Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Laptop'ta iki harddisk var, 2x250 GB şeklinde. İlki C, diğeri D. İlkinci Windows yüklü, Programlar felan var. İkincisi boş, Download için kullanıyordum. Vista'yı kullanıp D'yi 200 GB'a indirdim ve geri kalan 25-30 gb gibi kısmı ise Linux kurmak için ayırdım. En son bilgisayarı kullandığımda gayet güzel çalışıyordu D klasorü. Browserda felan download ettiğimde normal bir şekilde D'ye kaydediyordu. Bilgisayarı kapatmadım, Ankara'ya gittim geldim, bilgisayar hala açık olmasına rağmen D'nin uçtuğunu gördüm. İkinci harddiskim gidik, yok, kayboldu. Aygıt yöneticisine baktım donanımlar arasında tek harddisk gözüküyor. Yönetimsel araçlar - Disk yönetimi'ne baktım, orda da D ve G diye ayırdığım harddisk gözükmüyor. Hani masaüstü pc kullanıyor olsam, harddiskin kablosu çıkmış olabilir diyecem ama laptopta öyle bir ihtimal de yok. Ne olmuş olabilir bu harddiske? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Disk yönetiminde de görünmüyorsa donanımsal bir sorun olabilir. Partition Magic tarzı bir programla bi daha bak bence. Hoş oda disk yönetiminin yaptığını yapıyor ama umut işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 iki harddisk mi var iki partition mı var? partitiondır o. durup dururken bir tanesinin gitmesi bana virus gibi birşeyin o bölümü sildiği fikrinden başka bir fikir getirmiyor. ha sadece mbr tabledan silmiştir, datalar duruyordur, sen güzel bi recovery programı ayarlamaya bak bance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 iki partition değil direk iki fiziksel harddisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 teorim hala geçerli, elektrik geliyo mu? donanım olarak görüyomu bilgisayar harddiski? harbiden kablosu da oynamış olabilir fiziksel iki harddisk ise. ha, 2. harddisk nası sığdı alete orayı merak etmedim değil tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 17" laptop'lara neler sığmıyor ki. SLI 8600 kartla çalışanlar bile varken, iki harddisk bir şey olmasa gerek. Zaten laptop harddisk'leri 3 parmak bir şey. :p Bios amca ne diyor bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mirage said: Bios amca ne diyor bu işe? mirage guzel bir noktaya parmak basmis, biosta sorun yoksa donanim yoneticisinden cozebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar