Joker Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 reklam açısından değerlendirilince çok başarılı. "Orjinal Demokrasi" diye tanıtılan şey benim hayalim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Atatürk'e sövüp sayanların orjinalliği bitti be anam be. Artık onlar iktidar ve her yer onlar ile doldu. Kopyaları ile doldu her taraf çoktan, değeri çin malı fincan takımları gibi kuruş ile ölçülür oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 komurle calisiyormus bu orjinal demokrasi oyle duyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mazotlusu varsa alırım, yada lpg takalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hakikaten inanilmaz orjinal ve super bir reklam bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Joker said: reklam açısından değerlendirilince çok başarılı. "Orjinal Demokrasi" diye tanıtılan şey benim hayalim zaten :) Benim de hayalim "Orjinal Komunizm", Star Trek'teki gibi hiç para kullanmadan yaşamak. Ama ütopik sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar