BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 prudent o 5 dk gecen diyaloglardan ornek alabilirmiyim :D
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 geçen boğazda gördüm. balık yemeye gelmiş. iyiyim falan diyor ama biraz kızmış paticike. dalga konusu yapmayın beni dedi.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Emrederler kral hazretlerimiz :D kapatalım gidelim hatta paticiki >:D<
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 BullDoG said: prudent o 5 dk gecen diyaloglardan ornek alabilirmiyim :D gülmekle geçti genelde :D ama ercik çok ciddiydi -düzgün kamera bulalım -haftasonu kız ayarlayın gezelim -taç bulalım -adam gibi senaryo yazıp video çekelim -videolar için fikrim kalmadı fikir verin ama bi telefon görüşmemiz vardı imbaydı adam dövcez sandı sefhj. -ercan sen nerdesin? +yeşilyurttayım işte şurası burası (anlattığı yer yeşilyurt değil bozyakanın öteki ucunda adam sdfjlkh) -alalım seni +ne zaman -hemen şimdi, 4 kişiyiz +iyi biz de 5 kişiyiz gelin alın ama adam tek kişi. sdfjh
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ahahahhahaahha korkutmayın olm adamı ahahahhaha
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ahahahahahahahah da dövmedinizmi :D
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 "Kız ayarların gezelim" nedir abi peki :D
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 thelegbra said: heckır. http://www.youtube.com/watch?v=Gv564btQI7oibneye bak basın açıklaması yapıyor ya :D:D:D
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 pru şu adamı kaçırmayın ne olur video valan çekin lan, ben izmirde olsam gönüllü üstlenicem bu görevi sdafdsa.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 lucy,elin hıyarına neden ibne diyosun?ayıp değilmi :D
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bittimi yokmu bi video bilmem ne bu konuda böyle kapandı mı bi efsane dahamı sona erdi(:P) ercik kral nerdesin ses ver :D
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bu adam düzelir mi sizce? çok üzücü aslında yahu ): ercik bunu okuyosan git geri ana babanın yanına falan ne biliyim
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ercik-proggorp-dev Devoçi: abi biz konuya giriyoruz hemen Devoçi: hayranınız senin rainbow : eyvalah rainbow : kardeşlerim proggorp: kral sensin abi rainbow : en çok hangi videomu izlediniz proggorp: seni anlamıyolar ama yalnız değilsin bizler varız Devoçi: patide çok dalga geçmişler ama ayıp abi. yepyeni bir internet efsanesi oldun bence rainbow : ama byeaza çıkamadık Devoçi: çıkarsın abi yakında Devoçi: daha bomba bi vidyo lazım proggorp: abi aslında o dans vidyosuyla çıkardın proggorp: aslında bütün videolar birbirinden şahane rainbow : güldünüzo vvarmı rainbow : hiç rainbow : komik olan Devoçi: abi ufo güzel bence rainbow : proggorp: abi videolarını izlerken normal insanlara ait duygu dağarcıklarını aşıyoruz proggorp: acaip bi psikoza sokuyosun bizi proggorp: gülmektir proggorp: ağlamaktır proggorp: aştık bunları yani proggorp: farklı bi tatsın abi sen rainbow : sağolasın Devoçi: umut sarıkaya gibisin abi Devoçi: halktan bişey yani proggorp: izmire gelmişsin abi proggorp: öyle duyduk rainbow : izmirdeyim rainbow : zaten proggorp: vay abime benim rainbow : nerdewsiniz rainbow : gelim rainbow : semtinize rainbow : gezelim rainbow : videoda çekerzi rainbow : kral izmirde rainbow : proggorp: rainbow : bakın evlatlarım rainbow : bu izmirin eshot kulesi rainbow : burasıda kordon rainbow : felan proggorp: süper olur abi proggorp: ne zamana kadar izmirdesin? rainbow : vala rainbow : yarın ayrılıcam rainbow : proggorp: yapma be kral rainbow : 2 hafta yeter demi proggorp: olmadı bak rainbow : hangi semtesiniz rainbow : siz proggorp: karşıyaka rainbow : vapura binim geçimi proggorp: dershane falan var benim proggorp: yılbaşı telaşı şimdi buluşamayız abi Devoçi: ben karıya gidicem benden ümit beklemeyin bugün rainbow : karıyamı proggorp: devoçi ercik müridi olmanın gereklerini yerine getiriyor proggorp: abi buluşamasak da Devoçi: karıya dediysem tabi o anlamda değil dalga geçiyorum Devoçi: aşk sevgi güzel şeyler bunlar proggorp: bi videonda bize selam göndersen proggorp: olmaz mı abi? rainbow : selam rainbow : yaşlar kaçtı rainbow : sizin proggorp: 17 benim Devoçi: sanki benim 12 ak Devoçi: yaşıtız arkadaşla rainbow : hım rainbow : nere gotürücen kızı rainbow : davoçi Devoçi: bizim evde takılıcaz ya rainbow : evemi atcan rainbow : Devoçi: eve atmıcam abi, evde takılıcaz rainbow : hı kız kaç yaşında Devoçi: bi yaş küçük proggorp: yakışıyo mu delikanlıya rainbow : hım rainbow : bastınmı rainbow : hiç rainbow konuşmadan ayrıldı.
Dev Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bastın mı hiç dedi herif. HAHAHHAHAHHAHHAH Hayvantor
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 allaam yaaa allaaam yaaa:D ama muthiş geyik oluyodur haa:D konusmak lazım hatta bi gun bole toplanalım msnde konferans yapalım 7 8 kişi muthiş olur
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bu herif sapık yahu Bu rahatsızlığının altında sapıklığı yatıyo demek ki Kız mevzusunu duyunca oraya takılıyo,fantezilere dalıyo heralde :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 abi adam acayip abaza. yalnız size şunu açıklıyım yıllarca ordayım burdayım diye bizi kekledi adam yıllardır izmirde yaşıyomuş.
Öne çıkan mesajlar