Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 said: Zeynep Tokuş’un, 6.5 aylık dünyaya getirdiği bebekle ilgili Jinekolog eşi Alp Nuhoğlu ilginç bir açıklama yaptı. Alp Nuhoğlu, bebeğinin iyileşmesinde Fethullah Hoca'nın katkısı olabileceğini belirterek "“Bir iş için Amerika’ya New York’a gitmiştik. Orada yanımda İhsan Kalkavan da vardı. ‘Buraya kadar gelmişiz hadi kalk Fethullah Hoca’nın yanına gidelim’ dedi. Gittik, yemek yedik beni baş köşeye oturttular. Adam çok özel bir adam. Kendi duasının yazdığı bir altın verdi. ’Bunu al oğluna tak. Merak etme iyi olacak’dedi. Millet hocayı görmek için iki-üç ay sıra bekliyormuş. Ben geldikten sonra bir baktım ki bebeğim iyileşmiş. Meme emmiş. Zeynep süt vermiş. O sütü rahatlıkla yutmuş. Acayip etkilendim. Hocaya ulaşmak kolay olmadığından yardımcılarıyla görüştüm. Bebeğin sağlığının yerinde olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyleyip teşekkür ettim.. Şimdi maşallah çok iyi bebeğim...”dedi. said: Bir doktor olarak Alp Nuhoğlu'nun, Hoca'nın verdiği okunmuş altınla bebeğinin iyileştiğini söylemesi üzerine tıp dünyasından şu yorum geldi: "Bir doktora bu tür bir bakış yakışıyor mu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Apache şu linkle http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/?t=10.11.2007&y=AliMuratGuven senin buldugun makaleleri geçerim diyordum, sidik yarışltırıyordum. Bu direk ezmiş. Önünde saygıyla eğiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Adam magical item vermiş. +5 Dex +1 Int veriyor ve takanı anında cure ediyor. poisonmş diseasemiş falan yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şu feto banada bi hand of midas çıksa maddi durum ile üşengeçliğimi geçirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cure at cure at ama artık buffer olmuş buff vercekmiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bana kalvas atsın cehennem için magic resistance kasmam lazım şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 O hand of midas'ıda Razien'de kullanacaksın. CUFFF! Aaa yok oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yok lan daha saçmasını buldum: http://www.harunyahya.org/index.php www.yaratilismüzesi.com http://forum.paticik.com/read.php?8,1285733 http://forum.paticik.com/read.php?8,1285733,page=1 ve Trept adlı takunyamızın bir sözü: 3. soruna cevap: Yaratılış teorisi, bilimsel bir teoridir. Öyle olmasaydı dünyada bir sürü yaratılışçı bilim adamı olmazdı. Ezdim apache :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ne kadar da şanslılar, hiç sıra beklememişler.. Allah bizi hacılardan hocalardan korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sarhoş Tasarım Teorisi ne kadar bilimselse Yaradılışda o kadar bilimseldir herhalde. Feto birilerini iyileştirebiliyorsa kendini iyileştirsin kaç yıl sürdü bu tedavi. Hani ben adaletten kaçmıyom tedavim bitince gelecem diyordu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şimdi bir justice of God çakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sen çak biz geliyoruz. Now Playing - In Flames - Only For The Weak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 fetullahin mana problemi var onumuzdkei patchde bufflicaklarmis youtubedaki whine videolarindan cok etkilenmis devoloper siz o zaman gorun asil nerf fetullah topicleri dolucak forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Milyon tane bebeği modern tıp iyileştiriyor kimse iplemiyor birini fetto iyileştiriyor olay oluyor. Uçan Spagetti Canavarı da beni iyileştirdi çok gazım vardı bir dua ile işimi gördü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 zeynep tokuşun soyadına takıldım kaldım miroglundan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ahah Viktor Fetho o kadar iyi kalpli bir adam ki manayı kendine harcamadı hastayken, başkalarına harcadı.. Ya da mana regeneration rate'i baya düşük garibimin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar