Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk telekon grevi bitti mi?

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Kablolar koparıldı ama çıkan haberlerin neredeyse tamamı yalandı.O ilk günlerde gaza gelmiş 2-3 cahilin çıkardığı olaydı,savcılıkta onayladı bunu.

Şimdi ilk iş tüm arızalar bitirilecek ki bu da büyük zaman istiyor.Aylık arızalar şuan sistemde vs. sonra yeni müşteriler alınacak,şikayetlere gidecek vs. vs. 2 ay zar zor toparlanır.

Yönetim yaptı bunu da,
Sosyal ağlarda paylaş

nasi yonetim yapti ? isci kesiminin bana karsi isyan cikarmaya(resmen yaptiklari isyandir) ne hakki var ?

ben olsaydim sayet yonetimde, hepsini defedip yerine ayni maasla calisacak muhendis-isletmeci vs alirdim, ki o beyanati yapti bir ara turk telekom yonetimi(annem turk telekom'da yonetim kadrosunda bir ilde)

ilkokul mezunlarina ekmek vermek zorunda degiliz, 40 sene boyunca calisip ortaokul ve lise'yi disaridan bitirmeye yeltenmedikleri icin, rahata hazira iyi alistiklari icin bu yastan sonra ac kalmaya da haklari var.

defolsun gitsinler, toplum bu tip basit yapili memur zihniyetli insanlardan oturu ilerlemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Emekçinin Grev hakkını elinden alıyorsunuz zaten birde üstüne adamları asın bari. Ya TÜrk Telekom'dan kuruluş olarak nefret ediyorsunuz onu anladık çalışanların ne suçu var? TT'yi türkiye'de tekel olarak koruyan hükümet masum, tekel konumundan yararlanarak milleti kazıklayan ve yatırım yaparken cebinde akrep varmış gibi davranan TT yönetimi masum bir işçiler mi suçlu?
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Emekçinin Grev hakkını elinden alıyorsunuz zaten birde üstüne adamları asın bari. Ya TÜrk Telekom'dan kuruluş olarak nefret ediyorsunuz onu anladık çalışanların ne suçu var? TT'yi türkiye'de tekel olarak koruyan hükümet masum, tekel konumundan yararlanarak milleti kazıklayan ve yatırım yaparken cebinde akrep varmış gibi davranan TT yönetimi masum bir işçiler mi suçlu?

grev yapsınlar yapsınlarda kablo kesmekle, zarar vermekle grev yapıcaklarsa oooo işimiz var. Tedaş grev yapsa elektriksiz mi kalıcaz o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:

hükümetler olucak heralde. varmı korumayan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...