Gimli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Evet arkadaslar, yeni radyo çizelgesinin yapılmasıyla beraber, bölümümüze ait bir radyo programı yapmayı planlıyoruz. Bu programdan bekleyeceğiniz/önerebileceğiniz içerik nedir ne değildir burada önerilerinizi bekleyecek ve duyurularımızı yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tek program olmasın. belirli bir gruba ayrılmış olan programlar olabilir. diyelim ki grup dream theater. kronolojik olarak hem o grubun hikayesi anlatılsın, hem şarkıları çalınsın, hemde elemanların solo çalışmalarına yer verilsin. ikinci olarak, sohbet programı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 biz antimodesle birlikte haftalık elektronik müzik programı düşünüyoruz uygun görülürse. yani güncel olacak, sadece yeni çıkan parçalar çalınacak ve son haberler verilecek vs. arada tribute vari şeyler de yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Lethious said: tek program olmasın. belirli bir gruba ayrılmış olan programlar olabilir. diyelim ki grup dream theater. kronolojik olarak hem o grubun hikayesi anlatılsın, hem şarkıları çalınsın, hemde elemanların solo çalışmalarına yer verilsin. ikinci olarak, sohbet programı olabilir. ben benzer bir program yapmayı düşünüyordum?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Gilean said: biz antimodesle birlikte haftalık elektronik müzik programı düşünüyoruz uygun görülürse. yani güncel olacak, sadece yeni çıkan parçalar çalınacak ve son haberler verilecek vs. arada tribute vari şeyler de yapılabilir parcalari cdye cek bana getir ben de mixleyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Birbirini sevmeyen ya da ayar vermek isteyen patiler skypecast araciligi ile programa katilsin, millet birbirine laflar hazirlasin, ayar versin, tartisma donsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QemaL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 banada cumartesi aksam 9-12 arasını ayırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben bunları biliyor musunuz tarzı bir program düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Güzel fikir bence kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Fazla bilinmeyen ama gerçekten çok iyi sounda ve müziğe sahip gruplar veya şahısların tanıtıldığı programlar olursa çok iyi olur müzik kültürümüzün gelişmesi açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tamam dela yaparız ööle bişi..hata bi kadın sesiyle mix by dela fln ehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 MrLevie said: Lethious said: tek program olmasın. belirli bir gruba ayrılmış olan programlar olabilir. diyelim ki grup dream theater. kronolojik olarak hem o grubun hikayesi anlatılsın, hem şarkıları çalınsın, hemde elemanların solo çalışmalarına yer verilsin. ikinci olarak, sohbet programı olabilir. ben benzer bir program yapmayı düşünüyordum?:( ben daha uzun süredir düşünüyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Benzer bi programı ben "blues" teması altında her hafta yapmıstım zamanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mesela "metal from finland" diye bi program yaptim ben 2 defa işte ikisinde de finlandiyadan cikmis guzel gruplarin değişik sarkilarini calmaya calistim falan. bu tarz bişeyler de guzel olabilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 haydaa alişan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Lethious said: ben daha uzun süredir düşünüyordum :P ben radyoya ara vermeden önce başlamıştım programa?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 tamam pes ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Gimli said: Benzer bi programı ben "blues" teması altında her hafta yapmıstım zamanında :P hayranıydım abi programın yapsan yine dinlerim yine dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 triphop, downtempo, house, acid jaz falan gibi içerikli bi program isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bir beste yarışması yapıp radyodan yayınlanabilir hepsi. Sonrada dinleyenler oy verir felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Beste yarışması karalama defterine göre gündemde :) haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben daha çok .exe bişi sanmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oneri: patide grubu olan, çalişmasi olan arkadaslar bana kendi parcalarini ulaştirirlarsa yayınımda calabilirim, belki faydasi olur tanınmalarinda dinlenmelerinde =) simdilik elimde sadce wendigonun summerflame eyes ve solonorun grubu makrodalganin sarkilari var ama yeterince sarki toplarsam sadece bunun uzerine bile yayın yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 gitarı olan arkadaşlar canlı müzik de sunabilir bizlere, açıkçası ben çalabilsem yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 @robinson yanlış hatırlamıyosam taa fii tarihinde diabla wendigo böyle bişey yapmıştı , süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar