Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
merhaba arkadaşlar

ben şimdi bugun şöyle xbox360 ile ilgili haberler okudum felan ve almaya karar verdim.

xbox360 elite alıcam.
şimdi hiç fw yaptırmasam ve net üzerinden oyun indirmek istesem kaç paradır oyunlar?

yada fw yaptırsam bilgisayarımdan oyunları indirip dvd ye yazdırmak istesem hangi sitelerden yararlanabilirim acaba?

RapidShare üyeliğim var. Gerekirse başka yerden de alırız?

bilgi verirseniz sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Xbox la eger xboxlive üzerinden oynicaksan hiç FW letip riske girme. Al bitane oyun rahat rahat internetten oyna. Orjinal oyunlar e-bay de falan 49$ falan genelde ama yeni çıkan vs fark olabilir.

Eger FW letirsen cebin rahat eder ama internetten çok büyük risk oynaması. Heran ban gelebilir alete. İnternetten rapidden indirebilirsin oyunları ama Dual Layer Dvd ye yazarken onun bi layerbreak sayısı vardı onu girmek lazım yoksa okumama problemi vs yaratıp dvd ni çöp edebilirsin + lensinede zamanla zarar verebilirsin.

Ankarada bu işi yapan bi tanıdıgım vardı eger istersen ona nasıl ulaşabilicegini özel mesajdan gönderebilirim sorun vs bişeyin varsa rahatlıkla cevap verir sana.
Sosyal ağlarda paylaş

ben canli gordum bu arada gecen gun, sirada beklemek bezdi ondan kendim oynayamadim ama baya responsive gorunuyordu.
yaninda verecekleri paketteki oyunlarin hepsi cocuk isi, su botta gezme ziplama falan. adam gibi oyun cikmazsa bekar, ailesi falan olmayan adamin isine yaramaz acikcasi, ama menude navigate etmek de zevkli bisey elini sallayarak o ayri :)

gerizekali oldugum icin beta basvurusunu kacirmisim bu arada, arkadasim secildi simdi kinect yollucaklar adama =/
Sosyal ağlarda paylaş

abi socom 4, killzone, lbp 1-2 falan, move bayagı oyunda kullanılıcak, yalnızca wii tipi oyunlar degil, ki bunlar daha simdiden duyurulanlar, zaten en buyuk propogandalarından biri ona ozel oyunların yanısıra, oyun firmalarının move'u kendi hardcore oyunlarına entegre edebilecek olmalarıydı...
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

ya bu fw muhabbetini konuşmak tam yasak mı anlamadım ama,

henüz live i deneme kısmetim olmadı. fw li benim makine. neyi yapamam liveden banlanınca? ne kaybederim? (fwli olduğum için girer girmez banlanırım heralde.)

üyeliğini silver a çeviriyorlar, hdd nin bazı özelliklerini kısıtlıyor, gidip live a tekrar bağlanmak için yeni üyelik ve YENİ xbox 360 almak gerekiyor

zira bize öyle oldu asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

oyun dahi kuramıyorsun, harddiske erişemiyorsun. arcade'e dönmül oluyor makinen. gerçi harddisk banlerini açmanın bir yolu vardı, hala var mı bilmiyorum. bunu biraz araştırsan iyi olur.

bu arada, fw ile ilgili, burada fw konuşmak yasak değil, fakat nasıl yapacağını ve nerde yaptıracağını, nerden indireceğini vs konuşmak ysak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...