Elemires Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bir Artvinli olarak koymak istedim ... Malzemelerimiz: Trabzon peyniri 500 gr. Sanırım 50gr un (6 çorba kaşığı koyuom ben işte ne kadar edio bilmiom) Tereyağı 100 gr. YAPILIŞI: Unu tereyağı ile yakmadan iyice kavurun. Trabzon peyniri ufaladıktan sonra ekleyip sürekli karıştırarak eritin. Peynir tamamen eriyince 1,5 su bardağı suyu yavaş yavaş karıştırarak ekleyin. Garip bi muhallebi kıvamı alacak sonra.Sıcak sıcak servis yapın. Özellikle mısır ekmeği ile yenmesi tavsiye edilen kuymağa, dileğinize göre son anda çırpılmış yumurta ilave edebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ziron bir kuymak iki. Kesinikle en kral yemeklerdir. Sviyorum karadenizli olmayı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İsteyenler başka peynirlerde ekliyerek kendi lezzetlerini yaratabilirler. Her pazar erken kalkmamın nedeni bu meret bayılıyorum::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bir karadeniz turunun vazgeçilmezi mıhlama. garanti kilo alırım diye dönmüştüm her sabah her sabah mıhlama diye ki kilo vermişim. Sadece bana böyle bir etkisi mi var anlamadım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 guden said: İsteyenler başka peynirlerde ekliyerek kendi lezzetlerini yaratabilirler. Her pazar erken kalkmamın nedeni bu meret bayılıyorum::o aynen her pazar sabahı mutlaka yerim.Herkesede tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Off ozledim ya. Ne yerdim bi zamanlar kuymak.Kasarli falanda guzel oluyodu baya. Eline saglik.Yalniz resimde isteriz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Fotoğraf makinem ıspartada kaldı ya pazartesi döncem o akşam resimli anlatırım yapılışını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bi de kaşarlı mantarlı bi yiyeceği var karadenizin güveçte böyle Allaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bikere görmüştümde gözüme çok yağlı gelmişti:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 şehremini fasulide yedim ilk defa süper bişey geldi ama 5dk içinde tüketmezsen bok oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kuymak = omlet kuymak - kafkasça bi kelime / özbekler tarafından da kullanılır. * EkşiSözlük gibi hissettim kendimi nedense [signature] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 signature ne abi eskiye mi özendin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yalnız rep+ötesi. merak ediyodum deliler gibi karadeniz turu yapmıştım seneler önce yemiştim çıldırmıştım falan. bu trabzon peyniri nerede bulabiliriz istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yanlız onun birde yumurta ile yapılanı vardır oda muhlama diye geçer, biraz daha sulu bırakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 elemanın teki yurtta yaptı kuymak abi yok böyle bir koku ya abi o nasıl birşeydir ya :=) kimse kusura bakmasın. sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mısır unu olcak o un o bir ikincisi koleti peynişri olcak kokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar