Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 başarılı bir danaburnu. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ne varki resimde anlıyamadım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 uzaylı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu yüzde sıfır su barındıran böceklerden.ezince direk yok edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şu dünyada bu kabuklu (Kitin oranı yüksek) böceklerden korktuğum kadar başka birşeyden korkmam heralde. Karafatmayı ezemiyorum bile. Direkt kaçıyorum. Ufak tefek bişey de değilim ama ne biliyim fobim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bunlar bide sacma sapan ucuyorlar havada dengesizce yüzüne gözüne carpıyor ısırıyor kacıyor sokuyor her sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bildiğim kadarıyla kördü bunlar, yazın dedemin tarlasındaki domatezlerin köklerini yer, son baharda da dama çarparlardı uçma çabasında, çok çılgınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bunları ezince çıkan sesten pis haz alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sizin okulun o geniş yeşilliklerinde bol bol vardır zaten, her gün ezersin. adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok geniş ya kayboluyoruz arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 pirens çarls da kaybolmuş diyorlar. hatta bulamamışlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 iğrenç yaa benimde fobim var öldüremem bile.öldürürken çıkan o ses saçlarımı bile havaya kaldırıo ıykkkkkk ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar