Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İstanbul - Isparta seferini yapan Atlas Jet uçağı Keçiborlu yakınlarında düştü.. 49 yolcu 5 mürettebat. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 gecmis olsunda sebep neymis? hangi arada dustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Son dakika haberi olarak geçiyo haber kanallarında. 2 de düşmüş diyorlar. Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/428056.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Adamlar kiralık uçak diye üstüne gidiyor. Kiralık miralık. Niye yükten kalkmaya çalışıyorsun. Bir daha binmeyeceğim işte senin uçağına. Zaten korkuyordum tüylerim ürperdi.. Atlasjet Havayollarının Worldfocustan kiraladığı 4203 sefer sayılı yolcu uçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cok kotu oldum.. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Oy oy allah rahmet eylesin, inşallah kurtulan vardır =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kıbrıs havayolundan alınmış diyorlar. LAN TIRSIYORUM... allah rahmet eylesin... başımız sağolsun. hayat belirtisi yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 atlas jet ceo'su kurtulan yok demiş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ooof of.. çok kötü ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ali kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 49 yolcu 7 murettebat kurtulan yok.. THK pilotu olmam nedeniyle bir cok pilotu fln tanirim ve boktan olay su ki 4 kisi tanidik cikti sabah sabah ic acici bi haber...off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ölenlerin ailesine sabır dilerim, başları sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ya ben anlamadım sanırım sabah sabah düşme sebebi neymiş? Güzel güzel inişe geçmişler falan sonra birden yok olmuş ama arızanın ne olduğunu falan yazmıyor? Korkunç bişi ya bu =/ ama 1994 model uçağın havada ne işi var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ucaklarin cogu inis ve kalkis sirasinda duser zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sebebini daha bilmiyorlar herşey normaldi falan filan diyorlar bakalım.. onur aira zaten güvenmiyordum tekeri mekeri yandı jaberleri çıkıyordu şimdi atlas jette gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İniiş ve kakış en riskli durum bir uçak için diye biliyorum. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 allah rahmet eylesin,ailelerine sabir versin allah.yazik ya cok yazik yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Çok üzüldüm, kaybettiklerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum allah sabır versin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ucagi ucarmak dgeil indirmek kaldirmak zor syeir halindeki ucagi flight simulator dan biraz calisan adam bile kullaniyor gorduk bunu onemli olan kalkis ve inis ki inis en risklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ölenlerin yakınlarına Allah sabır versin, başımız sağolsun. Ama 2005 yılında bu uçakların bakımsız olduğu yazılmış. Uyarılar yapılmış ama, pek sallayan olmamış sanırsam. Eğer bakımsızlıktan düştüyse, yani en azından bununla bağlantısı varsa, bütün suçlu konuyla ilgilenmesi gereken insanların ilgilenmemesi bu sonuçları doğurmuş olabilir. Düşüş nedeni ortaya çıksa ve nedenin bakımsızlıktan uçağın düştüğü söylense bile, işini yapması gereken yöneticilerin vicdan azabı duyacaklarını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Babamın 2 arkadaşı da uçaktaymış yaa. Ben de tanıyordum hatta :( Yolcular arasında birkaç bilim adamı da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ölenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Sabah sabah hakkatten kalmak için kötü bir haber oldu benim içinde. Tanıdık falan yokmuş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar