Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bugün kıbrısta X-Box 360 satan bir yer buldum. 600 ytl imiş fiyatı. Bilgisayarda adam fiyat listesine bakarken, "X-Box 360 Cracked" yazılı olduğunu gördüm. O "cracked" olayı ne işe yarıyor, gerekli mi, gereksiz mi, bilmiyorum. Evde HD LCD yok, eski moda CRT 70 ekran. Alsam mı Kıbrıs için bu aleti? Yoksa kasıp Türkiye'ye X-Box 360 Elite getirmek için mi uğraşsam (ingiliz sitelerinde 300 pound diyor, bir de bunun kargosu gümrüğü felan olcak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 RabbiT said: Xbox 360 Exclusive Oyunları -Ace Combat 6 -Age of Conan: Hyborian Adventures -All Points Bulletin -America's Army: True Soldiers -Banjo-Kazooie 3 -Blazing Angels 2: Secret Missions of World War II -Castle Wolfenstein -Cry On -Culdcept Saga -Dead or Alive Code: Cronus -Dungeon Hero -Elveon -Eternal Sonata -Fable 2 -Far East of Eden Ziria -FlatOut: Ultimate Carnage -GTR -Halo 3 -Halo Wars -Hour of Victory -Huxley -Infinite Undiscovery -Kengo: Legend of the 9 -Kingdom Under Fire: Circle of Doom -Left 4 Dead -Lost Odyssey -Marvel Universe Online -Mass Effect -Mobile Ops: The One Year War -MotoGP 07 -Naruto: Rise of a Ninja -Overlord -Postal III -Project Gotham Racing 4 -Project Progressive -Project Sylpheed: Arc of Deception -Sacred 2: Fallen Angel -The Secret World -Theseis -Tom Clancy Splinter Cell: Conviction -Too Human -Two Worlds -Universe At War: Earth Assault -Vampire Rain oh oh oh. amma güzel exclusive oyunlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Microsoft Xbox konsoluna çıkardığı hemen hemen bütün EX oyunları Pc'ye de çıkartıyor. Yanlızca Pc kullanıcıları oynayabiliyor bu oyunları diğer konsol platformları elbette sahip olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kopya oyunlar için bir firmware güncenlenmesi ile satılıyor alet, yani kopya yazılım çalıştırabileceksin. SD tv'ye mahkum olmuşsun şimdilik ama daha sonrasında bundan memnun kalmayacağının garantisini verebilirim. HD tv keyfi yaşamak istiyorsan ve paran yetmiyorsa ucuz yollu yüksek çözünürlüklü bir Monütör alabilirsin daha sonra. Sana kalmış birşey önemli olan senin tatminkarlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben de topic nerde diye aranıyordum, merge etmişsin meğersem hehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 o exclusivelerde sirf mass effect bile yeter xbox 360 almaya. bu arada 600 milyon xbox 360 icin cok fazla. military packlerle 400 milyon civarina dustu fiyatlari. ha millet military packlerin "refurbished" oldugunu falan diyoda bilemicem. military olmasada 500 civarina bulunuyo makina. ayrica alirken region'a dikkat edin cunku firmware region olayini kaldirmiyo. region free olmayan oyunlarda ozellikle ntsc-j region bulmak cok zorlasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abi kıbrısta teknolojik ürünler hep 2 katı fiyatına satılıyor. 600 milyon çok da uçuk gelmedi bana :) internetten oyun indirip oynuyabiliyorsak hele, süper. şu mass effect'i oynamak için yanıp tutuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bugünden ( 04.12.2007 ) itibaren; Microsoft'un, Xbox 360 konsolu için yayınlağı Divx oynatma yamasına sahip olabilirsiniz. MPEG-4 codec kullanan videoları yani Divx ve Xvid formatlarını Xbox 360 konsolu ile izleyebileceksiniz. Microsoft'tan Aaron Greenburg'un yaptığı açıklamaya göre Divx, Xvid desteğinin gelmesinin en büyük nedeni kullanıcılardan aldıkları talep. Greenburg'a göre, Microsoft XBox 360'ın sadece bir oyun konsolu değil, kullanıcıların oyun dışında zaman geçirebileceği bir multimedia-konsol olmasını istiyor. İyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abi gidip alıcam aleti daha fazla dayanamıycam. Beowulf ve Assassin's Creed videolarını izledim Level cdsinde. of of of. Burda orjinal oyunlar satılmadığından internetten çekicez artık. gidip alayım yarın hehehe. Televizyonun scart girişine bağlayabiliyor muyuz aleti? Oy oy oy mass effect var bi de kalpten gidecem yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oha bende bone ye cevap vercem kaç gündür topic i bulamıyorum :D nese cevap vermişler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bone hayallerini yıkmak gibi olmasın ama beowulf xbox 360 tarihinin en kötü oyunlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ve hdtv olmadigi surecede cok guzel sonuclar cikmiyo ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone normal televizyona bağlama. Çok iğrenç oluyor grafikler. Ya HDTV yada LCD monitör lazım. Zevk almazsın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 1.)Xbox kullanicisi olarak hangi oyunlar tavsiye edersiniz? 2.)halo 3mu alayim yoksa call of duty 4 dahami iyi gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Hmmmm ikiside güzel oyun. Realizm seviyorsan COD al bence. Yoksa Halo alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 elimde xbox şu anda yok ama arkadaşlarımda oynadığım kadarıyla cod4ün çok daha üstün bir oyun olduğunu söyleyebilirim halo ise daha çok abartılmış bir oyun gibi geliyor en iyi yönü ise multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben multiplayer seven biriyim oyuzden merak etmistim Halo 3mu yoksa Call of duty 4mu daha iyi gider diye. Soyle soliyim hangi oyun daha uzun omurlu olur player acisindan problem cekmek istemiyorum ilerki zamanlarda Hangisi daha cok oynaniyosa ona damliyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 halo 3 cok abartiliyor bence. O kadar iyi bir oyun degil kesinlikle, ha tek avantaji var o da oynayan cok cok insan var ve her an her yerde mac donuyor ama yeterli degil bence. Dogru duzgun alisagelinmis multiplayer modlar bile yok, ya da ben bulamadim. COD ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Azmo az önce benle Exalted oldun, gratz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hangisi sana yönelikse onu oyna şahsen ben Sci-fi sever bir insanım ama Halo sevmem Kill Zone severim hımmm kafam karıştı cidden. Sen bilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yılbasından sonra xbox 360 resmi olarak turkiye de satısa sunulacak deniliyordu. bunun hakkında bir fikri olan var mı ? okadar para veripte ordan burdan garantisi olmayacak sekilde sorunlu makina almak istemiyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 @mani evet doğru. hatta şubatta raflarda olacak. bende alacaktım aralık ayında bu haberin aslını araştırdım ve gerçek oldugunu ögrendim. bende bekliyorum bakalım gelsin alıcam bir tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Resmi olarak türkiye ye geldiğinde konsolun fiyatı ne kadar olucak bir bilgisi olan var mı? aynı şekilde oyunlarının fiyatları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Kesin bir bilgi yok fakat türkiye pazarında ps3 varken ve sony firmasının uyguladığı fiyat aralıklarının altında olacağı kesin. Ps3'e eşdeğer veya daha yüksek bir fiyatla çıkarsa zaten satmayacağını cok iyi biliyorlar. Ayrıca yarın Las Vegas'ta CES Fuarında Bill Gates bizzat açıklama yapacak. Konuyu tam olarak kimse bilmiyor fakat umarımki Türkiye lansmanı hakkındada birşeyler söyler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Benim fiyat ile ilgili şüphelerim var. Umarım yanılırım ama bana sanki fiyatların beklenenden yüksekte olacağı gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar