diyenlerede burdan selamlarımı iletiyorum.[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben, kızla tyanıştır ben de sana aos cd si vereyim :) göztepe semalarındaydın değil mi eh bende bende BP nin arkasındayım ben[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Olur. Gayette olur. Hatta süper kanka olabilirsiniz. Ileride ufak bir ihtimal birbirinizden hoşlanabilirsiniz. Neyse onu bunu geçtim.Bir sürü arkadaşım var kız arkadaşından ayrılıp sonra onunla kanka olan hehe. Ama bir laf vardır "Kanka ayağı g.t ayağı..." diye hehe... Bence gayette karşı cinsten dost olur. Karşı cins'i sadece "ET" olarak görmek mağra adamlığından başka birşey değil.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Hehe tanıştırıym tabi. Yannız her haftasoun caddeye iniodu sevgilisiyle belirtiymde sonra para sıkıntısı çekme :D[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bence olur hemd een sağlamından..ama hepsinden olmaz..bu da kesin..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 sevgilisi mi var tuuuh neyse istersen hâlâ elimde aos var ama :)[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar