Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marx Obur Tarafta


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Simdi Marx olmus, obur tarafa gitmis. E tabi cehennemde haliyle...

Neyse bunlar inanmayanlar olarak eziyet cekiyorlar ama Marx durumdan rahatsiz, yavas yavas calismalara basliyor iste kitaplar yaziyor, cehennemdekileri orgutluyor falan, en sonunda bas kaldiriyor cehennemde eziyet cekmekte olanlar. Iste diyorlar "Cennette millet derelerden sarap iciyo hurilerle twister oynuyo, biz burada zebanilerden baska kimsenin yuzunu gormuyoruz, tum gun yaniyoruz, biz de hakkimizi isteriz". Zebaniler yatistiramiyorlar olayi, melekler falan da caresiz kaliyo, artik bakiyorlar boyle olmucak, gidiyolar durumu Allah'a anlatiyorlar. Allah dinliyo, bakiyo is altindan kalkilir gibi degil, "Iyi tamam atin su herifi cennete" diyor.

Marx geciyor cennete, bi sure geciyor aklina cehennemdeki arkadaslari geliyor. Dert oluyo tabi adama onlar orada eziyet cekerken kendisi cennette sefa yapiyo falan, bu sefer cennette organizasyonlara basliyor, oradakilere cennettekilerin durumunu anlatiyor. Bi muddet sonra bu sefer yine Marx liderliginde bu sefer cennetten cok buyuk tepki geliyor, iste diyorlar hepimiz insaniz, kardesiz, onlar orada eziyet cekerken biz burada nasil egleniriz vs. Cehennemdekinden de buyuk tepki geliyor cennetten, melekler sokta napicaz ne edicez kara kara dusunuyorlar. En son tekrar Allah'a gidiyorlar baktilar baska care yok. Ya Allah'im diyorlar, bu herif yine birbirine katti ortaligi. Allah'in da sabri tasiyor, diyor "Gonderin lan sunu bana bi hesap versin bakalim".

Melekler yolluyorlar Marx'i Allah'in makamina, sonra basliyorlar kapisinda beklemeye. 1 saat geciyor ses yok, 2 saat geciyor ses yok, 3 saat ses yok falan, meraklaniyorlar tabi iyice. 8 saat sonra kapi aciliyor, melekler hemen ususuyor tabi oraya, soruyorlar hemen "Allah'im noldu nedir karariniz?". Allah cevap veriyor: "Ne Allah'i arkadaslar hepimiz esitiz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...