Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-iş ilanı- deşifre yapabilenler aranıyor

zydar

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar. Çalıştığım dergi firmasında her ay 50 sat üzeri toplantı kayıtları gelmekte. Ses kaydı olarak.

Bu kayıtları 1 hafta önce üstüme aldım extra iş olarak. Boş zamanlarımda yaparım diye düşünüyordum fakat çok fazla vakit lazım ve bana yardımcı olucak arkadaşlara ihtiyacım var.

Deşifre denilen olay ses kaydında bulunan tüm seslerin ( çevre ve muhabbetler dışında) yazıya dökülmesidir. Bende bu yazının ilk halini alıp, adam haline sokuyorum. sonrada teslim ediyorum firma yada kuruluşa.

Deşifrelerin saat başı ücreti ortalama 20-40 ytl arası değişiyor. İşi gücü olmayan, evde sıkılan, hızlı yazı yazabilen ve para kazanmak isteyen sevgili pati kardeşlerimden 3-4 kişiyi bu iş imkanını sunuyorum. Yaptığınız dakikalara göre parayı hesaplayıp sizlerin hesabınıza işi devralıp kontrol ettikten sonra havale yapıcam. yada elden verebilirm. Tüm sorularınızı bekliyorum. Şehir yada ülke fark etmez anladığınız üzere.

Nasılsa evinizde bilgisayarınızda yapıcaksınız bu işi. Taleplerinizi özel mesajdan yapabilrisniz. Sorularınıza burda yanıt verelimki başka insanlar sürekli aynı sorularla gelmesin burdan alsınlar cevaplarını.
Şu an c.tesi akşamı teslim edilmek üzere 8 saatlik deşifre kaydım var. Saat başı 25ytl veriyorum.

Bekliyorum sevgili patiler.
Sosyal ağlarda paylaş

heh arkadaşlar yaklaşık 25 kişi başvurmuş =)

2 pati kardşeimiz çalışıyorlardı 1 i yapamadı. şuanda 3 kişi alıcam başvuran arkadaşlara özel mesaj yolladım. ban aulaşırlarsa enkısa zamanda konuşalım. kontenjan sınırlı çabuk olsunlar (:

Gizlilik anlaşması yok. gizli tutulucak birşey değil çünkü. bundan sonrakiler için olur olmaz orasını bilemem. ama bu halka açık bir sempozyum deşifresi hocam =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben yapabilirim inanılmaz derecede hızlı yazdığım için pek bir sorun olacağını tahmin etmiyorum :) [12 parmak kullanıyorum :F]
neyse şaka bi yana harbiden 30dk lık ya da 1 saatlik kısmı gönder istiyorsan ya da daha kısa bi bölüm birbirimizi denemiş oluruz ben bakarım yapabiliyor muyum sen bakarsın aradığın şey mi beğenir misin işine yarar mı vs neyse msn mail fln atıyorum özelden haber bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar :)

atlamayın hemen bence.Bende yaptım bu işi.3 cd lik bir Konferans'ı cd ye döktüm.

Konusanlar mikrofona yaklaşmaz,ilginc ilginc kelimeler sarf ederler...

Pause,play,pause,play... bi sayfa yazarsınız, daha 5.dakikadasınızdır xD anlamazsınız ne dedigini geri sar falan ıyyy ^^

Çıldırmıştım.Klavyemde hızlıdır yani.

3 CD(3x70dk~) ye,150 YTL aldım. ama bence bu paraya yapılmazdı.

Klavye hızıyla bi alakası yok işin. Dinliyorsun 5 sn yazıyorsun. 5sn dinle, yaz, Dinle yaz...

Sabır lazım.hep aynı randımanla yazılmıyor.70 dk yı ben 8-9 saatte bitirmiştim.

bide konusma yazıya dökülünce anlamsızlaşabiliyor. Toparlamak gerekiyor ne dedigini falan.

zydar adam bulamasın diye sölemiyorum bunu.Bilin öle alın işi :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu işe giremeyen ya da girmek istemeyen arkadaşlara tavsiyem; çeviri işine girin 1 senede çevre edini sonra sayfası 15-20 sayfaya çeviri yapın. 1 ayda 100 sayfalık bir kullanım kılavuzu bitirip 2 milyar alabilirsiniz test edilip onaylanmıştır. ama tabi bu işte parayı alabilme garantisi açısından tanıdık bulmak en iyisi. Ama sayfa başına 4 milyon veririm deyip prospektür çevirtmeye çalışan sömürgeciler çok bu işte, adam gibi hakkını verenler samanlıkta iğne aramak gibi. O yüzden tanıdık bulmak da fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...