Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Sereglin said: .. Olur da fw formatlama, eski orjinal fw'yi yeniden kurma gibi bir teknoloji cikarmadiklari surece microsoft kazandi gibi bu isi. jungle flasher la rahat rahat (dvdrom a gore degisen rahatlikta tabi) yapiliodu o isler ben en son ugrastigimda (8 ay kadar once) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 unban taktigi bulunmus ama cok spesifik aletlerde yapilabiliyo, baya ugrastiriyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 merhaba arkadaşlar ben şimdi bugun şöyle xbox360 ile ilgili haberler okudum felan ve almaya karar verdim. xbox360 elite alıcam. şimdi hiç fw yaptırmasam ve net üzerinden oyun indirmek istesem kaç paradır oyunlar? yada fw yaptırsam bilgisayarımdan oyunları indirip dvd ye yazdırmak istesem hangi sitelerden yararlanabilirim acaba? RapidShare üyeliğim var. Gerekirse başka yerden de alırız? bilgi verirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Xbox la eger xboxlive üzerinden oynicaksan hiç FW letip riske girme. Al bitane oyun rahat rahat internetten oyna. Orjinal oyunlar e-bay de falan 49$ falan genelde ama yeni çıkan vs fark olabilir. Eger FW letirsen cebin rahat eder ama internetten çok büyük risk oynaması. Heran ban gelebilir alete. İnternetten rapidden indirebilirsin oyunları ama Dual Layer Dvd ye yazarken onun bi layerbreak sayısı vardı onu girmek lazım yoksa okumama problemi vs yaratıp dvd ni çöp edebilirsin + lensinede zamanla zarar verebilirsin. Ankarada bu işi yapan bi tanıdıgım vardı eger istersen ona nasıl ulaşabilicegini özel mesajdan gönderebilirim sorun vs bişeyin varsa rahatlıkla cevap verir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Kinect'in fiyati 149 tahmin edildigi gibi, 4GB Xbox 199 dolar, bundle da 299 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kinectli oyun v,deosu döndü mü hiç, ben rastlamadım. ps3ün davası güzel gözüküyo. ama xboxlarında yeni şekli iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi harbiden bu kinect ile ne gibi oyunlar oynanıyor. top yakalama, hoplama zıplama kaykaya binme dışında ? tuşa basmalı ne bileyim hareket etmeli oyunlar nasıl oynanacak ? veya olacak mı böyle oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben canli gordum bu arada gecen gun, sirada beklemek bezdi ondan kendim oynayamadim ama baya responsive gorunuyordu. yaninda verecekleri paketteki oyunlarin hepsi cocuk isi, su botta gezme ziplama falan. adam gibi oyun cikmazsa bekar, ailesi falan olmayan adamin isine yaramaz acikcasi, ama menude navigate etmek de zevkli bisey elini sallayarak o ayri :) gerizekali oldugum icin beta basvurusunu kacirmisim bu arada, arkadasim secildi simdi kinect yollucaklar adama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ya bu kinect de, ps move da sırf wii'nin "hohohozuzuuahushda" sektöründen pay kapabilmek için çıkartıldı. doğru düzgün oyun yapacaklarını bile sanmıyorum. ok atmalı, top vurmalı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi fable 3 kinect desteklicek dememişler miydi? bence microsoft o hopla zıpla top at tut seviyesi cihazlardan biraz üstte tutmak istiyor kinect'i. o değil de yemişim kinecti , xbox slim gelse de alsak =( firmware muhabbeti oluyodur umarım slimlerde de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fable 3'e kinect desteği var demediler yanlışın var dead space 2 ile birlikte bir bonus oyun geliyo wii remake'i ve hd onun ps 3 move desteği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi socom 4, killzone, lbp 1-2 falan, move bayagı oyunda kullanılıcak, yalnızca wii tipi oyunlar degil, ki bunlar daha simdiden duyurulanlar, zaten en buyuk propogandalarından biri ona ozel oyunların yanısıra, oyun firmalarının move'u kendi hardcore oyunlarına entegre edebilecek olmalarıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kertenkel said: fable 3'e kinect desteği var demediler yanlışın var yanlışım yok,kinectin daha "project natal" olduğu zamanlar peter molyneux,tam olarak açıklamasa da fable 3'ün natal desteği olacağını söylemişti. buradan bakabilirsin. oyunun tamamen kinect ile oynanılabileceğini sanmıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yaw gittik bi xbox 360 arcade aldık, konsol dediğin iki kişi oynanır. var mı coop öneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 gears of war, army of two, resident evil 5 ilk aklima gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kesinlikle git gears of war 2 al, resident evil 5 i alma rezalet bir oyun gears of war kat kat iyi, online team co-op falan var çok zevkli yine de sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 xboxı bilmiyorum, karışmak gibi olcak ama xbox ve ps3'ün RE5 aynıysa kesinlikle RE5 al. Harika bi co-op oyun.Kankayla Army of two'dan tut bi sürü coop oynadık hiç biri RE5 tadını vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yaw ne bileyim hatunla oyun oynayalım istiyoruz, kıçkıça verip bişiler öldürmeli olsa yeter. deathspanke baktım malum yerlerde ama yokmuş=) orjinal nerden bulurum ki deathspanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 xbox live'dan indirebilirsin sadece.. kutulu olarak satışı yok.. MrLevie said: yaw ne bileyim hatunla oyun oynayalım istiyoruz, kıçkıça verip bişiler öldürmeli olsa yeter. zaten şu durum için en doğru çözüm gears of war edinmek olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ya bu fw muhabbetini konuşmak tam yasak mı anlamadım ama, henüz live i deneme kısmetim olmadı. fw li benim makine. neyi yapamam liveden banlanınca? ne kaybederim? (fwli olduğum için girer girmez banlanırım heralde.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 MrLevie said: ya bu fw muhabbetini konuşmak tam yasak mı anlamadım ama, henüz live i deneme kısmetim olmadı. fw li benim makine. neyi yapamam liveden banlanınca? ne kaybederim? (fwli olduğum için girer girmez banlanırım heralde.) üyeliğini silver a çeviriyorlar, hdd nin bazı özelliklerini kısıtlıyor, gidip live a tekrar bağlanmak için yeni üyelik ve YENİ xbox 360 almak gerekiyor zira bize öyle oldu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ya tamam onları biliyorum da ne yapamıyorum? sadece multiplayer oyun mu oynayamıyorum? oyun falan satın alamıyor muyum? hddnin özelliklerini kısıtlıyorlar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 oyun dahi kuramıyorsun, harddiske erişemiyorsun. arcade'e dönmül oluyor makinen. gerçi harddisk banlerini açmanın bir yolu vardı, hala var mı bilmiyorum. bunu biraz araştırsan iyi olur. bu arada, fw ile ilgili, burada fw konuşmak yasak değil, fakat nasıl yapacağını ve nerde yaptıracağını, nerden indireceğini vs konuşmak ysak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hard disk olayi kalkti, banli makinalara flashdisk ile yeni update yuklenince hard diskler kullanilir hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar