Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 General channelda duydum demin, herkesi ilgilendriği için buraya açtım. bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Şimdi kestikleri kabloları tamir ediyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Absolut said: Şimdi kestikleri kabloları tamir ediyorlar :) babam bunu söylediğimde "hepsi patronların yalanları!!11" dedi :D edit:yani işçilerin kablo koğardıkları konusunda öyle dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 alayına fazla mesai yazmışlar ama 100 milyon ytl çıkana kadar çalış babam çalış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 belli değilmi bittiği grevin?internet yavaşladı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bittigi gibi geldi internetim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hakkeden grew bitti net yawasladı ben grewdeki hallerinden menmundum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sabah gazetede haber vardı borsanın fıberoptık kabloları kopmus calısanlar taseron fırma ıscılerıne ızın vermemıs tamır etmelerı ıcın borsa gec acılmıs edt:kaynak gostermeyı unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kablolar koparıldı ama çıkan haberlerin neredeyse tamamı yalandı.O ilk günlerde gaza gelmiş 2-3 cahilin çıkardığı olaydı,savcılıkta onayladı bunu. Şimdi ilk iş tüm arızalar bitirilecek ki bu da büyük zaman istiyor.Aylık arızalar şuan sistemde vs. sonra yeni müşteriler alınacak,şikayetlere gidecek vs. vs. 2 ay zar zor toparlanır. Yönetim yaptı bunu da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Masakari said: sabah gazetede haber vardı borsanın fıberoptık kabloları kopmus calısanlar taseron fırma ıscılerıne ızın vermemıs tamır etmelerı ıcın borsa gec acılmıs ve borsa geç açıldığı için nasıl bir zarar varmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Alayını kovmaları gerekirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 dün 2 dakikaık yütüp vidyosu 15 dakikada yüklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Masakari said: sabah gazetede haber vardı borsanın fıberoptık kabloları kopmus calısanlar taseron fırma ıscılerıne ızın vermemıs tamır etmelerı ıcın borsa gec acılmıs edt:kaynak gostermeyı unutmusum Taşeronların çalışması kanuna aykırı ama hsdfhad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nasi yonetim yapti ? isci kesiminin bana karsi isyan cikarmaya(resmen yaptiklari isyandir) ne hakki var ? ben olsaydim sayet yonetimde, hepsini defedip yerine ayni maasla calisacak muhendis-isletmeci vs alirdim, ki o beyanati yapti bir ara turk telekom yonetimi(annem turk telekom'da yonetim kadrosunda bir ilde) ilkokul mezunlarina ekmek vermek zorunda degiliz, 40 sene boyunca calisip ortaokul ve lise'yi disaridan bitirmeye yeltenmedikleri icin, rahata hazira iyi alistiklari icin bu yastan sonra ac kalmaya da haklari var. defolsun gitsinler, toplum bu tip basit yapili memur zihniyetli insanlardan oturu ilerlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bakalım daha önceki tartışmalarda dendiği gibi işten çıkarılmalar olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sonunda wirelessi alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hepsine toplu dava açar maaşlerından grev süresinceki halkın ve devletin zararını keserdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben olsam hepsini kovardım aç kalsın çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Emekçinin Grev hakkını elinden alıyorsunuz zaten birde üstüne adamları asın bari. Ya TÜrk Telekom'dan kuruluş olarak nefret ediyorsunuz onu anladık çalışanların ne suçu var? TT'yi türkiye'de tekel olarak koruyan hükümet masum, tekel konumundan yararlanarak milleti kazıklayan ve yatırım yaparken cebinde akrep varmış gibi davranan TT yönetimi masum bir işçiler mi suçlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ombakkombak said: Emekçinin Grev hakkını elinden alıyorsunuz zaten birde üstüne adamları asın bari. Ya TÜrk Telekom'dan kuruluş olarak nefret ediyorsunuz onu anladık çalışanların ne suçu var? TT'yi türkiye'de tekel olarak koruyan hükümet masum, tekel konumundan yararlanarak milleti kazıklayan ve yatırım yaparken cebinde akrep varmış gibi davranan TT yönetimi masum bir işçiler mi suçlu? grev yapsınlar yapsınlarda kablo kesmekle, zarar vermekle grev yapıcaklarsa oooo işimiz var. Tedaş grev yapsa elektriksiz mi kalıcaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ombakkombak said: Emekçinin Grev hakkını elinden alıyorsunuz zaten birde üstüne adamları asın bari. Ya TÜrk Telekom'dan kuruluş olarak nefret ediyorsunuz onu anladık çalışanların ne suçu var? TT'yi türkiye'de tekel olarak koruyan hükümet masum, tekel konumundan yararlanarak milleti kazıklayan ve yatırım yaparken cebinde akrep varmış gibi davranan TT yönetimi masum bir işçiler mi suçlu? hükümetler olucak heralde. varmı korumayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sendika açıkladı kablo kesme falan yalan diye delilleriyle gösterdi ama Tayo medyası göstermedi. Eğer biri kablo kesmişse ve biliyorlarsa tutuklasınlar kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 o değilde, internet gerçekten yavaşladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Uzunca bir aradan sonra bir grevi işçilerin kazandığını görmek çok güzel. Salak medya sendika geri adım attı filan diyor ama grev öncesi görüşmelerde ne sunulduysa hepsi alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar