Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Krmz said: peki alternatif olarak ne içicez yahu, suyla olmuyo bi tek, yemekte falan illa ki kola gerekiyoMeyve sularımız var çok güzel :( Şeftali FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ice tea içiniz :) limonlu tercihimdir, her yemekle tüketebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 vişne + soda hatta oranını tutturabilirseniz portakal + soda ile çakma fanta fantazileri de yapabilirsiniz. elma suyuyla falan denemeyin ama, öğk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Fistan said: östrojen salgısını fazlalaştırıyormuş bu yüzden erkeklerde yumoşluğa kızlarda azgınlıga sebep oluyormuş. uzun vadede kellik ve kemik erimesi yapıyormuş bide. ahahah o ne be! koptum gece gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Rakı için. Ben light kolayı pek sevmiyorum kola yerine de ice tea tercih ediyorum genelde artık. Bir de şu var bir kez alıştınız mı kolay kolay lighttan dönemezsiniz, diğerleri garip gelir. Artık yumoş vs. idare edeceksiniz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cidden light daha güzel geliyo bu aralar bana. top oluyorum sanırsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kolayi birakip Kimiz iciyoruz anlastikmi gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adamı montla sıçırtıyor dediler ama ne kadar doğru bilemem (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sigara içmiyo olsam light'tan şaşmam ki ztn yaz aylarında sadece light kola içiyorum eve alınmıyo normal. ama sabancıdaki odamızda günde 12 tane kutu kola tüketiliyo malesef. Xaenin'e slmlar, yeni kola almalısın. Dela'ya selamlar, gidebiliyosan metroya git de kasa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar