GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 annem hep yakınırdı oğlum doğru düzgün giyin falan diye (emo tarzı giyiniyorum algılamayın) hep bana rahat gelen şeyler giyerim üstümdekiler uyumlu oldumu olmadımı diye de bakmam pantolonlarımda hep boldu napim rahat olsun bel altım istiyorum suçmu! annem bana düşük bel dar bi pantolon almış denedim bel için ayrılmış yarım karış biyeri var boxer da bi yerde büzüşüyo rahat durmuyo giymem ben bunu dedim evde kıyamet koptu suçlumuyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bence değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bir baska insana giyecek birsey almak sacma birsey zaten, herkes kendisi ne istiyorsa onu alsin. ve evet sen haklisin edik: ayrica o boxer olayi, "boxerin tanga olmasi"dir ve igrenc bisidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 istediğini giymekte özgürsün,aile çok karışır ama aldırma onlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yaş 18-19 filansa al ipleri eline. Olmaz böle filan de =) Ben öyle yaptim artik "ne halin varsa gor" modundalar bizimkinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 rahat edemem anne + beğenmediysen değiştirirsin, haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Zamanı gelince daraltırlar merak etme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bone model two. emo gıyınmek nedir. acıklarmısın? siyah ve mor gıyınmek pembe gıyınmek emolukmudur? dar giyinip vans gıymekdemı emoluktur illa topicmi accaz alın delikanlılıgızı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 imodan kastettiği o değil galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mike said: bone model two. illa topicmi accaz alın delikanlılıgızı diye. siz de illa topic actircaksiniz alin bone'unuzu diye bone kaka bone pis bone loser yeter artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kaç para aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 emo tarzı giyiniş nası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Llama said: emo tarzı giyiniş nası oluyor hakkatten bende merak ettim ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mike said: bone model two. emo gıyınmek nedir. acıklarmısın? siyah ve mor gıyınmek pembe gıyınmek emolukmudur? dar giyinip vans gıymekdemı emoluktur illa topicmi accaz alın delikanlılıgızı diye. Of, sırf laf sokmak için şöyle mesajlar atmıyor musunuz, bayıyorsunuz adamı ya. Konuyu açan arkadaşa gelince, bir noktadan sonra alışıyorlar, uğraşmayı bırakıyorlar. Sen giyin kafana göre, arkasında dur seçiminin, bir yere kadar laf ederler sonra kabullenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Emo örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 emo değil iğrenç bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Emo = Emotional = Duygusal patlama yaşayan genç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Kadın düşünüp almış "ben giymem bunu" diyince tabi kaba olarak algılamıştır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 rahat etmiyorsam giymem anne, rahat etmiyorsam giymem! ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ondokuzum yirmiye gircez kısmetse 8 aya =D sdfsdf ya doğduğumdan beri bu böyle niye anneler böyle -oğlum kalın giyin hava soğuk -anne üşümüyorum -üşürsün -dün de öyle dedin üşümedim -olsun sen biy gibi tamam bizim için her şey de ne bileyim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 e gayet düzgün giyiniş o resim? benmı sırf laf sokmak ıcın kasıyorum? Asteroh, sen kendinde değilsin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Hey dostum sen kendinde değilsin o lanet kafanı topla pislik herif.Canın cehenneme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mike said: Asteroh, sen kendinde değilsin dostum. dostum, cok coolsun, ayardan ayara kosuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bana hiç karışmadılar. keşke karışsalarmış zamanında diyorum şimdi. rahat rahat diye diye yaz kış şort tişörtle geziyorum. tırt bi tipim var lan. boluya gitmiştim, milletin karda götü donuyodu yine şortla geziyodum. taş falan attılar sigit diye. ciddiyim çok tırtım sdf. aynı şortu giyiyorum bi de paso. 5 yıldır. bu rahatlıkta bişey daha görmedim hayatımda ben. binlerce şort denedim bu rahatlığı bulamadım. pis sayılırım. yıkıyorum arada şortu ama. gidiyim ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kekeme oldum..te te tememmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar