N-c Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ve hayır zevkten filn diil.. boğuluodum nası sorusuna gelince boğazıma filn da kaçmadı.. bileniniz vardır belki bilmiyorum ama ben waffle hastasıyım ve aldığım zmn içine mutlaka beyaz çikolata ve bademli çikolata koydururum yine yaptım. ama bademli çikolata da ööle bi kıvam var ki ağızda eritmek imkansız. neyse ben çok sevdiğim için waffle ağzıma koca bi parça attım ve aman tanrım ondan snraki iki dakika ölümdü! hastayım ve malumunuz burnum tıkalı dolayısıyla burundan nefes alamıorum. bi de üstüne ağzımda bademli çikolata ve waffle hamuruyla tıkandı ve eritemiyorum. okdr büüyük bi parça almışım ki bi yudum çay içicek bile yer yok ağzımdan çıkartmak istemiorum hem waffle ıma kıyamıorum hem etraftakiler ne der!! neyse gerçekten ölüodum en sonnda nasıl kurtuldun sorusuna gelince azimli çalışmalarım soncnda çiğnedim ve yuttum ama arkdaşım lokmamın hemen arksından geldiğinde bana rengin neden beyaz die sordu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 geçmiş olsun ne diyelim.. burun tıkalıyken ağzı fazla meşgul etmemek lazımmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tükürcektin lap diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aynen öölemiş xaty ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tuh ya kurtulamadik senden :P eheh gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Cons said: tükürcektin lap diye ahaha cons yaptın gene yapcaanı koptum ya dedim ya hem kyamadım waffle ıma hem de şimdi cix bi yer hçrt die kusaam olmaz filn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 saol temmuz ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sticky olmalı bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 garbage'nin ilk stickysi bu olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 GARBIÇ AİLESİ OLARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ. pardon caps açık kalmış son olarak nerede yedin waffle ? güzel yerler tavsiye edebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Dostum resim yok mu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 "Waffle öldürüyor!" - Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Werewolf said: "Waffle öldürüyor!" - Hürriyet N-c nin foto albumu icin tiklayin www.hurriyet.com.tr/fotoalbumncfelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 felan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 N-c said: rengin neden beyaz die sordu boğulurken beyaz olan insan var mı? ASD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben hiç yemedim waffle denen şeyi ne ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guards Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şu bir waffle için neler vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bide waffle olsa şimdi muzlu fln :) ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guards Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Çokakıllıadam said: Şu bir waffle için neler vermezdim. sakat bi cümle. her yöne çekilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bende seninki gibi bi ağız olsa yemek yerken ağzımın yarısıyla nefes alırdım, kendini geliştir bu konuda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben hiç waffle yemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 burtonesk said: bende seninki gibi bi ağız olsa yemek yerken ağzımın yarısıyla nefes alırdım, kendini geliştir bu konuda:D asdsa kavgada söylenmez diyorum ve kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cado said: ben hiç waffle yemedim :( büyük kayıp dostum hemen yarın yiyosun ve sonuçlarını buraya yazıyosun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben ne waffle, ne de donut yedim şuana kadar ='/ of ağlayasım geldi yav birden şu vafıl resmini görünce =( yicem biara mutlaka kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar