deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Elften rogue olmaz, çok gay duruyorlar. Orcların da male'leri eşkiya gibi duruyor tier setlerle xD Trolllerin tek kötü yanı koca ayaklı olmaları, yoksa çok şekiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 işte orcların olayı o zaten, eşkiya gibi durmaları, adeta bir assassin gibi duruyorlar :) undeadler daha ziyade hitmane benziyor. takım elbise giydir bir de, tam olsun :P o değil de blood elfin neresi gay be. hadi night elfleri anladık da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dwarfda tavsiye ederiz, basarsın stoneskini , ardından vanish ohhh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 blood elf ten ne köy olur ne kasaba, bi paladinlerine karşı şevkatim var o da mecburen blood elf seçtikleri için. O kadar çok ama o kadar çoklar ki, night elf'lerden daha sinirler.. aç undead'ini hiç çoktan kafan rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Blood elf açtım, hayatımın hatası. Undead açıp fear atanlara lol çekicektim. Arcane torren yalan. 2 sn silence'ın bir saniyesi zaten global CD'de geçiyor. Go go Undead. Ayrıca Undead'e ne dersen de, emo'yla uzaktan yakından alakaları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 okadar acımasız olma kick cd de iken ilaç gibi geliyor bide tabi enerji veriyor ki o boyutu hep gözardı ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mana tap stackleyip basıyorsun arcane torrent'i energy geliyor. Global cooldown'ı uzun olan skill'ler hep korkutuyor beni, yararından çok zararı dokunuyor çok sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar