Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rahat etmiyosam giymem!

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

annem hep yakınırdı oğlum doğru düzgün giyin falan diye (emo tarzı giyiniyorum algılamayın) hep bana rahat gelen şeyler giyerim üstümdekiler uyumlu oldumu olmadımı diye de bakmam pantolonlarımda hep boldu napim rahat olsun bel altım istiyorum suçmu!

annem bana düşük bel dar bi pantolon almış denedim bel için ayrılmış yarım karış biyeri var boxer da bi yerde büzüşüyo rahat durmuyo giymem ben bunu dedim evde kıyamet koptu
suçlumuyum!
Sosyal ağlarda paylaş

Mike said:
bone model two.

emo gıyınmek nedir.
acıklarmısın?
siyah ve mor gıyınmek pembe gıyınmek emolukmudur?
dar giyinip vans gıymekdemı emoluktur
illa topicmi accaz alın delikanlılıgızı diye.

Of, sırf laf sokmak için şöyle mesajlar atmıyor musunuz, bayıyorsunuz adamı ya.

Konuyu açan arkadaşa gelince, bir noktadan sonra alışıyorlar, uğraşmayı bırakıyorlar. Sen giyin kafana göre, arkasında dur seçiminin, bir yere kadar laf ederler sonra kabullenirler.
Sosyal ağlarda paylaş

bana hiç karışmadılar. keşke karışsalarmış zamanında diyorum şimdi. rahat rahat diye diye yaz kış şort tişörtle geziyorum. tırt bi tipim var lan. boluya gitmiştim, milletin karda götü donuyodu yine şortla geziyodum. taş falan attılar sigit diye. ciddiyim çok tırtım sdf. aynı şortu giyiyorum bi de paso. 5 yıldır. bu rahatlıkta bişey daha görmedim hayatımda ben. binlerce şort denedim bu rahatlığı bulamadım. pis sayılırım. yıkıyorum arada şortu ama. gidiyim ben artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...