Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bende eskiden eğitim sisteminin gazıyla klasik bir türk gibi düşünürdüm. (biliyorum bu laf pek hoş durmadı ama başka analatacak şekil bulamadım, doğruya doğru bi yandanda) ama wow'da yunan arkadaşlarım oldu, inanın bana dünya tatlısı insanlar valla. onlarda hıyar var da bizde hiç mi yok sanki?
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Arkadas demis Ispanya macinda ETA bayragi ornegi. Adam acsa anlamam, elin Yunanlisi ne anlasin PKK dan. Normal bir yunan vatandasi hakkinda konusuyorum illaki vardir boyle dunya terorizmine ilgili adamlar. Ayrica kiz arkadasim yunan sayilir, kufur etmeyin sikarim topuklariniza fasdad
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 @Greeny; İsmi Etze mi kızın xD Şunu söylemek isterim, o bayrağı içeri sokmak kolay, bayrağı açana hiç bir seyirci dokunmaz da, umurlarında bile olmaz hatta. Zaten oradakiler o an ona dikkat etmez, etseler de ne olduğunu anlamazlar. Ama oradaki güvenlik görevlileri, polisler vs. o adama müdahale etmeliler, o bayrağın ne olduğunu bilmeliler. Hatta o adamı tutuklayıp Türkiye'ye teslim etmeliler. Tabii bu ütopik bi durum. Yıllarca asalaya bilmemneye destek vermiş, PKK'nın varlığını kendi çıkarları için mükemmel bir fırsat olarak gören bir millet böyle bir şeyi yapmaz. Üstüne sahadan çıkarken birileri cebine paranın kalanını sıkıştırır. Bir de WoW'da dünya tatlısı Yunan arkadaşlarım var demiş birisi, benim de var Yunan arkadaşlarım ama İstanbul'a Konstantinapolis diyorlar inatla, 1500 sene önce fethettiğimiz bir yeri hala kendi toprakları sayıyorlar, bu kadar fanatik yetiştiriliyorlar okullarda.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 deadwoll said: @Greeny; İsmi Etze mi kızın xD Bir de WoW'da dünya tatlısı Yunan arkadaşlarım var demiş birisi, benim de var Yunan arkadaşlarım ama İstanbul'a Konstantinapolis diyorlar inatla, 1500 sene önce fethettiğimiz bir yeri hala kendi toprakları sayıyorlar, bu kadar fanatik yetiştiriliyorlar okullarda. o birisi benim. valla benimkiler Bursayı bile Bursa olarak biliyor.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eheh bizim bi arkadaşda türkçe öğrenmeye kasmıştı bi ara baya da örenmişti girince selam naber napıyoorsun falan diyordu ama biraz noobdu
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 makeitreal said: iki tane çapulcunun yaptığı şeyi bi ülkeye mal etmemeliyiz.. başka söze gerek yok bence.
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 türklerin konstantinopolis kelimesine dilleri dönmediği için istanbul dediklerini biliyor muydunuz?
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 "İ Smirni mana mou keyete" nedemek bilen varmı? maçta yazmışlar.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cicibebe said: türklerin konstantinopolis kelimesine dilleri dönmediği için istanbul dediklerini biliyor muydunuz? istanbul ismi turkiye cumhuriyeti kurulduktan sonra resmen verildi osmanli doneminde kostantiniyye diyorlardi osmanlilarin sehre taktigi isimleri sigdiramayiz heralde millet aklian esen isimle cagiriyor 18. yuzyildan sonra istanbol kullanilmaya baslandi
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Breedan said: "İ Smirni mana mou keyete" nedemek bilen varmı? maçta yazmışlar. İzmir'le ilgili bir şey herhalde,Panio çünkü ilk olarak İzmir'de kurulmuş.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 iSmirni dir o apple in yeni modeli
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bu arada o parantez içindeki ünlem (başlık içinde geçen) ironinin yapılmak istendiği kelimeden sonra kullanılır. yani "Yünanistan'a yakışan(!) hareket" olacaktı. Türkçe'mizi cüzel kullanalım.
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cicibebe said: türklerin konstantinopolis kelimesine dilleri dönmediği için istanbul dediklerini biliyor muydunuz? benim dilim dönüyo her turlu
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 E bizde London'a Londra diyoruz nedir yani
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Aiko said: cicibebe said: türklerin konstantinopolis kelimesine dilleri dönmediği için istanbul dediklerini biliyor muydunuz? benim dilim dönüyo her turlu mesele zamanında ülkenin çoğunluğunu oluşturan köylülerin dilinin dönmemesi, bkz; anarşist-> anarşik moskova-> moskof fransız-> frenk rus-> urus rum-> urum vs. vs.
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aynı mantıkla Atatürk'ün de dili ege demeye dönmüyordu ondan ege için akdeniz diyordu değil mi?
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sen istanbulda fatih 1453 yap kocaman terbiyesizlik olmasın oraya bir iki çapulcu karışmış bayrak açmış terbiyesizlik olsun..oldu anam
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 numberten said: yapıyorlarsada bu krolar yuzunden yapıyorlar iste
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bence 2si aynı değerde değil birinde osmanlı bizansı yenmiş onun hatırlatması diğerinde teröristlerin bayrağı
Öne çıkan mesajlar